Saus Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Bouncy 2 http://www.gmclan.org/up832_4_Bouncy_2.html Pelna wersja: - nowe rodzaje potworow - zroznicowane poziomy - kilka rodzajow broni - mikstury do ulepszania kulek Zapraszam do sciagania :rolleyes: Przeczytajcie pomoc, bo potem bedziecie spamowac ze bug bo nie mozecie mikstury zabrac :angry: Za pomoc w grze dziękuję: Vomusu (tester) Comment plz :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Gierka bardzo fajna i przyjemna :) Widać, że zrobiona starannie i grafika też ładna :) 8/10 - bugów nie znalazłem, jak znajde to napisze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Gierka fajna :thumbsup: , ale zauważyłem że czasami okienko z ponktacją jest zasłaniane przez ściane i szkoda że przegrywa się po jednej stracie życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 A ja opierdziele. Rozumiem, że komercyjne gry mają instalacje i jest to spowodowane często zabezpieczeniami itp. Ale kurna po co amatorskiej grze takie coś? Nie mam zamiaru instalować tego, przypomniały mi się czasy TGF gdzie każdy dorabiał ten wbudowany klikowy instalator. A fu! Daj wersję bez instalacji jako alternatywę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 No właśnie tam jest jeden plik nic innego na nic to niepotrzebne ale ogólnie to gra supeer tylko troche przeszkadza to że tak miga ten obraz gdy najedzie się myszką na napis w menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ranmus na twoje zyczenie wersja bez instalacji.. i poprawiona, bo znalazlem cos :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vomusu Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Gra b. fajna, podobają mi się poziomy i bonusy... tylko ten yebany szczurek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Niewiem czemu mi się barzdiej pierwsa częśc podobała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 No fajnie, z tego co wiem to 1 czesci nie dawalem na forum :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=1978 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Gra spoksik.Tylko tak jak Ranmusa,mnie też instalator wkurza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 @pacman "..Tak naprawde to Bouncy 2.." Czytaj dokladnie posty Tamto to bylo Demo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 gre dopiero scągam ale potrząc po postach mam mieszane uczucia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jak kończę pierwszą planszę i nie wejdę w te czerwone kółko tylko pójde dalej i wyjde za ekran to ta piłka/gwiazdka już nie wraca (a gra dalej trwa). Tak samo jest jak w drugiej planszy wyjde za ekran (na początku) to znikam. A pozatym to fajna gra. Podoba mi się grafika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 bardzo ładna gierka :thumbsup: ładne efekty i te szczury the best xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilikegamemaker Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 bardzo mi się gra podobała. lubię tego rodzaju gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Gra bardzo fajna tylko jest błąd Polega on na tym miejscu :] Wpadamy tam i nic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi