Japanstache Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dobro to są gitary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dobro to są gitary. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A ja mam takie pytanie: po co ktoś wymyślił internet radiowy, który na codzień dostarcza większości jej użytkowników tyle stresu z powodu jej beznadziejnego działania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 To pytanie jest o wiele glebsze i ciekawsze niz wiekszosc wczesniejszych pytan powtarzanych na co drugim forum. I trudniej znalezc odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wymyśliłem daleko idącą teorię. Wszystkie działania człowieka są podyktowane strachem. Podajcie przykład jakiegokolwiek działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 zesranie sie w gacie - ze strachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Praca - przed strachem smierci glodowej. Ale dodawanie nie jest dzialaniem podyktowanym strachem. Podajcie kontrprzyklad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 gapienie się w monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 gryzienie laski w biodro? sciema, ale kumam o chciales osiagnac. a teraz drogie dzieci nie myslciee o kolorze niebieskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 a teraz drogie dzieci nie myslciee o kolorze niebieskim Jak masz pod tym zdaniem czerwony samochód to sztuczka nie wychodzi Propa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja nie pomyslalem o niebieskim, bo spojrzalem na sygne Chinczyka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Strach przed brakiem przyjemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Wymyśliłem daleko idącą teorię. Wszystkie działania człowieka są podyktowane strachem. Podajcie przykład jakiegokolwiek działania. Hobbes cię wyprzedził o jakieś 400 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 a teraz drogie dzieci nie myslciee o kolorze niebieskim a ja sobie nie wyobraziłem koloru niebieskiego, tylko sie zastanawiałem o co chodzi z tym tekstem :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 dostajesz laptopa-podniecenie po tygodniu zaczynasz go traktować jak normalny sprzęt-w przeciwieństwie do wcześniej po miesiącu się na niego wkurzasz po 3 mówisz o nim per"gruchot" po roku uważasz go za śmioeć a w końcu kupujesz nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 dostajesz laptopa-podniecenie po tygodniu zaczynasz go traktować jak normalny sprzęt-w przeciwieństwie do wcześniej po miesiącu się na niego wkurzasz po 3 mówisz o nim per"gruchot" po roku uważasz go za śmioeć a w końcu kupujesz nowy ja jakoś dostałem swojego aktualnego kompa jakieś 3 lata temu, a wkurzać się zacząłem dopiero niedawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Hobbes cię wyprzedził o jakieś 400 lat. Cholera, życie jest brutalne. : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 ja jakoś dostałem swojego aktualnego kompa jakieś 3 lata temu, a wkurzać się zacząłem dopiero niedawno a moja ciotka ma tego samego gruchota od 6 lat i się nie wkurza, ale wyjątek potwierdza regułę XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Regula, od ktorej sa wyjatki, nie jest regula. Gdzies wyczytalem w ksiazce o wiedzminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Nauczyć gówniarza to chodzi i powtarza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Gdzies wyczytalem w ksiazce o wiedzminie. Wiedźmin według mnie to najlepsza, najciekawsza i naj książka jaką czytałem. Więc jeśli tam tak jest napisane(chociaż mi się nie przypomina(soryyy, coś jednak mi świta)) to musi być prawda. Dzięki za sprostowanie tego co mi wpajano od 14 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 @TheMarcQ: nie ma za co :) @en_6280: kto cie tego nauczyl? :P wyczulem ironie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 THQ, nie prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Assassin, nieprawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Podaj na to argumenty Osiem :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Słownik ortograficzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 A udowodnić, że mogę tak napisać ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 http://so.pwn.pl/lista.php?co=nieprawda Inb4 TROLOLOLOBIEFORMYPOPRAWNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Pwned :3 . Nawet nie musiałem sprawdzać xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 ANKIETA! Jak chcecie by ten temat się nazywał? Klub odkrywców jednak lekko głupio brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi