Nasaric Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Przedstawiam wam moją nową mega ekstra super grę pt. MegaEkstraSuper Gra. Co będziesz w niej robił? Otóż nie wcielisz się w role mega ekstra super bohatera. Nie będziesz też Mariem. Nie będziesz ratował świata. W grze musisz nacisnąć prawym przyciskiem myszy na czarną kólkę! Tak! To jest twoje zadanie! Owa czarna kólka znajduje sie na różowym tle. By ukończyć gre musisz na nią kliknąć! POWODZENIA! DałnLoad wybaczcie mi moje poczucie humoru ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Tak i co to ma być bo niekapuje co wirus?? no pisz bo kurde nie kapuje gra ściągała się 2 min. a kurde wystarczy na coś nacisnąć i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasaric Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 a widzisz co napisałem na końcu mego posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 O boziu nie mogłeś chciarz napisać tego wyraźniej?? na takie szczegóły uwagi nie zwracam ale nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasaric Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 To jest gra. Mega Super Ekstra gra, w której, by ją przejść, trzeba nacisnąć na czarną kropkę (tak jak zresztą wcześniej napisałem). Nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Ale mi Mega Super Ekstra gra :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Ot wielki wysiłek nacisnąć czarną kulke.Zrób żeby ta kulka jakoś szybko latała,wtedy będzie trudniej ją kliknąć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasaric Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 ehh... nie zrozumieliście dowcipu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Tak zrozumieliśmy tylko tymasz bardzo dziwne poczucie humoru bo wątpie by kogoś to rozbawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Plusy gry: + Nie ma żadnych błędów i bugów + Ma małe wymagania działa nawet na starszych komputerach Minusy: -Za krótka -Brzydka grafika -Źle dobrane dzwięki - Za łatwa Ogólna ocena to 3/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 mnie to az zdziwilo, 1 raz widze gre zrobiona w game makerze ktora ma ponizej 1 mb o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Super ekstra wspaniała gra, nigdy nie widziałem lepszej, a ten klimacik i ta muzyka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Co to w ogóle ma być ? Ja bym proponował bana temu kolesiowi, za bezsensowne nabijanie sobie postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasaric Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Gdybym miał sobie nabijać posty robiłbym to w bardziej wyrafinowany sposób. To oto też było nabijanie... ale nabijanie sie z gości którzy wezmą jakiś przykład, przerobią go (często efekt jest durzo gorszy niż sam przykład) a następnie chwalą się swoją mega ekstra super grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 A co wy się tak bulwersujecie? Kólerska ta kólka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 no gra jest mega super costam ...... Wiesz taki syf se mogłes darowac :bann: :bann: :bann: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasaric Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ja robię syf? 1. Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu 2. Nadmierne używanie emot. 3. Zdanie zaczyna się dużą literą. 4. Trzykropek ma trzy kropki i spacje daje się tylko PO nim, przed nie. np.: Sam robisz... syf. Tej! Bo mi konkurencję robisz. ^^ Patrysław Wybacz. Taki nawyk ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Przydał by się moderator, bo się robi gorąco :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Od teraz rozmawiamy TYLKO o grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 He he, coraz ciężej, co Pat? ;p A gra jest super, hit normalnie :) (miejmy tolerancję dla nieco... hmm... specyficznego poczucia humoru Nasarica ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi