Jaklub Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 o kurde jak byś wiedział gdzie on jest to proszę powiedz :D http://www.youtube.com/watch?v=9yl_XPkcTl4 idę to zrobić :P EDIT: :o jak on tak daleko skacze ? :3 u mnie co to ... może on po prostu biega? ;p btw. mówiłem o SMB3, nie jedynce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 może on po prostu biega? ;p btw. mówiłem o SMB3, nie jedynce no własnie ja też niby biegam, ale u mnie jakoś się nie da tak wysoko/daleko skoczyć no :/ btw. mówiłem o SMB3, nie jedynce ojej, trochę nie dopatrzyłem, sorki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ja tam nawalałem w androida od rana do nocy i było mi dobrze XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Dobra a więc jak jest to temat ze starymi gierkami to mam problem w mario olololol :P A więc gram sobie w super mario na PSX [wersja nes, emulator nes na psx] i jestem w poziomie 8-1 i tam trzeba cholernie daleko skoczyc, a ja własnie nie wiem jak się daleko skacze - na filmiku, który widziałem to koles spokojnie sobie przeskoczył, a u mnie to ... Tak więc, zna ktoś sposób na "dalekie skakanie" ? ;) Aby daleko skoczyć należy (wg. Jaklub'a - dzięki wielkie :D ) weź rozbieg (trzymaj B) i skocz działa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Znowu PC, ale nie mogłem się oprzeć: Kto pamięta starusieńką, ale jakże kultową grę pod DOS-a - Electro Body (za granicą Electro Man)? http://www.dosgames.com/forum/viewtopic.php?p=104611 Teraz mamy okazję pograć w nią jeszcze raz, już bez DOSBoksa, z dołączonym edytorem, pozwalającym na tworzenie własnych plansz. Zrekonstruowano oryginalne poziomy oraz zachowano mechanikę rozgrywki. Dodatkowo towarzyszą nam (na ogół) te same dźwięki, co w oryginale. Cud, miód i orzeszki, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 A zna ktoś THE DANGEROUS DAVE? To była kozacka giera! Na każdej informatyce przez pierwsze 3 lata podstawówki każdy u nas w to ciorał :D 10 lvli, bez zapisywania i ciągle od nowa po skusze, a mimo to nigdy się nie nudziła :D I jeszcze bardziej wypaśna seria: Commander Keen 6 części było. Moim zdaniem bije Mario na głowę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Earthworm Jim rok: 1994 platforma: Sega Genesis / Mega Drive, SNES, Sega CD, DOS (crapowate i nowsze porty ominąłem) gatunek: platformówka filmidło z rozszerzonej wersji na Segę CD (to dopiero możecie uważać za nieznaną platformę). komentarze w adnotacjach możecie sobie wyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 A zna ktoś THE DANGEROUS DAVE? OoOoOoOoOo Gra z dzieciństwa której zapomniałem tytułu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi