I am Lord Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Mi też nie tworzyło mobów dopuki nie połączyłem się z serverem przez cyfrowe ip, o którym mario mówi w 1 poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 thx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario713 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Jeśli chcesz to hostować "stale" to zmniejsz exp do x1, albo w ogóle Cheat Enginem ustaw x0.5, bo po miesiącu nikt nie będzie grał, bo każdy będzie miał max level. chce hostowac do wakacji poki almora 0.8 nie wyjdzie :P ustawilem exp x3 dlatego ze z tej gry ma byc przyjemnosc a ja nie widze przyjemnosci gdzie trzeba 1lvl bic godzine czy dwie :P jesli juz chcecie x1 to moze za tydzien uruchomimy drugi serwer z takim wlasnie expem ;P co do znikajacych mobow i atakowania: - dodajcie almore do wyjatkow w zaporze systemowej - wylaczcie firewall - uzywajcie cyfrowego ip poki nie wyjdzie patch :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Jak bum-cyk-cyk :) śmiga z full FPS. przeleciał mi ktoś przed nosem na spawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 dzieki huder lord za to z tym cyfrowym wszystko śmiga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario713 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 za chwile restart serwera, ktos znowu zaspamowal go botami i jednoczesnie oznajmiam ze ip 195.248.226.9 zostaje zbanowane za spamowanie serwera botami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Niewiem czy to on ale może coś zrób z Michas'em nie mam pewności ale on jakoś szybko wali o wiele szybciej niż inni.. Cheat engine? @DOWN przed chwilą mnie kickło i też że serwer pełny na przyszłość nie używaj czegoś takiego jak @Down, według regulaminu jest to zabronione. Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 niech będzie tylko jeden serw z exp x1 bo serio przed chwila tekst był "kurde nie moge sie zalogowac a chciałem dziś wbić jeszcze 60lvl" no żal troche to będzie jak chiński metin edit: ale jest "a few" bugów w tej 0.7.6, nie mówie o mobach. irytujący problem spotykąjący wielu z nas: twoje konto jest już zalogowane, a mi teraz np. (nowośc) pisze że serwer jest pełny, patrzę na listę - zalogowanych 3 graczy w tym ja :P edit2: bardzo ładna strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 kurde specjalnie przyszłem/przyszedłem wcześniej do domu zeby troche w alme pyknąć a tu "offline" ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 co to znaczy "zaspamowal go botami" ;s? e:up: bo ktoś "zaspamowal go botami" xd e2: wali o wiele szybciej niż inni ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 No a nie? ;x nawet z rękawicami dobrymi tak szybko nikt nie bije raczej :< chociaż nie mam pewności pisałem mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario713 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Easeful thx :P co do rzekomego buga z full serwerem to pokazywalo go dlatego ze ktos uzyl dziury i zaspamowal serwer tak botami czyli tymi No_Name... ip pochodzilo z boo.pl i zostalo juz zablokowane dodatkowo zablokuje ip wszystkich hostingow stron www mi znanych i bede blokowal kolejne ip ktore beda probowaly zaszkodzic serwerowi :) serwer online ponownie, zapraszam do gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Ja sądze, że to ktoś z naszego GMC. Więc, albo ten ktoś teraz zmieni IP, albo przestanie bocić. Na pewno z tamtego IP wchodził na swoje konto na gmclanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario713 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 CTRL ja sie domyslam kto to a nawet jestem prawie pewien ale nie udowodnie tego tej osobie :P ta osoba spamowala serwer botami z hostingu boo.pl takze nie mamy jego ip :P Mam tylko nadzieje ze przy kolejnym patchu bedzie ta dziura naprawiona a do tej pory sproboje cos wykombinowac samemu :) @EDIT CTRL, czytaj dokladniej :P te ip to ip hostingu boo.pl, czyli ktos wykorzystal ich hosting i z niego spamowal serwer :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 i jednoczesnie oznajmiam ze ip 195.248.226.9 zostaje zbanowane za spamowanie serwera botami... ? Teraz niech Dawidek sprawdzi kto się z niego na GMclan logował :) to napisz mi na PW xD po prostu się nie znam. Tak jak hamachi nie działą :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario713 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 http://forum.anime-project.pl/showthread.php?tid=1 zapraszam do glosowania na zmiane expa :P wezcie pod uwage tez to, ze gdybysmy zmieniali exp na x1 to bylo by trzeba tez zresetowac postacie i grac od nowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 To teraz jeszcze eventy potrzebne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 trzeba zrestartować, bo w jeden dzień wszyscy nabiją 70lvl. ja wlazłem zabiłem 3 bugi i prawie 2 lvl. EXP x!1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 A więc tak... zmiana rate nie jest problemem powerlvla. W pierwszym lesie w "klasztorze" spawnuje się 1 szkielet, i nawet na 15 lvlu go idzie ubić z łuku/czarów (sam na tym poziomie ma cię na hita, ale sposobem strzał-zwiał można go ubić i po jednym 3-4 lvl upy) Druga sprawa to krzaki przy wejściu w podziemia. Z fire bowem można je ubić, chociaż są szybkie. Luruje się jednego, zwiewa w stronę plaży a on blokuje się między drzewami i nie może do nas dojść kiedy my go spokojnie z łuku nawalamy (znowu 1 kill i 3-4 lvlupy). Farmienie na nich do ok 40 i na infinity w lochu. I tak oto w ten sposób nabiłeś 60 w 1 dzień Aby problem zniknął należy usunąć szkieleta i krzaki, bo to przez nie gracz omija lvlowanie w podziemiach i deep forest. Jeśli mam usunąćten spojler, żeby nie psuć gry tym, którzy go nie znają to proszęo jakieś powiadomienie, najlepiej na gg, bo jestem online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario713 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 no coz ale to znowu troche nie fair wobec osob ktore tu pograly troche bo straca swoje konta przy zmianie expa... no ale zawsze mozna na drugim serwerze x1 dac a ten niech pozostanie dla tych osob ktorzy jeszcze nie ogarniaja almory :P postaram sie pogadac z kumplem to moze uruchomimy niedlugo drugi serwer z x1 expem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 kurde moja postać "Michas" jest już kilka godzin zalogowan i nie moge wejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Szkoda, że na aktualnej almorze mam kilka FPSów... Mam nadzieję, że powstanie równie dobry serwer na 0.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 W mieście czy w lesie? w Alebrze jest biała plama, i FPS na singlu dochodzi do 0, a w lesie full. O dziwo na anime mam zawsze full xD btw. 8 lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Chwile pograłem i może później jeszcze wbije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 @CTRL: Nie wiem. Nie jestem aż tak cierpliwy, aby gra mi się załadowała po 10 minutach, a potem miał 90% procesora po zabitym procesie almory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 omg pełno kont mi wcieło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario713 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Easeful zrobilem restart serwera, teraz mozesz juz wejsc na swoje konto :P I jak komus jeszcze sie zawiesi konto to piszcie mi na PW na forum nick to postaram sie je "odwieszac" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jednak nie zagram:< mam za słaby komp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jednak udało mi się wbić, FPSy prawie full do momentu, gdy padłem... Potem było krucho (25%-50% paska FPS), wreszcie komp się przegrzał... @gnysek, może zrobisz narzędzie do statystyki FPSów w 0.7.6 i 0.8 to można by porównać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Maja 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 W 0.8 nie będziesz musiał porównywać, zasoby są inaczej czytane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi