ZyperPL Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Mam wielką prośbę do użytkowników tego forum :) Umiecie robić ładne tilesety? Proszę o tilesety trawy, skały, piasku i obojętnie jakie :) Liczę na wasze pomysły :) Rozmiar każdego bloku 16x16. Styl: Pixel art, choć niekoniecznie :P Jak to ma wyglądać? |||||||||||||||||||||||o||| o |||||||||||||||||||||||o||||| o |||||||||||||||||||||||o||||||| o ||||||16x16||||||||||o|||||||||| o |||||||||||||||||||||||o||||||||||||| o |||||||||||||||||||||||o|||||||||||||||| o |||||||||||||||||||||||o|||||||||||||||||||| o |||||||||||||||||||||||o|||||||||||||||||||||||o oooooo1x1 miejsca.oooooooooooooooooo Rozumiecie? Jeśli nie to macie tu przykładowy tileset... Sam robiłem, ale jak widać nie umiem ładnie rysować :D Mniej więcej, oczywiście we wszystkie strony, i na boki :P Możecie dodać jakieś dodatkowe klocki gdzie będą różne przebarwienia itd. :) Proszę również o różne zabijaki, np. kolce, lub co chcecie :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Nikt nie zrobi za darmo wszystkiego za ciebie, co ładnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Tylko tilesety, poukładam itd. ja, postać też jakoś zrobiłem :D Przeciwników tak samo... Pozatym.. dziwne, bo na forum yoyogames ludzie sa jacyś serdeczniejsi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Tylko tilesety Co za oksymoron. Ale zrozum, żeby zrobić ładne tilesety i inne dodatkowe do nich rzeczy, trzeba poświęcić kilka godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Nie musicie robić jacyś super ładnych, parę machnięć linią w paincie pokolorowanie, wystarczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Co za oksymoron. Ale zrozum, żeby zrobić ładne tilesety i inne dodatkowe do nich rzeczy, trzeba poświęcić kilka godzin. O cholera, teraz to mnie zabiłeś. Myślałem, że grafę do gierki robi się max 10 minut, a tu taki zong. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Bez cieniowania i innych pierdołek proszę :D 3 sekundy raz dwa trzy... i starczy y :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 ... Sry za double, ale na prawdę nie potrzebuje nic piknego z kilka godzin... 10 minut w paincie wystarczy... Wiem, że umiecie.. Tylko 10 minutek :P Plz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Tylko tilesety, poukładam itd. ja, postać też jakoś zrobiłem :D Przeciwników tak samo... Pozatym.. dziwne, bo na forum yoyogames ludzie sa jacyś serdeczniejsi :> To czego oni ci tego nie zrobią ? :D Moze coś zrobię i ci tutaj wstawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Nie musicie robić jacyś super ładnych, parę machnięć linią w paincie pokolorowanie, wystarczy A sam nie możesz machnąć parę razy i wypełnić kolorem, skoro to takie proste ? Myślałem, że grafę do gierki robi się max 10 minut, a tu taki zong. Zależy jak dobrą grafę :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zależy jak dobrą grafę :P . Czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Nie jest to super extra pr0 grafa,ale lepszej nie umiem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Piknie! I powiedz mi ile Ty to robiłeś? Mnie się podoba :P Ja lepszego zrobić nie umiem Edit: Tylko 15x15 proszę :P Ale fajnie wyszło, mi zawsze tak jakoś.. bez sensu wychodziło, a wy jednak to tak umiecie i w ogóle, pomysły macie :) Tu jest lepiej pokazane, najlepiej będzie jak to sobie pobierzecie i będziecie na tym bazować :P Jeśli gra powstanie macie creditsy jak nic :) @DÓŁ: O, no właśnie :) Wystarczy parę machnięć. Ja tego nie umiem i jak robiłem to brzydko wychodziło :P Zróbcie tak byle jak, nie musi być dopracowane :P Liczy się prostota :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 3-4 minuty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Trochę przerobiłem ten Twój tileset, jako tako mi wyszło :D Nie jest rewelacyjnie ale zawsze coś :) Wiem wiem, przydałyby się jakieś pixelartowe góry jako background, ale jak już mówiłem :P Za bardzo nie potrafię :D No to co.. zrobi ktoś jakiś inny? Pustynia albo coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 mi się podoba nawet tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 nie podoba mi się że trawa rośnie na pionowych tilesach. A kolcom brakuje głębi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 fajne są te grafy :) . Zależy jak kto umie ^_^ Ja też może jakieś porobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 nie podoba mi się że trawa rośnie na pionowych tilesach. A kolcom brakuje głębi. Zrobisz lepiej? Będę wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Piasek potrzebny???,może być pustynia :jezor: : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Piasek potrzebny???,może być pustynia :jezor: : Całkiem całkiem :) Tylko mógłbyś jakąś przeszkadzajke dodać? Nie muszą to być kolce :P Ale coś takiego kującego na pustynie :P Masz to tego smykałke do może zrobiłbyś jakieś hieroglify itd. na ścianach ogólnie to chodzi mi o wnętrze piramidy :P Jak nie Ty, to kto inny :P Może ktoś zrobi jeszcze taką skałe? Jak wnętrze jaskini? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Całkiem całkiem :) Tylko mógłbyś jakąś przeszkadzajke dodać? Nie muszą to być kolce :P Ale coś takiego kującego na pustynie :P Masz to tego smykałke do może zrobiłbyś jakieś hieroglify itd. na ścianach ogólnie to chodzi mi o wnętrze piramidy :P Jak nie Ty, to kto inny :P Może ktoś zrobi jeszcze taką skałe? Jak wnętrze jaskini? spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 takie są naprawdę :] Edit: a mogę na 32x32 i 64x64,jeśli tak to zrobię więcej :bye1: Edti:a z tą przeszkadzajką to masz kolec i kaktus :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Jeśli się podoba to mogę robić tobie tilesety i inne obrazki - napisz na PW czy chcesz jak coś. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 TERROR DRONE proszę nie wybij mnie z grafiki pustyni :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 TerrorDrone, fajnie fajnie :) Tylko trochę musiałem poprawić :D Ale fajnie jest dzięki wszystkim :) Jak jeszcze coś możecie to porysujcie :P Wpisuję do credistów każdego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Zyper jak coś chcesz bym zrobił to PW. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 a mogę na 32x32 i 64x64,jeśli tak to zrobię więcej hieroglifów :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Już mam klika w 16x16, więc raczej nie chcę teraz zmieniać :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluks Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Zawsze można wyskalować w GM. Więc daj bo może i mi się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi