DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 ej zryta gra :) 1/5 Krótki, bezsensowany post. Warn. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 zryta grafika zryta fabuła zryta gra To wasze recenzje sa zryte. Zamiast wstawiac !111!!!oneoneone/5, to moze wysilcie sie i napiszcie, co wam sie nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ehhh...będę pisał wszystko po koklei? Wszystko do bani... no sory ale tu nawet nie ma zcego komentować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wy się śmiejecie, ale to jedna z lepszych produkcji tej połowy 2010 roku. Czekam na zakończenie trylogii (bo trzecia wersja powstanie, prawda?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ehhh...będę pisał wszystko po koklei? Za późno, ja już to zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 ehhh, chyba znaleźliście grę nad którą da się wyżywać? kupcie se psa lub coś zamiast nabijać posty, ale rzeczywiście, żałuje że to pobrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 On nie ma dysleksji tylko na pewno jest leniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Gra dobra, nie wiem o co wam chodzi. 4+/5 bo nie w 3d, czekam na nastepna czezdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 4/5 bo nie jest przes neta !!!!11111oneone!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 4/5 bo nie jest przes neta !!!!11111oneone!!! Ale widze w tym potencjal, moze jakby nam gmk dal to bysmy jako gmclan team zrobili mmorpg na tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ale widze w tym potencjal, moze jakby nam gmk dal to bysmy jako gmclan team zrobili mmorpg na tym? Weź serialnie się dziecko ogarnij...nie ogarniasz tego że nawet nie znasz żadnej biblioteki sieciowej a chcesz robić MMORPG? Z resztą ustalone jest że 1 projekt to wyścigówka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Weź serialnie się dziecko ogarnij...nie ogarniasz tego że nawet nie znasz żadnej biblioteki sieciowej a chcesz robić MMORPG? Z resztą ustalone jest że 1 projekt to wyścigówka.. Nie spinaj sie tak, dzieki mnie nabiles kilka postow, a bedzie wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieznajomy Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Punkty dodatnie: +0.5: Lepsze to niż Catch The Clown +0.2: Dobrze, że przynajmniej jest menu Punkty ujemne: -0.3: Sterowanie. Czemu gdy tylko nacisnę klawisz, to bohater chodzi w jedną stronę do czasu naciśnięcia innego? -1.0: Góra błędów ortograficznych, stylistycznych i interpunkcyjnych, zarówno w instrukcji jak i samej grze -0.5: Grafika pozostawia wiele do życzenia -0.1: To może drobiazg, ale z jakiej racji mogę chodzić po wodzie? -0.1: I nie ma jak to utknąć pomiędzy klocami w pierwszym etapie. Ocena: 3/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witamy na forum Ciebie i Twój awangardowy sposób oceniania! WHATCHA BUYIN' STRANGER? Dyz, kiedy będzie Trójka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi