Brox Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Tytuł: Saper Gatunek: Logiczna Opis: Celem gry Saper jest wykrycie w jak najkrótszym czasie wszystkich min znajdujących się w polu gry bez odsłaniania żadnej z nich. Odkrycie miny oznacza przegraną. Jest to moja pierwsza gra :D Download: Download Rozmiar pliku: 1.1 MB Autorzy: Ja Programowanie: Ja Grafika: Ja Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ciekaw jestem czy ja dałbym radę cos takiego zrobić:) Mi się podoba, prawie jak oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 na początek to bardzo dobre, wszystkie logiczne są trudne do zrobienia, 4/5 edit: w normalnym saperze zawsze pierwsze kliknięcie nie jest bombą. popraw to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Yhy, zrób tak że pierwsze kliknięcie to nie bomba, tylko dopiero po nim ustawiaj miny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgadzam się z przedmówcami, dodaj jeszcze żeby szło zwiększyć plansze. Grafa ładna, muzyka do mnie zbyt nie trafia, trochę kombinowałem jak zmienić liczbę min, ale się udało, dlatego oceniam na 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brox Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 edit: w normalnym saperze zawsze pierwsze kliknięcie nie jest bombą. popraw to Postaram się to naprawić. Dzieki za tak dobre oceny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jak nie miałem innych gier na kompie to grałem w sapera... w co ok. 10 grze w pierwszym kliknięciu na bombe trafiałem. jak nie wierzysz - spróbuj - ja zawsze na początku wale po rogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha_i Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 CYTAT(wikku9 @ 19.04.2010 - 8:32) edit: w normalnym saperze zawsze pierwsze kliknięcie nie jest bombą. popraw to. Wcale że nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżamper Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 CYTAT(wikku9 @ 19.04.2010 - 8:32) edit: w normalnym saperze zawsze pierwsze kliknięcie nie jest bombą. popraw to. Wcale że nie! Wcale że tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ok... poddaję sie. oni mają racje. wziąłem sobie właczyem sapera, tryb niestandardowy i na maoce 9*9 ustawiłem 64 bomby... w 25 razach ani 1 mi sie nie udało bombnąć za jednym klikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Jak na pierwszą grę jest ona świetna! Ja sam bym takiego czegoś nie zrobił. Tylko troche mi te dźwięki nie pasują. Ocena: 4+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Jak na pierwszą grę jest dobrze , pomysł na grę mało oryginalny ale w sumie gra całkiem fajnie Ci wyszła. Moja ocena : +3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinimod Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 o kurcze prawie jak windowsowy, tylko jak powiedział Sasor pomysł mało orginalny za twój wysiłek i chęci stawiam 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Bardzo fajna gierka. Istny saper ^_^ , ale nie wiem czemu jak zagrałem pierwszy raz to od rau wpadłem na minę :jezor: . Gra fajna daję 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi