DobryZiom Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 ey no chyba nogę mieć swoje zdanie nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 A czy ja zabraniam ci je mieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Judei możesz wrzucać swoje grafiki TDS jeśli chcesz, a nawet mogą robić to wszyscy w końcu to "Darmowa grafika do TDS" a nie "Darmowa grafika do TDS od raperra" Postaram się wrzucić tutaj niedługo kolejne grafiki. E: Tutaj podłoża zrobiłem ich kilka żeby zawsze był jakiś większy wybór:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 To ja też coś wrzuce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 To ja też coś wrzuce: A i jeszcze droga, średnio mi wyszła Inne sprity: Wrzucaj te ludziki w częściach, bo bez animacji to dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ok tutaj tilset do takiej pustynnej mapy ;] A tu przykładowa mapka np: do gry Multiplayer tryb Demolition inaczej znany jako S&D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 https://gmclan.org/uploader/6488/krew2.png taka kreffka na róg a tu muszą być tylko do szóterów grafy? https://gmclan.org/uploader/6488/trawka.png trawka, najlepiej pobawić się krzywymi kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 raperr: Krzak chyba zbyt symetryczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 lepiej żeby był jeden liść, (lub kilka wersji) i reszta to kod będzie rysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 https://gmclan.org/uploader/6488/krew2.png taka kreffka na róg a tu muszą być tylko do szóterów grafy? https://gmclan.org/uploader/6488/trawka.png trawka, najlepiej pobawić się krzywymi kolorów. Jak sama nazwa tematu TDS wskazuje że shootery :P lepiej żeby był jeden liść, (lub kilka wersji) i reszta to kod będzie rysować. Ja tylko rysuje nie znam się na kodzie, jeśli ktoś mi daje wskazówki jak ma to wyglądać to tak to wykonam, jedyne co na paintcie da się zrobić to taką symetryczną palmę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 https://gmclan.org/up6488_4_resources.html najgłupsza grafika świata. uwaga wirus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Dobra usuwam gacka skoro was tak wkurza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 to nie jest do tds tylko svs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 ale fajnie wygląda ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 wygląda jak dziecko, które bawi sie w batmana. dodaj też odbicia światła, nie tylko cienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Tam nie ma cieni @_@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 haha xD Może to wojownik cienia ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 aa to ja też wpakuję coś,robiłem to masę czasu temu..a teraz szkoda mi usuwać więc może komuś się spodoba: Miała być grafika TDS to chyba nie jest trudne do zrozumienia bo zani wszedłeś do tego tematu przeczytałeś Darmowa grafika TDS. A i jeśli to batman to moje dzieciństwo właśnie uległo w gruzach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 aa to ja też wpakuję coś,robiłem to masę czasu temu..a teraz szkoda mi usuwać więc może komuś się spodoba: Przeróbka LF2 template? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 To staroć..szkoda mi było usunąć to wpakowałem,jeszcze coś co mi szkoda usunąć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 nie wiem czemu ale mi nie było by szkoda tego usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Wiem że grafikę TDS mam tu wrzucać ale miałem akurat tutaj 2 takie ludki al'a soldat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Nie widzę podobieństwa do Soldata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Jak to nie ? Ma ręce, nogi, głowę i mundur :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 W soldat postacie by były bardziej pikselowe... Tutaj lepsze są ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 ale ludziki raperra ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 No tak, ale pierwsze co pomyślałem to to że są za duże jak na Soldat i w trochę innym stylu... no i ładniejsze. :) A właśnie... Muszę na nowo ściągnąć Soldata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Mam tego dużo więcej więc jeśli ktoś chce to mogę oddać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Ciekawy tatuaż na głowie tego gostka jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 to głowa?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi