Micanser Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Tak, liczba musi być równa 20, gdy będziesz miał juz 20 dusz, nie rób nic do kończa czasu a wygrasz. Radze nie używać żadnych mocy, tylko wybijać ludzi pojedyńczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 :( U mnie wyskakuje KONIEC CZASU ten smiech (xD) i napis: przegrales :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Pregrasz jak bediesz miał 21 lub więcej dusz, albo mniej niż 20. Wiez że to trudna misja, ale moge dać ci save jeśli chcesz. http://www.gmclan.org/up863.html plik save1.rar Wypakuj to do folderu z grą i wczytaj zapis 1, jak wczytasz NIC nie rób, tylko czekaj aż sończy się czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 A nie nie dzieki xD Juz sobie poradzilem :D To ostatnie jest denerwujace :angry: przez te anioly :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Chodzi ci o ostatnią misje?? Da się to zrobić, ale to baaaaardzo trudne, przez te anioły, mi tylko raz się to udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Huh... to byłem w ostatniej... BTW. możemy jakoś pomóc? Jakieś pomysły dać lub ciekawe skrypty, ostatnio zrobiłem widoczność obiektów: with (all) image_alpha = 1-(distance_to_point(mouse_x,mouse_y)/100) Zedytowałem kod ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 A mozesz mi powiedziec co sie pojawia po skonczeniu gry? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 @Up: Żart? EDIT: Chodzi mi o to, że pytasz się o koniec gry, który powinien być wiadomy dla osób, które przeszły tą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Eee no sie pytam bo niewiem co jest na koncu xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Hmm... Na końcu są autorzy, ta gra nie ma jakiejś fabuły, poprostu musisz wykonać zadania. W 2 moze coś wymyśle. BTW. możemy jakoś pomóc? Jakieś pomysły dać lub ciekawe skrypty, ostatnio zrobiłem widoczność obiektów: Chetnie przyjme pomoc, najlepiej pomysły, bo ze skryptami lubie sam kombinoać, grafike też robiłem sam (po za tą czaszą), i raczej tak zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Gdy grałem EOE znalazłem bug-da się kliknąć 2 ludziki naraz, co gdy celem jest zabić np:40 ludzi, zabije się 39, a potem klknie dwóch-jest wtedy 41 i można grać aż do zakończenia czasu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 spoko gra, tylko te ludziki ciut za małe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Dlatego zeby bylo trudniej :) Powieksz sobie ekran F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Gdy grałem EOE znalazłem bug-da się kliknąć 2 ludziki naraz, co gdy celem jest zabić np:40 ludzi, zabije się 39, a potem klknie dwóch-jest wtedy 41 i można grać aż do zakończenia czasu! To chyba w inną gre grałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 :) .Nie, naprawdę tak było. Dziwne-może to był błąd programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 A w której misji to było?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Micanser nie poprawiaj bugów w jedynce tylko rób dwujke ;) Mam nadzieję, że będzie druga część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Mam już kilka dobrych pomysłów na 2, ale ostatnio nie chce mi się nic robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 A w której misji to było?? To było dość dawno-może druga albo trzecia (od kiedy odkryłem tego buga minęło trochę czasu, a dostępu do Neta stałego nie mam). Tylko tyle mogę powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 niegrzeczna gra. fajny odstresowywacz, ale czasami irytuje. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Mam już kilka dobrych pomysłów na 2, ale ostatnio nie chce mi się nic robić. Nie martw się ty że nie chce ci się nic robić też tak miałem. Zrobiłem jedną gre w około 50% i odechciało mi się potem wpadłem na nowy pomysł ale terz mi się odechciał tak miałem chyba ze 10 razy. Na szczęście coś sie stało że chęć wruciła i robię nową grę tym razem zaszłem za daleko aby muc to schrzanić. Trochę czasu upłynie i tobie też wróci chęć. Tak swoją drogą to ta gra podoba mi się tylko że trudno jest trafić w te ludziki nawet po powiększeniu ekranu. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 czekam na 1,2,3,4 i piątą część PS: Mają być większe ludziki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Nie słuchajcie go...Huderlord ma zyza :). Tak jak wcześniej wspomniałem nie byłoby wyzwania, gdyby ludzie byli więksi. Nie martw się i poczekaj aż będzieie ci się chciało GMować :P-pracuj nad dwójeczką; nikt Cię nie popędza. Ma zyza dlatego trafia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi