I am vader Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 serwer down. Miało do 5 być... Mogłeś chociaż ostrzec 5 minut szybciej to bym nie wkurzał się w połowie grawerowania mojego nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Z tego co orientuje, to wieża Maximala. Rzeczywiście moja. O cóż chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Latające gurusy mogłyby pousuwać niepotrzebne elementy zawieszone w powietrzu i głupie napisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 dobra, wlasnie zrobilem automatyczny kontroler serwera wraz z botami banujacymi uzytkownikow spoza listy oraz robiacymi kopie w okreslonych odstepach czasu. mysle ze 15 minut bedzie dobrym rozwiazaniem :) tak wiec dzis juz bedzie mozna publicznie umieszczac link bez obaw ze wkradnie sie jakis psujek :) bo osoby spoza listy nie przejda :P BTW, jak ktos zostanie zbanowany przez boty a dostal ode mnie dostep do serwera to niech zglosi na PW, bo moglem kogos pominac (przy testach wyszlo ze flaka nie dodalem ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Serwer ruszył! Link tutaj (oraz jak zawsze w pierwszym poście): http://www.minecraft.net/play.jsp?server=d...c19ae509e8e2e02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dlaczego jestem zbanowany :0 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 widocznie nie byles na liscie, podaj nick to odbanuje i dam zezwolenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Może PsichiX powinieneś napisać tu kto jest a kogo nie ma na liście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 JumpeR_ Ed: TO jest jakaś lista? Sory, nie czytałem wszystkich 4 nowych storn tematu :P Ed2: omg, post wyżej było pogrubione :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dlaczego kiedy wszedłem byłem od razu zbanowany?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 bo nie czytasz tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 mnie trzeba odbanowac :) Knaren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 nick? ludzie, nie pamietam kazdego nicku ;P edit: odblokowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Maximal, chodzi o to że chciałem połączyć nasze wieże mostem, zapytać Cię o zgodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Łącz, nie mam nic przeciwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ok :) Wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Uwaga! Mam dostęp do serwera dedykowanego :) zaraz spróbuje postawić serwer... jak możesz psichix podeślij mapę edit: lipa bo do niego jest duży ping ; p http://www.minecraft.net/play.jsp?server=2...04d26290db79c20 Zasady obowiązujące są takie same. Serwer stoi 24/7, limit graczów do 20. Jeśli chcecie, niech Psichix podeśle mi mapę. ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 kto mi dal bana ja pier... -.- grabarz wyjdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Własnie mi tak samo dano bana niewiem za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Farkraj uzywal czitow, przylapalem go na tym. A safari byl ofiara wypadku, konsolka byla wlaczona a nie byles na liscie, ale juz sie mozesz logowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Kofla serwer padł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 KUR.. przeciez pytalem sie przy wejsciu na server czy mozna korzystac z klienta -,- to mi odpowiedzieli ze tak i nagle buch i ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ale ja nie odpowiadalem ze mozna. Jak ktos Ci karze skoczyc z mostu tez posluchasz? Odbanuje jak obiecasz byc grzeczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=LWPk5zlKAEM Świetne ;) I jeszcze jedno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Obiecuję, jakbym wiedział to bym nie użył :) tylko trochę szkoda bo na wielu servach można, ale nie mój server i nie moje zasady :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaraz naprawię, VPSa wyłączyli ; o EDIT: Fixed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Farkraj, 4tk - mozecie juz grac, dodalem Was do zaufanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Mnie również możecie odbanować :) 4tk ED: oj psysiu, ty to jesteś szybki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 14 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Uwaga! Mam dostęp do serwera dedykowanego :) zaraz spróbuje postawić serwer... jak możesz psichix podeślij mapę edit: lipa bo do niego jest duży ping ; p http://www.minecraft.net/play.jsp?server=2...04d26290db79c20 Zasady obowiązujące są takie same. Serwer stoi 24/7, limit graczów do 20. Jeśli chcecie, niech Psichix podeśle mi mapę. ; o A trzeba się do ciebie zapisywać na listę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Nie trzeba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi