Bassmaster Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Macie i się cieszcie :D Mam dla Was screena. Cholera cba zabrania pokazywania obrazkow macie taki link http://bassmastah.cba.pl/junks/minecraftgmc.PNG kurde to tez nie dziala więc pozostaje opcja: http://bassmastah.cba.pl/junks/ plik: minecraftgmc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Trzeci sposób też nie działa. Nie możesz po ludzku wrzucić tego na np. tinypic czy inny imageshack? O-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie może, on z Lime Entertainment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ło matko, to jakie upośledzenia muszą występować po dołączeniu do teamu o nazwie składającej się z czterech członów aka Osiem's Team Studio Games! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Osiem's Team Studio Games ma ośmiu członków :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Gratulujemy ciniachu, to sobie pobyles na servie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Osiem, mam rozumieć, że to taki żarcik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Poprawiam twój niedopuszczalny błąd obrażający mój wspaniały zespół :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Czyli jednak żarcik proporcjonalny do tych od Strasburgera. Ok, chciałem się upewnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Czyli jednak żarcik proporcjonalny do tych od Strasburgera Czego chcesz od mojego taty? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Grab, odbanuj mnie:P już nie będę robić podkopów =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ONLINE juz wlazic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Emm... Nie moge sie znowu połączyć, wywala mnie <foch> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Grab, odbanuj mnie:P już nie będę robić podkopów =D Już dawno nie masz bana, tylko, że jesteś zbyt mało inteligentny by to sprawdzić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciniach Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Grab, proszę odbanuj mnie. Nie będę spanować. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Osiem's Team Studio Games ma ośmiu członków :3 Tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Tak. Czterech członków tego forum i cztery koty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 SERWER ONLINE DO PÓŹNEGO WIECZORA Jutro włączam godzinę później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 SERWER ONLINE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 SERWER ONLINE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 ONLINE P: ED: Ok już jest znowu online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Serwer Online :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dziękuję za bana za nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 oh lovely spam, zróbcie sobie stronę na której będziecie pisać, że serwer jest online a nie spamić 6 razy pod rząd "serwer onlajn onlajn ONLAJN KURWA!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Webzir: Sorki, ale był taki lag, że cię zbanowałem bo gdy tylko wszedłeś to lagowało jak cholera. @up: Lol, adminom to nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 ale nam użytkownikom owszem! nasrał byś komuś na wycieraczkę tylko dlatego, że to jest dozwolone przez rząd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 ja wolałbym, żeby ktoś zajął się pierwszym postem zamiast ciągle pisać nowe, bo czasami patrzę na ten pierwszy post, jest napisane online, klikam - generuje się nowy level Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Wyglada na to, że jednak tak zrobię, bo w innym przypadku będzie za dużo spamu. Zajmę się 1 postem, a teraz, już ostatni raz powiem tu, SERWER ONLINE. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 daj trusted usera albo badz na serwie bo nie moge budowac gdy nie ma zadnego admina! wolalbym pierwsze rozwiazanie, chce kozystac z dobrodziejstw /tp =D edit 17 42: i serwer padl :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja już raczej się nie będę w to bawił, tak więc moją niedokończoną wieżę na serwerze Grabarza (tę szklaną wieżę, co się rozciąga od wnętrza ziemi po szczyt nieba i schodki wokół niej są) może ktoś sobie wziąć, przerobić na coś innego albo w ogóle zburzyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi