pawelpc Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja fundamenty kopałem a ty pode mną dołki kopałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Lol, jakie wy macie nety ze jak wejde to macie lagi?? Ja nie mam w ogóle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Lol, jakie wy macie nety ze jak wejde to macie lagi?? Ja nie mam w ogóle! Bo jak ty lagujesz to ty tego nie odczuwasz a inni tak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Okay ja będe pod nickiem BassmasterGMC jakby co ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ekhm, Grab, zwieksz max liczbe graczy bo nie moge za cholere dolaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 u mnie przez minutę neta nie było, wracam na stronę a tu co? serwer pełny! jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Grabarz nie może sobie powiększać maksymalnej ilości graczy. Po to jest limit, żeby się nie cięło przy maxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 nie może zmienic na 255? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 nie może zmienic na 255? nie rozumiesz tego, że przy większej ilości niż 8 osób są lagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Grabarz nie może sobie powiększać maksymalnej ilości graczy. Po to jest limit, żeby się nie cięło przy maxie. Nie pitol głupot mogę sobie powiększać jak chce. Ale tego nie zrobię bo przy więcej niż 8 nieściągającym nic osobom są takie lagi że hoho. btw. SERWER ONLINE. EDIT: Lepiej raz grać, raz nie grać niż ciągle grać z lagami, że wiadomości po minucie dochodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wybacz, ale taki był sens mojego posta jak to co ty napisałeś teraz. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wybacz, ale taki był sens mojego posta jak to co ty napisałeś teraz. :| Na pierwszy rzut oka na taki nie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dziwne, jak ja czytałem tego posta pierwszy raz to jakoś zrozumiałem, że chodzi o lagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ale wiadomo nie od dziś, że nigdy czasownik "móc" jest wieloznaczny. Bo nie wiadomo, czy chodzi o wolną wolę (bo w sumie to można wszystko), czy o możliwości, czy po prostu o negatywne konsekwencje podjętej decyzji. Tylko po co ja to piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 napisz kiedy tego flatgrassa zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Znowu nowa mapka?? Tymczasowo, czy na stałe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 raczej na stałe, tamta była już ''pełna'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zrobione. Wbijac Nawet nie wiecie ile sie nameczylem ;d EDIT:Mapa jest ta sama co byla tylko 8 razy wieksza wiec dla kazdego jest miejsce do budowania ZAPRASZAMY :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Przepraszam za double post ale po edicie nikt by nie zauważył. SERWER ONLINE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie gram wiecej z wami bo kurna zbudowałem sobie prywatny zamek i prywatne gry, wy mi daliście pomysły, wiec ja je chciałem zrealizować, chciałem zrobić statki, chciałem wlasnie zbudować 3 i 4 pole a wy mi tylko ględzicie i nie chcecie wyjsc, do dupy z takim graniem. EDIT: Ja nie moge i przez to że chciałem budowac zamknal serwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie gram wiecej z wami bo kurna zbudowałem sobie prywatny zamek i prywatne gry, wy mi daliście pomysły, wiec ja je chciałem zrealizować, chciałem zrobić statki, chciałem wlasnie zbudować 3 i 4 pole a wy mi tylko ględzicie i nie chcecie wyjsc, do dupy z takim graniem. A właśnie, że nie chciałeś, tylko sie wykłócałeś. SERWER OFFLINE DO ODWOŁANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Chciałem wam wytłumaczyć ale nie chcieliście słuchać moich planów. Zresztą ja się kłucić nie chce, ale wy chcecie wiec się możecie kłócić, tylko mnie w tonie wciagajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Chciałem wam wytłumaczyć ale nie chcieliście słuchać moich planów. Nic nawet nie powiedziałeś, a czytałem każdą wypowiedź, więc wiesz.. SERWER BEDZIE OFF O ILE SIĘ NIE BEDZIE ZGODY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 czas nauczyć się obsługi omena i zahostować samemu, bo widzę, że tu serwer się wyłącza przez sprzeczki z pojedynczym userem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie chce sie do cholery kłócić, jeny pogódźmy sie jak ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie chce sie do cholery kłócić, jeny pogódźmy sie jak ludzie. Ja w to wchodzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 I wszyscy jesteśmy szczęśliwi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ONLINE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciniach Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jestem tu nowy i prosze zebys mnie nie banowal, jestem bratem Matizama7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zalogowałeś się tylko dla konta w minecraft ? Gz. A PsichiXa server kiedy będzie działać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi