adam014 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Ja gram w FIFE 98:Road To World Cup,co za grywalność :P.Niestety na moim sprzęcie nowsza FIFA niż 2001 nie idzie.(reszty nie chce mi sie ściągać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 a ja ostatnio odłożyłem morrowinda (bo się jak zwykle znudził, przy morku to normalne ;]) i włączyłem San Andreas :mellow: hooah, ta giera wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Lipca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Moim zdaniem najlepsze jest Vice City :D Ostatnio grałem też trochę w GTA:Liberty City Stories, szkoda tylko że nie ma tam mozliwości skakania i pływania jak w SA, pomimo że jest to najnowsza część. Teraz szpilam przeważnie w Dark Cloud 2, God of War i Richard Burns Rally, ale na półce leży klikanaście gier którze tylko czekają aż ktoś je w końcu przejdzie... ale w tym gorącu to nic mi się nie chce robić, pomimo że czasu mam aż za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Moim zdaniem najlepsze jest Vice City :D W pełni popieram! W ogołe nie trafia do mnie klimat i budowa misji z SA, za to VC wymiata. Szoda tylko, że gra jest już nieco zacofana technicznie. Mimo to od paru dni odświeżam wspomnienia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 San Andreas to najlepsze GTA ^^ Po za tym przypominają mi się stare czasy (nie były dobre ale mniejsza o to) kiedy to się wymiatało w Gta1 czy Gta2 no i czekało się z kumplami na Gta3 =^-^= Wtedy to ohoho nie mogliśmy się doczekać ! Lecz gdy nastał ten szczytny moment gdy w moje łapska wpadła płytka z Gta3 niestety okazało się ze mam za słaby sprzęt ^^" PIII 550Mhz, 64Mb RAM, Nvidia TNT2 32MB =P Gta najlepsze bo jest ten zawalisty klimat z reszta wszystkie Gta wnosiły taki specyficzny klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 A jak dla mnie VC to najgorsza czesc GTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 dla mnie właśnie SA jest najlepsze. najbardziej gangsta i o to chodzi. i jest najwięcej możliwości. po prostu najlepsza część i tyle. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Jak dla mnie VC to najlepsza część GTA, a SA najgorsza :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Phi, ja zamiast poddawać się gierkowemu rozpasaniu, pykam w GTA1 :) Niepowtarzalny klimat =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Lipca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Ja v Vice City najbardziej lubię ten klimat, i do tego ta muza... same dobre kawałki, nie to co w San Andreas... do tego w SA w wersji PS2, bo w tę grałem, albo swieco słońce w takicm denerwującym pomarańczowym odcieniu, że nic nie widać, albo jest noc ciemna jak noc i też nic nie widać. Czekam teraz na Vice City w wersji na PlayStation Portable, będzie można grać sobie wszędzie... tylko najpierw musze uzbierać na PSP :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Ja też gram w GTA LCS na ps2 i wole SA, troche za mało możliwości i grafika słaba (z psp) i za krótka w 3 ddni da sie ja rozgromić. gnysek To lepiej zbieraj na PS3 tam to dopiero bedzie GTA 4, MGS, GT5, God of War 2 i reszta. :) PS. Jak dla mnie to dobrze że tak na pomarańczowo świeci słonce, wtedy czuć ten klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 niby Ultima nie wiele rozni sie od tibi?? Wes bo sie wysmieje idioto! Gdy tak twierdzisz to sobie kup UO i zobaczysz.... ps.. sorry ale wkurwia mnie takie cos... Ultima: Tam nie ma lvl.... tam są skille... mozesz byc (praca) kim tylko zechcesz jest chyba z 30 skilli.... np. Kowalstwo, Alchemia, Górnictwo, Gotowanie, Kartografia, Wędkarstwo, Drwalstwo itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Lipca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 A na PSP Metal Gear Portable OPS :D A na PS3 też kupię, i to tylko dla MGS4, bo jak zobaczyłem po targach E3 trailer to normalnie mi szczęka opadła. A GTA4 moim zdaniem to będzie dość naciągana historyjka z poprostu troche lepsza grafą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 No mgs4 wymiata, widziałeś ten filmik jak Hideo kojima, nakładał sobie textury obracał snejkiem wypas. R* nie zawiedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Lipca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 ja mam wszystkie trailery MGS4 w rozdzielczości HD :D A w god of war 2 przecież na PS2 będzie można grać, więc nie ma na co czekać specjalnie, będzie to jedynie okazja od porównania mocy konsolek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Ale na ps3 będzie lapsza grafa ocz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Lock Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Heh. Ja obecnie gram w Giana Sisters :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Ja obecnie gram w Enemy Territory z botami, bo mam straszne lagi w netplayu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja ciupam w Commandos 2 i Chaos Legion z nowego cda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Lock Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Co do tematu o GTA. Moim zdaniem VC jest najlepsze. Jest tam niepowtarzalny klimat :D. No i Flash FM wymiata :D. Edit: W SA natomiast nie czuję klimatu, nie jest dla mnie. Wolę lata '80 w Vice City ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Dla mnie GTA:VC jest najlepsze, drugie jest SA a najgorsze GTA 3.Wogóle ile jest bugów wkurzających w SA. Ja gram w COD'a 2 i w pokera przez neta :P, jeszcze w sokkera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zidanexx Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Hehe ja tam lubie CS'a :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 carom3D, netsoccer, a pozatym to niewiele.. czekam na crysis i disciples 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Nie wiedziałem że ma wyjść DISCIPLES 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Mam pytanie, czy grał ktoś z was w Shade: gniew aniołów?? Kupiłem sobie (poniewarz koledzy chwalili, i było tanie) Przeszedłem już całą, narazie na łatwym poziomie (strasznie krutka). W internecie znalazłem opisy że w grze edziemy chodzić po bazach wojskowych, zamkach itp. A zwiedziłem tylko Zamki, krypty, jakieś grobowce, cmentarze i bagna, a gdzie te bazy wojskowe? Czy to zalezy od tego, czy to wersja na PC, czy na jakąs konsole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 niewiem po co kupowales bo z wareza se sciagnac mogels :D a co do gry to szczerze mowiac nigdy o niej nie słyszałem... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Zawsze lepiej jet mieć na płytce (nawet jeśli bardzo taniej) bo zaszpanować przed kolegami można że się orginała posiada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 to ja sie pochwale ze ostatnio pykam w gre You have down ktora poznalem na tym forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Jeśli chodzi o GTA to VC jest bardzo fajowskie (ten klimat VC B) ), ale ja jednak wole GTA SA.Kiedyś (ale dawno) grałem sobie w King of the Road według mnie ta gra jest bardzo fajna, info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 W jaką gre gram? Ok. GRam ciągle, bez przerwy we wszystkie części gry Crash Bandicoot. Uwielbiam to!! (gra z serii Crash Bandcioot jest na konsolę PSX, PS2, GBA) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi