Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Czy jest coś ze mną nie ten tego jeśli słucham ciężkiej muzyki typu Gorgoroth, Nunslaughter, Rob Zombie, Kiss, itd. i równocześnie lubię takie anime jak Lucky Star czy K-On? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Nie. Ale nie wiem, czy mając na playliście soundtrack z Neverhooda tuż obok Boney M, Arethy Franklin i Nilsa Molvaera jestem miarodajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Czy jest coś ze mną nie ten tego jeśli słucham ciężkiej muzyki typu Gorgoroth, Nunslaughter, Rob Zombie, Kiss, itd. i równocześnie lubię takie anime jak Lucky Star czy K-On? nie bój sie z tego sie wyrasta. Ja w młodości lubiłem yatamana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Dzisiaj po raz pierwszy w życiu usłyszałem, że jestem normalny :) Spokojnie, wcześniej czy później będzie dobrze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 druga sprawa co jest fajnego w byciu normalnym. Ostatnio wiode sobie normalne nudne życie, nie melanżuje nie świruje nie latam jak samolot nie wyrywam dupek nie robie szarży na kluby, nie robie hardcorowych nocnych improwizowanych wypraw w którąkolwiek strone świata.. i tak sobie myśle to ładne ku--- nudy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jak zobaczyłem tytuł, myślałem, że to znowu Cora Wind prosi o porady egzystencjalne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ale nie wiem, czy mając na playliście soundtrack z Neverhooda (...) Rządzisz :D Ja osobiście czuję się urażony gdy ktoś mi nie raz powie, że jestem normalny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 <3 mam tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Mnie traktują za odmieńca bo "on słucha techno, lol, ale przygłup" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 a ja się przyznam, że lubie disco polo i cliver ;p nie lubie za to popu, ale lubię polskie wokalistki takie jak ania wyszkoni itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Wiecie że słuchacze metalu są najbardziej nietolerancyjni wobec innych rodzajów muzyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Wiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 < chórem > Wiemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Czy jest coś ze mną nie ten tego jeśli słucham ciężkiej muzyki typu Gorgoroth, Nunslaughter, Rob Zombie, Kiss, itd. i równocześnie lubię takie anime jak Lucky Star czy K-On?Standard, niestety. Też najpierw myślałem, że to nowy temat Cory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Wiecie że słuchacze metalu są najbardziej nietolerancyjni wobec innych rodzajów muzyki? Bo po wieloletnim słuchaniu normalnej elektrycznej gitary i perkusji trudno potem przesiąść się na fruityloopsowy pop i rapujących murzynów w złotych łańcuchach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 muzyka to nie tylko metal fruity loops i murzyny z łańcuchami :) Ja kiedyś byłem mega fanem reggae niesłuchającym niczego innego, a teraz reggae to może 1/50 tego co puszczam. Zajawke trzeba znaleźć i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja nie mam określonego typu muzyki który słucham. słucham to co mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Czy jest coś ze mną nie ten tego jeśli słucham ciężkiej muzyki typu Gorgoroth, Nunslaughter, Rob Zombie, Kiss, itd. i równocześnie lubię takie anime jak Lucky Star czy K-On? w sumie zapomniałem odpowiedzieć na to pytanie. Odpowiedź: Oczywiście, że jesteś, ale nie z tego powodu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 A ja słucham Eminema, Metallici i Michaela Jacksona. Uważam, że ograniczanie się do jednego gatunku muzyki jest bez sensu, słucham tego, co lubię :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 a ja słucham bluesa i jazzu :P moi koledzy jak słyszą jak jakiś czarno skóry śpiewa to robią dziwne miny :), najbardziej podobają mi się stare utwory. Normalnym jest się tylko wtedy gdy słuchasz muzy jakiej lubisz i masz w dupie osoby które mówią, że twoja muza do dupy. Dużo osób słucha danej muzy tylko dlatego że inni tak robią, lub boi się nietolerancji. Moim zdaniem najwięksi idioci tego świata krytykują dany utwór nie usłyszawszy go wcześniej, tylko dlatego że jest inny gatunek niż niby ten co on słucha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 niestety właśnie powinno być: D. Metalliki, CMs. Metallice, B. Metallikę, N. Metalliką. ? prof. Jan Grzenia, Uniwersytet Śląski Jeśli jest to nazwa rodzaju żeńskiego, to odmieniamy ją Metallica ? Metalliki. Za wzór można przyjąć np. odmianę Vittorio De Sica ? Vittoria De Siki, zob. Wielki słownik ortograficzny PWN. Czytamy oczywiście [s-ika], nie [śika]. ? Mirosław Bańko, PWN @topic: z reguły jeśli ktoś ogląda takie anime jak Lucky Star czy K-On, można przyjąć za pewnik, że słucha też metalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 A ja słucham angielskiego country i też jestem fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 A ogólnie można powiedzieć, że nie słucham muzyki (normalnej), chyba że naprawdę jakaś mi wpadnie ucho. Częściej za to słucham różnych utworów z gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jaka to muzyka normalna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Normalna - tu: każda muzyka, która nie pochodzi z jakiejś gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jestem jak Slash, slucham co mi sie podoba. Co nie zmienia faktu ze nie lubie tych wszystkich HARDCORE POWER HARD PENIS METALow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekonto Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jesteś całkowicie normalnym człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zmień sobie nick na Multikonto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nieźle, twierdzicie, że metalowcy są najbardziej nietolerancyjni, a i tak ich nie lubicie :) Wojna subkultur? Generalnie to słucham sporo metalu, mam kilka piosenek rockowych, znajdzie się też parę z gier (czytaj: techno). Slash ma sporo racji, ale ja uważam, że trzeba mieć swój ulubiony gatunek, potem te poboczne, np. 60% - reggae, 15% - hip-hop, 10% - rock, a reszta - jeszcze inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Czy jest coś ze mną nie ten tego jeśli słucham ciężkiej muzyki typu Gorgoroth, Nunslaughter, Rob Zombie, Kiss, itd. i równocześnie lubię takie anime jak Lucky Star czy K-On?Tak, jesteś typowym nolifem, zabij się i ulżyj innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi