Nikas Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 jestem strasznie oburzony tym faktem, iż w tym roku nikt nie założył takiego tematu :{ więc chwalcie się : o a ja dostałem tylko kasę, bo chce sobie kupić dsi (chyba) albo cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Torbę cukierków, parę mandarynek i sweter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Książki i nowy pokrowiec na gitarę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 kasę i książkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Masę fajnych książek + czarny szalik. Yay! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Kota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 pod choinkę dostałem kasę, poza tym załatwiłem WSZYSTKIE moje projekty... i WSZYSTKO muszę zaczynać od początku! ;/ Ale mam nadzieję, że chociaż TF2 nie będzie miał już FPS loss ;/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 red screen of death na PS3. fajowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 "ja od ranmusa dostalem -10% ostrzeżeń i blokade postowania na miesiąc, dzieku ranmus" ANtY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 anty to biacz więc dobrze, że zbanowali go dostał blokadę na pisanie :):):) ja nie dostałem nic szczególnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Tablet i GTX 260 ;] no i.. kasę lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja dostałem pieniądze i kosmetyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 A to jest smutne, bo ja nie dostałem nic :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Słodycze i kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Wode i suchy chleb. NARESZCIE MOGE COS ZJESC : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 A ja dostałem kinder niespodziankę i doładowanie do telefonu : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 ja liczyłem na cos bardziej kreatywnego :D dostałem tylko kasę i troszke słodyczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Kilka batoników, ptasie mleczko®, kilo mandarynek, kilka pomarańczy i grapefruita. Wymienię za monitor 32 calowy, jeśli ktoś ma jakiś zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 ja dostałem zegarek, pełną torbę słodyczy i fartuch nieprzemakalny i nieplamiący :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja dostałem Kevina samego na Blu-Ray... A tak na serio to kasa i ogarek 205 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Tablet Miś z allegro D; Słodycze Słuchawki z mikrofonem Piraci Nowego Świata 2: Dwa skarby Desert Law Kurs angielskiego Rękawice bramkarskie Uff, duzo tego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Forsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Jodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Kasę i ładną blondynkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Kasę i ładną blondynkę :D Chyba kasę na ładną blondynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Nie wiem na co ją przeznaczę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Nie wiem na co ją przeznaczę :P blondynkę czy kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 No kasę. Blondynkę wykorzystam dla siebie ...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Pompowaną lalkę będziesz dmuchał w wieku 14 lat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 nokie n73 ktora sam sobie kupic musialem za wlasna kase. A od innych slodycze, owoce i kosmetyki - standardowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi