Phoenix Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wesołych Świąt i Wesołego Jajka! Żeby nasi admini nigdy nie mieli z nami problemów. Aby userzy mieli mnóstwo śmiesznych momentów :]. Żeby było jak najmniej warnów. I jak najwięcej ciekawych tematów. No po prostu sŁiCiAsTyCh ŚwIąT. Życzy wam... Uwaga... uwaga... uwaga Phoenix wasz dobry przyjaciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 taki ten temat wzruszający, że się popłakałem. gdzie jest ten sznur btw. mery krysmas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 @UP: Wiem, też się wzruszyłem ,ale po tych grzybkach halucynogennych, a wierszyk sam pisałem :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 A ja wam życzę zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 100 lat zdrowia, mokrego dyngusa :D I dużo śniegu życzy Lolik :D Spierdalaj. Wiem że jesteś prostakiem, ale nie musisz tego udowadniać akurat w Wigilię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 dużo śniegu Ja tam wciąż Twojego globalnego ochłodzenia nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 ale ja widzę, w Olsztynie jest śnieg :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Śnieg jest prawie co roku. Odkrywcze, ne? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 U mnie 1*C, nie ma śniegu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 !! ja nikodem w tym, a jakże ######stym dniu, chciałbym Ci życzyć wesołych świąt! dobrego ciała jezusa, czy tam tego co się zwie opłatek, grzybowej i w ogóle pierogów z grzybami i kapustą, bo mięsa nie można, choć szynka w wigilię smakuje najlepiej! czego tam se chcesz i w ogóle! a, jeszcze sylwestra fajnego, nie koniecznie pijanego (bo może żeś panie abstynent, nie?) i w ogóle jeszcze raz pieniędzy z bogiem! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Chciałem wam złożyć spóźnione życzenia bożonarodzeniowe, żeby wam się wszystko dobrze układało. Dopiero wróciłem z Olsztyna i rzeczywiście śnieg był przez 1 dzień. I Szczęśliwego Nowego Sylwestra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Chciałem wam złożyć spóźnione życzenia bożonarodzeniowe, żeby wam się wszystko dobrze układało. Dopiero wróciłem z Olsztyna i rzeczywiście śnieg był przez 1 dzień. I Szczęśliwego Nowego Sylwestra. Trzeba było do mnie zajechać ja z Iławy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Happy christmas and merry new year :D Zdrowia, pienionszkuw, dobrych gjerek i zaje****** wychodzoncych monłalkuw :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 pienionszkuw gjerek wychodzoncych monłalkuw te życzenia są jak rozbite lustro :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 A przepraszam dzisiaj to co są za święta? Jehowych czy jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Oj no gnysek nie psuj klimatu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 28 Grudnia Hiszpania, Meksyk – Dzień Świętych Niewiniątek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Może teraz zdamy relację ze świąt? Zacznę od siebie: Trochę spierdzielone święta, śnieg stopniał całkowicie 25 grudnia, padał deszcz, tradycyjnie od 4 lat nie czułem nastroju świątecznego, za to kolacja i prezent super :D Nie było tragicznie ale mogłoby być o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jakie było wczoraj święto?! Co to za pytanie w ogóle?! Przecież to moje urodziny :mellow: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Może teraz zdamy relację ze świąt? Jak co roku - z myślą o tym, aby skończyły się jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Babcia mnie chyba chciała udusić bo mi dała największy kawał karpia z ośćmi D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Święta nieudane, nikt kompletnie nie przyjechał, mam nadzieję, że Sylwestra spędzę z kobitą, to będzie gicior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Tak z ciekawości: Ma monobrew? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Babcia mnie chyba chciała udusić bo mi dała największy kawał karpia z ośćmi D: to się wtedy wyjmuje te ości i pożera samą rybę. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ouch, wiesz, wujek Tomek to nie chirurg a kości w rybie nie znalazłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 ości, już walę edytę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 A twoim zdaniem to łatwo wypatrzeć coś o czym dopiero się dowiadujesz gdy cię ukłuje w język? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 jak się noża używa to łatwo jest wypatrzyć ość w karpiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja używałem samego widecla i jakoś tylko raz sie ukułem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 mi też wystarczy widelec, ale tak łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi