PoxiPol Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Tytuł: Black Phantom Gatunek: Survival Opis:Rok 2076 z całą pewnością nie należał do najlepszych. Od kontaktu z obcą formą życia nie minął dobry miesiąc a już połowa planet w Układzie została zarażona mutagennym grzybem. Ze środków uzyskanych od wielkich koncernów powołano do życia zespół naukowców którzy z dotacji stworzyli miniaturowy pojazd analizujący kolejne mutacje grzyba pobierając dane o ich budowie dla NecroTech, firmy farmaceutycznej która zasponsorowała broń. Czy wspomnieliśmy pilocie, że w czasie misji zostaniesz zmniejszony i poddany działaniu halucynogennych chemikaliów? Download: Download Rozmiar pliku: 4, slownie Czy MB Autorzy: Programowanie: PoxiPol Fabuła: Japan Programowanie: PoxiPol Grafika: PoxiPol Programowanie: PoxiPol Muzyka:SURPRISE! Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 chyba z linkiem jest coś nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Link jest gut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Chciałbym tylko dodać, zanim zaczną się pytania, że grzyba ze stacji MIR nie da się usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 link prowadzi do jakiegoś przykładu instance deactivate E: tu masz poprawny link: https://gmclan.org/up2845_4_Black_Phantom.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wlasnie ze nie lol : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dodaj ostrzeżenie o możliwości dostania oczopląsu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 To co powiedział Eqz: dodaj ostrzeżenie o możliwości dostania oczopląsu. I co to w ogóle jest???? Prowokacja jakaś czy co?? Przez pięć min tylko mi oczy wypala i autora wymienia, a żadnym przyciskiem tego nie wyłaczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Niecierpliwy nie jest godny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Może tak normalne screeny? Czy niektórych zasady nieobowiązują. Nic innego tu nie ma to co ja się czepiam PS. to nie jest śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 w ogóle o czym wy gadacie? .__. doszedłem do arkanoida, jednak piłeczka mi się zacięła i nie chciało mi się grać :{ EDIT: dobra, zagrałem dalej, doszedłem do głownej gry o co chodzi w tym pierwszym bossie? nie mogę go przejść : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 ten pinball jest naprawde świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 gra dla psycholi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Eh, ten Poxi lubi sobie utrudniać życie ( i innym też :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Nie mozna pominac intra ? Najlepsze jest to ze gdy doszedlem do start game , za chiny nie moglem tego uruchomic : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 tak samo mam jak pablo. A tak w ogóle to po co ci "Programming Poxipol , (...) Programming Poxipol, (...) , itp"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 dotrwałem jakoś do tego arkanoida ze smutną emotką, piłka odbiła się dwa razy, dalej nie wytrzymałem. jeśli w ogóle ukończyłeś (przeszedłeś) swoje dzieło, szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 To samo co pablo mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 ja musiałem poczekać, właściwie nie wiem, jakim cudem to odpaliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja jedynie wytrzymałem do arkanoida, a potem gdy piłeczka chamsko tak jakby robiła to specjalnie lecieła w takie miejsce gdzie za Chiny nie szło jej złapać. Wydaje mi się, że pogi zrobił demotywatora idealnego :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 rozczarowałem się, a mój wzrok już na stałe został uszkodzony, dotrwałem i zbiłem wszystkie klocki w super wolnym i migającym arkanoidzie i nic (ba nawet się wyłączyć nie dało, musiałem przez manager urządzeń ) up. a włącza się klikając myszką na start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Klikałem z 2 minuty i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Powiem tak, niech poniesie was zlosc, gdy gracie w ta gre. Spokojny nie zawsze jest rozwazny. Skoro klikales 2 minuty, sprobuj wyjsc 2 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Fajna gra, fajne efekty przy drugim bossie, a arkanoid prosty nie wiem jak wy gracie ;J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Fajna gra, fajne efekty przy drugim bossie, a arkanoid prosty nie wiem jak wy gracie ;J ja padłem z nudów, bo arkanoid prosty, ale na początku woooolnyyyy, a jeszcze po tych ekranach startowych to już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Kurde nacisnijcie tez escape 10 razy >: O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Gra super ale w arkanoidzie nie dosc ze mi prawie oczy wyszly z orbit to pilka sie w suficie zaklinowala D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Co to ma być? To jest zwykły chłam jakiego pełno w necie. Założe się, że to twoja ulubiona gra i nosisz pingle na wade wzroku -10. A dlaczego -10? Bo tyle można mieć w ciągu 5min od czasu gapienia sie w twojego wyjechanego w kosmos arkanoida, intro i na tą oczoje*** grafikę. Na twoim miejscu nie podpisywał bym się pod taką "grą". 1/5 Założe się ze teraz cieszysz michę, że udało ci się kogoś wnerwić. Żal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Co to ma być? To jest zwykły chłam jakiego pełno w necie. Założe się, że to twoja ulubiona gra i nosisz pingle na wade wzroku -10. A dlaczego -10? Bo tyle można mieć w ciągu 5min od czasu gapienia sie w twojego wyjechanego w kosmos arkanoida, intro i na tą oczoje*** grafikę. Na twoim miejscu nie podpisywał bym się pod taką "grą". 1/5 Założe się ze teraz cieszysz michę, że udało ci się kogoś wnerwić. Żal.pl nie polubiłem "dzieła" Poxipola, ale jeśli on się cieszy z powodu wnerwionych graczy, dajesz mu pożywkę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Powinieneś sprzedać tę grę amerykańskiej armii jako broń masowego (po)rażenia. A teraz recenzja: ...??? !!!!!!!!!! To chyba wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi