Driger Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Wg mnie trzecie. Drugie takie jakies ponure sie zrobilo. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ta twarz w tle ma takiego blura że aż oczy bolą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 No nie wiem, ten ostatni mi tez jakos pasuje ale czy tam kolorystycznie nie wpada przypadkiem pod rozowy? (pytam bo jestem daltonista i fiolet dla mnie jak rozowy wyglada itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ostatni teraz ładny. Właśnie to złoto nie pasowało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ta twarz w tle ma takiego blura że aż oczy bolą. Bo moja ;P Co do grafiki, to na logobar wybieram wersje Crystal, najbardziej pasuje kolorystycznie (mam tylko nadzieje ze kolorystyka sie rozowa nie zrobila :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 ja tam różowego nie widze ;) A jak byś tej twarzy w tle zwiększył kontrast? myśle że by lepiej wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 zdjecie i tak robione jedynym aparatem jaki mam i to na komorce, a ile z nim bylo zabawy, zeby to z tego cos wyszlo.. no ale racja, pobawie sie jeszcze z tym kontrastem [bylo tu cos ale nie ten tamat hehe ;p przenioslem do "Naszych fotek"] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Taki se kamień, zrobiony z nudów w photoshopie (7.0 eh...). Miał być na avatara, ale wole to co mam. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 A tak sie bawilem w robienie mario Luigi Proste graficzki, chyba uwierzycie ze te akurat moglem sam zrobic, kazdy mogl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 http://grantcanyon.net/Mar.png Pierwsza strona w google pod haslem "mario nes" chociaz troche pikseli sie u Ciebie rozni. Podkreslam TROCHE. 3-4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 loooool, nawet mario kradnie. wyjdź. nie potrafisz czegos zrobic - nie pokazuj i nie kradnij. miłoby ci było gdybys ty zrobił gre lepsza od diablo ii (XD) ktos by ci ja zdekompilował i podpisał się pod nią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 miłoby ci było gdybys ty zrobił gre lepsza od diablo ii (XD) ktos by ci ja zdekompilował i podpisał się pod nią? Z takim podejsciem PoxiPola ( niestety ) predko albo wcale sie tego nie dowiemy. Bardziej chodzi o to pierwsze zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Solmis: Ziemia nawet fajna, materiał kamienia trochę zbyt gładki, i dziwne antyaliasing na tym kamieniu jest :P Jakbyś z duplikował warstwę z tym kamieniem :P Ale ziemia, a przynajmniej ta górna część super :) Bo ta dolna cześć podobnie jak kamień zbyt gładka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Przyrzekam, gralem w super nintendo (heh starocie piekne) i narysowalem z trej gry mario NIE KRADLEM!!! Narysuje czarna kropke, a ktos ja znajdzie na innej stronie i ci RIP!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 a ja pracuję w Blizzardzie, przyrzekam!!!!!!111oneoneone jak juz raz ukradłes, to teraz nikt ci nie będzie wierzył... i na co ci to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Przyrzekam, gralem w super nintendo (heh starocie piekne) i narysowalem z trej gry mario NIE KRADLEM!!! Zaprezentuj cos innego bo kto Ci uwierzy. Przeciez tam jest tylko kilka pikseli , a od oryginalu powiedzmy Twoj rozni sie az kilkoma na krzyż pikselami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Jest zbyt identyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Kurde nie wiem mam burze hormonow czy co? (lol no jestem nastolatkiem) Wtedy tak sie wkurzylem na forum ze mi bylo wszystko jedno, potem zalowalem, teraz znowu sie wkurzylem, ale tej grafy nie ripowalem, rbie remake starego mario i tyle, to ze nikt mi nie wierzy mam w dupie, i tak tutaj nikt nie jest dojrzaly (oprocz ranmusa, i Borka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 lol, problemy dorastającego dziecka. zadaj sobie jeszcze raz pytanie: po co wczesniej kradłeś? przecież mogłes przewidziec ze nikt cie po tym nie bedzie lubił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 PoxiPol lolzord :/ Tylko lekko przerobiony zwykły Mario \: i tak tutaj nikt nie jest dojrzaly (oprocz ranmusa, i Borka) Hm to reszta już nie jest? Np. Gnysek, Propa, Harv lub Tymon ? W ogóle cała reszta dorosłych osób. Plox zrób coś swojego wreszcie i nie podlizuj się ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 i tak tutaj nikt nie jest dojrzaly (oprocz ranmusa, i Borka) rządzisz chlopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Przyrzekam, gralem w super nintendo (heh starocie piekne) i narysowalem z trej gry mario NIE KRADLEM!!! LOL, to jest pernamentny dowód na to, że kradłeś. Mówisz "SNES", a "narysowałeś" mario z "NES". Nie mów, że pomyliłeś konsole, PS1 i PS2 też pomylisz? Tylko rozciągnąłeś obrazek o 1-2 piksele, a później skasowałeś 1 rząd pikseli i się pod tym podpisałeś, EDIT[kolorki tylko lekko zmieniłeś]. A to, że masz problemy (i nie możesz kliknąć w przeglądarce "Zapisz", tylko musisz "przerysowywać"), nie obchodzi nas. Nie dziw się, że teraz nikt ci nie wierzy. Piętno złodzieja zostaje ci na cały okres przebywania na GMClanie. nikt nie jest dojrzaly (oprocz ranmusa, i Borka) Ale proszę cię, przestań być obok Tuxmana najbardziej NIEdojrzałym userem GMClanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 ze nikt mi nie wierzy mam w dupie, i tak tutaj nikt nie jest dojrzaly (oprocz ranmusa, i Borka) Dla Ciebie ludzie stwierdzajacy fakty sa niedojrzali ? Postaw sie w roli userow. Naduzyles zaufanie kilku osob podszywajac sie pod tworce jakis grafik. Zadaj sobie pytanie. Czy ufalbys zlodziejowi ? Oczywiscie nie mowie , ze nim jestes w pelni tego slowa znaczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Nie siedzialbym juz na gmclanie, gdybym nie zalowal...juz straciliscie do mnie 1 zufanie, po co mialbym to robic po raz drugi? @Marrac - Harv ma 15 lat, co do propy gnyska i tymokio nie pomyslalem, sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Człowieku, znam dziewczynę która ma 14 lat i zapewniam że jest bardziej dojrzała od 25 latki. Po za tym jak już plagiatujesz to myśl. I błagam, nie dobijaj mnie już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Blagam wstawcie mi warna, 1. zeszlem z topicu 2.moze sie uspokoje, chcialbym jeszcze troche dluzej pobyc na gmclanie, a dlugo bez lamania regulaminu nie przejde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Dobra, to masz blok na tydzień. Siądź, pomyśl, odpocznij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 i tak to jest ktoś zripuje grafikę ze strony po to żeby była kłótnia i miał pretekst do nabijania postów(znam kogoś takiego ) no ale dobra nie ważne to jest temat o grafice a nie o kłótniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 i miał pretekst do nabijania postów(znam kogoś takiego ) hmh ja też: "zalu"! a i żeby nie było. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 ładny garnek. w mieczu rekojesc przykrótka, reszta k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi