Harv Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Druga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Gdyby w dwójce te naboje były równo względem siebie każdy pospuszczany w dół, to by było lepiej. Zauważ, że drugi nabój sięga do tego takiego przewężenia pierwszego, a trzeci nabój względem drugiego jest trochę wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 @up: Tak btw, to one nie miały być równo... : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Lepsze to pierwsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 http://img170.imageshack.us/img170/2833/pbgamesnr0.png Oceńcie to logo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Text kijowo wygląda - Pozbądź się tego gradienta i otoczki z pojedyńczych pixeli. Logo też słabe, szczególnie to białe kółko i kijowa gradientowa otoczka. Popraw je - dodaj prosty cień ( na logu, nie pod nim ), i lepsze oświetlenie wtedy lepiej powinno się prezentować ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Słabe to trochę, tekst najbardziej. Do tego gradient w logu - skąd ja to znam? =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Eee, nie jest aż tak źle :) Logo wygląda w porządku, napis nie bardzo. Ta biała otoczka rzeczywiście nie dobrze wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 skąd ja to znam? =D Ja to znam z photoshopa... ;x "Bąbelki" to brush, a trawa to shape. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Tyle, że to jest zrobione w gimpie bez brushy :P Nie znam się na photoshopie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Pograłem sobie w warhammera.. i naszła mnie ochota zrobienia gierki... obecnie nie przyda mi się bo nie wiem jak się za to zabrać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 g-Enjoy : Lubię takie style , tylko pozbądż się pixeli pojedynczych ,jak mówił Snake ;p .Piąteczka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Ni było co robić... więc pobawiłem się sprayem w paincie... oto efekt, taki krater do gier z widokiem top down... :P PS: A, i niech ktoś wreszcie oceni tego Space Marinsa (mój poprzedni post)... bo nie wiem, czy wam się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 My animated signature ! =D r.a.t.e. ( w końcu to grafika ;D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Najlepsza jest trójka. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 A mi sie dwójka podoba najbardziej. W pierwszym nie podoba mi się to białe pojawiające się na bohaterze, a w trzecim to takie chluśnięcie nagłe deszczu z lewej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Mi się podoba ten pierwszy tylko mógł byś trochę większe odstępy od siebie tych piorunów. ;) W drugim ten nożyk mi nie pasuje. A w trzecim deszcz, który tak dziwnie pada.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 @Snake: chrono sword -> :thumbsup: Rób tę grę dalej, ja chce w to grać, wygląda super. W ogóle co to to białe na graczu w 1? Mi się 2 podoba =) @Kuba: Marine fajny, krater taki se. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Deszcz dziwnie wygląda bo podczas nagrywania zawieszał się GM, no i dodatkowo w animacjach widać tylko co 4 klatkę ;P Hmm... każdemu się inna scena podoba, to dobrze =) @UP: To białe to miała być "Aura of Defense" :D ale nie dopracowałem jej i tylko takie jakieś nad nim się pojawia ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ja myślałem że to pieruny! xf Yoda:ja też czekam na CSa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 IMHO drugie jest najlepsze, bez dwóch zdań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Mi się tam wszystkie podobają... ^^ Ale najlepsze 2 i 3... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Hud i Inventory do hack&shasha, trochę mi nie wyszedł :( Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Powinieneś to bardziej "wybajerować", bo jest zbyt proste, jak na hud'a do h&s... bardziej by pasował do gry logicznej. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Mieczyk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Mieczyk jak mieczyk. Wiele już takich było. Nic ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Ale przecież to kilka połączonych linii... Brak mi słów. Słabe! Tyle tego było, że nie można policzyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Moje nowe Avatary: Miałem tego wziąć na avka, ale skaluje się więc jest słaba jakość. Aktualny Avatar, chociaż mniej mi się podoba... Jeśli macie pomysły, jak ustawić tego pierwszego, bez większej straty jakości, to chętnie posłucham. BTW. Ten tygrys jest z neta, tylko go pokolorowałem i pocieniowałem, dodałem napis, tło i ramkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 A już myślałem że sam go rysowałeś :/ Zostaje więc do oceny tylko ramka i napis, a one są nawet dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 A już myślałem że sam go rysowałeś :/ No cóż, wolę nie oszukiwać :) tylko ramka i napis i kolory i cieniowanie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi