Snake Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Te alternatywne już lepsze, ale w tym z napisem "Solmis" zmień kolor tego glowa tekstu na jakiś ciemniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No, to drugie fajniejsze, ale z napisem głupio wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Obrazek :P https://gmclan.org/uploader/2178/lol.jpg Zrobiłem w pół minuty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Obrazek :P https://gmclan.org/uploader/2178/lol.jpg Zrobiłem w pół minuty :P Daj na Galerię Treści ;p .2/5 ,nijakie ."Jakiś" wujek ,właściwie to mi przypomina same mazy narysowane na arcydziele w Dworku Jakimś-Tam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Prawie jak avatar Yoho :P zrób tylko czarne tło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 WTF? Dupne, przecież to kilka kresek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Sztuka nowości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 1/5 .Wiesz dlaczego ? To spam z kresek i samych kresek (bo nie ma kropek) .No dobra ,2/5 ,to za kolory .Ale daj na Galerię Treści ,lub najlepiej na pw :clover: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Mistyk to jest ptasie gniazdo GMCLANu :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 @Mistyk: WUT? ;D A ja se pixelnąłem: Nie oceniajcie zbyt surowo - ostatniego pixel-arta robiłem z pół roku temu... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Co to jest :/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 To jest wulkan. Ładne to 4/5 :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Skała ;o Średnie... Imo to coś co z tego wypływa powinno być bardziej czerwone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 @Solmis: Jest zbyt mało przestrzenny... taki "płaski", więc jeśli możesz to przyciemnij o bokach i dodaj światełko, wtedy będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 @Solmisl: Na początku myślałem, że to jest jakaś skorupa żółwia, czy kamień obrosły liściami ;] Daj wyraźniejszą czerwień i powinno być gUt!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 A to miało być logo do mojego silnika (SQueL Engine) ale prace zawieszone ocencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Brzydkie tło i napis. Słabe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 @2xup: Blee... Podstawowe funkcje photoshopa + tutorial na "lodowy napis"... :/ @KubaGM: Hehe... Szczerze mówiąc robiłem to, aby zobaczyć, czy coś mi jeszcze wychodzi... ;x Może zrobię coś większego to tu wrzucę. :D EDIT: Takie coś jeszcze wyskrobałem: Jutro zrobię coś lepszego... ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Szczerze to te miecze są słabe, ewentualnie ten śweicznik może być, ale też nieciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Miecze IMHO słabe. 'Nieczytelne'. Świecznik dziwny, przy koncach zakrzywiony ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Sam jesteś zakrzywiony. Nie masz się czego czepiać, to wymyślasz. Świecznik rox, przynajmniej w porównaniu z mieczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Sam jesteś zakrzywiony. Nie masz się czego czepiać, to wymyślasz. Harv ma rację, jest odrobinkę zakrzywiony do środka, ale tak ma raczej być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 http://img520.imageshack.us/img520/2589/swordsow1.jpg Takie se miecze. Ten pośrodku mi nie wyszedł... i ten po prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Ten ostatni najlepszy z tych trzech (chociaż właściwie to bardziej przypomina jakiś sztylet), a te dwa pierwsze jakieś dziwne... może dorysuj im dłuższą rękojeść ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 @Matthew: Fajne miecze - tylko ten po lewej dziwny, a ten po środku ma dziwną rękojeść... @topic: Moje "bohomazy": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Te topory i ta "skała" są brzydkie. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Dziwna ta góra ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Matthew: Ten pośrodku jest najlepszy ,taki tajemniczy .Pozostałe są be :) . Solmis: Toporki są takie n00bkowe - w sam raz do jakiejś gry ,a raczej dema gry .Mogłes nie pokazywać .2/5 Góry nie oceniam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Heh... zobaczycie jakie miecze rysuje do soulland'a... zaniemówicie. ;) Może zapodam kilka później. Tylko boje się że mnie "okradniecie" :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 @SOLMIS Słabe te miecze i świecznik, na tej samej podstawie (uchwyt) tak samo jak siekierki Btw a co to ma byc? góra? EDIT:Tylko żeby nie było ze sie odgrywam za to co ty napisales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi