Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Czerwca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 teraz mowimy do siebie po tinychatowych nickach? Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Godzinę temu, Chell napisał: teraz mowimy do siebie po tinychatowych nickach? podejrzewam, że jako jeden z nielicznych wiesz do czego biję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 @Wojzax Bardzo ładne. Jedyne co mi troszkę przeszkadza to gdy postać idzie na dół w tej animacji to miecz teleportuje się z jednej ręki na drugą, ale i tak bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Lipca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 HELIKOPTER ELO Penguin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Lipca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Penguin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Wojo i Gibki Kaktus 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 no fajne to ognisko wielkości domu Penguin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Lipca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 fajne majnkrafty ładna kompozycja zrób w większej skali coś Wojo i Penguin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Wojzax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Lipca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Ładniutkie, ale to logo strasznie gryzie w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 A bo zdarza się, że ktoś sobie wrzuca na profil ode mnie i elo. I sam już nie wiem co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Nie żebym sugerował komuś fałszowanie ale wydaje mi się, że nawet w paintcie to wysiłku nie wymaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Lipca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 ale niektórych i tak to zniechęci do usuwania, ludzie są leniwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Próbuję bawić się w odtwarzanie filmowych scen w pixelach Wojo, Chell i Penguin 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 propsuje, a jak ktos lubi sobie popatrzec na filmowe pixelki to polecam gustavo Penguin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Atencja na wykopie widzę spora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfMaciej Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Jak zobaczyłem te piksele na wykopie to miałem wrażenie, że narysował to ktoś z gmclanu, skojarzyłem styl : D Rób więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Prawdziwy gmclanowy artysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Dwie ostatnie prace. W końcu po dwóch miesiącach przyleciał do mnie mój komputer i mogę powrócić do malowania a pomysłów czeka w kolejce od groma. Sporo malowałem tez ołówkiem i ćwiczyłem anatomię przez co czuję się już naprawdę swobodnie rysując raczej co chcę mając coraz mniej ograniczeń. Dodatkowo jakoś uwierzyłem bardziej w to, że zacznę dziarać skoro analogowo idzie mi coraz lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 kolejny prawdziwy gmclanowy artysta Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 ty to w inkscape robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 raczej fotoszop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Photoshop + Wacom Intuos Pen S. Rysuję ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Ile ci średnio zajmuje narysowanie jednego takiego obrazka? Bo szczerze mówiąc wygląda to dobrze i znacząco się wyróżnia jeśli chodzi o prace gmclanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Hmmm, to nie wiem czy tak da się okreslić, ale na te dwie prace poszło średnio po 5 godzin. Dużo kombinowania z kolorami, dopasowywania żeby do siebie pasowały. Jakieś różne efekty, szczegóły. No i sam pomysł - czasami coś maluję zeby zaraz wykasować bo nie pasuje jednak itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Października 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 O takim czymś myślałem jakiś czas więc w końcu narysowałem eh Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 I myk, nowy awatarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Co to w ogóle oznacza? EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 @Nikas Jest to połączenie, arcadowego space fightera ze znakiem bio hazard na tle trybiku który może oznaczać myślenie. Statek i trybik oznacza zamiłowanie do gamedevu do gierek arcadowych a bio hazard występuje często w odniesieniu do muzyki z gatunków industrialu elektronicznego: EBM, power noise, dark electro, Aggrotech i w mocniejszym hardstyle też się pojawia a to są gatunki które najczęściej słucham. No i kolor loga oznacza mój ulubiony kolor po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Fajnie przekminione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi