Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 http://img.nopaste.pl/upload/spisek_480b8d5f994f6.png wtf, spisek. Nie spisek, tylko naszym gościem będzie wiceprzewodniczący gminy żydowskiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 @Zychu "Za hordę!" czy raczej "Ratujmy Sarumana!"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Hmm... współpracą?... możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Mam na głowie nowy projekcik, RTS. I jak się zapewne domyślasz potrzebuję grafiki w stylu w jakim rysujesz. Póki co to jeszcze nic pewnego, bo ostatnio dostałem "lenia twórczego", ale mogłoby coś z tego wyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Jak będziesz miał więcej jak 60-70% zrobionej gry, pomogę z grafiką. Ale taki jest warunek.. bo wiele razy zdarzało się że mieli ambitne projekt i od razu chcieli grafę. Potem... sam wiesz..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 @KubaGM Patrz: Sztalkier ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Następna praca... jest bardziej pracką.. bo malutkie to.. narysowałem Złą myszkę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 mysz przekozacka jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 UP zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Slime Logo Takie se, malowidło... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 @Solmis: Pleśniak - wygląda jakby ktoś go walcem przejechał. Logo - hmm... wygląda jak nagłówek strony. Nieładne - napis i tło. Coś - zwykłe mazanie warp brushem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 @up: Hmm... Jeśli chodzi o to "coś", to wziąłem coś nabazgroliłem i rozsmarowałem poprzez "Liquify". ;D EDIT: Slime - prosta warstwa (layer) Logo - brush i efekty (liquify, ripple i inne)... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Co do loga, to nie pasuje mi ono ani trochę. Nie pasuje zbyt na stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A to trzecie to kupa tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Taka sobie o teksturowana wersja mojej poprzedniej pracy https://gmclan.org/uploader/634/Desert_Temple.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A to trzecie to kupa tak ? Nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Taka sobie o teksturowana wersja mojej poprzedniej pracy https://gmclan.org/uploader/634/Desert_Temple.jpg Przypomniało mi mape do multi z serious sam pierwsze starcie. Może teroche lepiej by wyglądało gdyby tkestury na murach były mniej rozciągnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A mi się przypomniała Grecja z podręcznika i Billy Blade :lol2: .Btw ,fajniutkie to jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 no nawet dosc elegancko wyglada, tylko gdzie cienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Taka sobie o teksturowana wersja mojej poprzedniej pracy https://gmclan.org/uploader/634/Desert_Temple.jpg Jeszcze tylko gierkę taką zrobić :] Woda bardzo ładna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Przypomniało mi mape do multi z serious sam pierwsze starcie. Może teroche lepiej by wyglądało gdyby tkestury na murach były mniej rozciągnięte. Hmm no fakt co prawda nie odganiałem go z obrazka tylko z głowy z tego co pamiętałem o tym level’u więc się trochę różni bo w sama 1 grałem jakieś 2-3 lata temu Jeszcze tylko gierkę taką zrobić :] Woda bardzo ładna :) Powtarzam po raz drugi woda i teren nie mój ,moja jest tylko konstrukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Powtarzam po raz drugi woda i teren nie mój ,moja jest tylko konstrukcja Teren i woda nie zrobią ciekawej podstawy do planszy, konstrukcja - tak. Gratz za konstrukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ano, kawał dobrej roboty... ;) Kiedyś też bawiłem się w SL. ;x Robiłem modele mebli i teksturowałem. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ładne, ale tekstury ścian troszkę za bardzo rozciągnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Miałem zbyt ambitne plany zrobienia gry... i zrezygnowałem...... taki futurystyczny żołnierzyk. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Brzydki trochę. Nogi krzywe jak drut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Narysuj lepszego to pogadamy. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Kuba niezły ten żołnierzyk :D Ja zawsze mam problem z robieniem mniejszych postaci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Nogi krzywe jak drut gdzie są krzywe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Miałem zbyt ambitne plany zrobienia gry... i zrezygnowałem...... taki futurystyczny żołnierzyk. :] Wygląda dobrze :) Nogi proste, ale ta po lewej stronie wydaje się dziwna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jak bym dał prostą to by sztucznie wyglądała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi