Nikas Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Coś w tym nie gra :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Z tej za to jestem już zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Maja 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 oo, mój ulubiony twój arcik do tej pory, bardzo ładna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Dziena, wskakuje chyba teraz u mnie na topkę za poprzednie 3 babeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Ty jesteś jakiś zboczony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Tak, ale ta praca akurat do takich nie należy. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 I ja bazgram coś nowego, co Wy na to? wip. https://gmclan.org/uploader/6054/18644444_1...6131_726451.png EDIT: Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Bardzo mi to odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Bardzo podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Maja 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Z tej za to jestem już zadowolony. noo, leci ode mnie potężny props. Zdecydowanie twoja najlepsza praca. Jeżeli mogę sobie pozwolić na parę słów krytyki albo jakąś radę to myślę, że przydałoby się nieco zmniejszyć rozmiar pędzla, by kontury były smukłe i delikatne. Poza tym czasem w swoich pracach zbyt pociągasz gdzieś kreskę i zamiast zarysu pośladka "wykrajasz" go od reszty ciała - musisz się nauczyć jak instynktownie wiedzieć dokąd kontur ma się ciągnąć, by efekt był należyty. Prócz tego cieszę się, że czasem pozwalasz sobie na zredukowanie konturów do bardzo minimalistycznego stadium. Bardzo przypomina mi to pod tym względem prace frederica foresta. Polecam obczaić sobie gościa, możesz też co nieco lekcji wyciągnąć z jego kreski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Maja 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 a ja w sumie bawię się w artystyczną fotografię, bo takie wymogi mam by na studia się dostać. Nigdy w sumie nie interesowała mnie fotografia, ale mus to mus. Nieco vintageowo, surrealistycznie i cynicznie, jakieś tam przesłanie jest, ale chodzi i tak tylko o walory estetyczne i kompozycyjne. Narzucony egzaminacyjny temat fotografii to "małżeństwo". Trochę podszedłem do tego z dystansem, ale co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 ######ste czołgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Summer Vibes. Also, super zdjęcia. Szczególnie to z kwiatkami w butach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 cyc to życie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam! Po przerwie ;-) , poznajecie tego Pana? Bo ponoć straciłem podobieństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam! Po przerwie ;-) , poznajecie tego Pana? Bo ponoć straciłem podobieństwo. ciekawie pokolorowane :3 szkoda że ja tak nie umiem :( a tu mój bazgrołek dla koleżanki na urodziny z jakieś 4-5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Miło się na to patrzy :-) To wydrukuj na jakiejś płycie, albo grubszym papierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 5 Czerwca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 wszystko fajnie, ale kurcze no kolego, stopy to tragedia xD nie wiem czy chciałeś uzyskać efekt skarpetek czy coś, ale musisz jak wspomniałem wcześniej nauczyć się gdzie kończyć kontur. Tutaj mała propozycja ode mnie na szybko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 jakby te skiety były za kolana to byłby kozaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 5 Czerwca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 jakby te skiety były za kolana to byłby kozaczek hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 A mi się to w ogóle nie podoba.Kolory,styl,tematyka - a ten ostatni to w ogóle jakiś taki na odp##dol .Artystę doceniam-ale ta seria dramatycznie do mnie nie przemawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Wiem, że stopy były słabe, ale ja chyba też jestem trochę leniwy i niektorych rzeczy mi się nie chce poprawiać. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Takie tam ripowanie textur z Arx Fatalis :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Czerwca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 wiedźmin, na następnych zawodach cię pokonam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 16 Czerwca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 winszuję humoru. Aż się uśmiechnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Gęsta trawa, #1 błąd nowych, morderca gpu. W kazdym razie morderca kiedy gra ma wysoka jakosc graficzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Czerwca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 może właśnie na tym polu zamierza konkurować z wiedźminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Znaczy, na polu trawy? ;) a tu mój bazgrołek dla koleżanki na urodziny z jakieś 4-5h A mnie na urodzinki czegoś takiego nie strzelisz? Piękne! Tylko pysk troche dziwną perspektywę ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi