PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Przepraszam za double-post, ale dwa inne posty, bo tam opinia, a tu własna praca. Prototyp bossa ps. 2k16, nadal nie potrafię robić gifów Bardzo fajne,dodałbym bossowi jakieś oczy :D X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Bardzo nieambitny boss. Postaraj sie wymyslec cos ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 To jest prototyp a mechanika jest ciekawa. Wystarczy ze zmieni grafike i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Sorry niechcący dodałem ten post <_< <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 takie coś nie wiem co to bawiłem nową techniką do textórowania od małego obrazka po coraz większe czyli zacząłem od 32x32 a skonczyłem na 256x256 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Siema, nie powiem, że dawno mnie tu nie było, bo dość często zaglądam. :P A pomyślałem, że wrzucę mapkę z papierowego RPGa, którego kombinuję. Nic specjalnego, ale przynajmniej się przywitałem po latach. :D I tak, tak. Będą jeszcze miasta, rzeki, i takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lipca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 o, ignis żyjesz ja zawsze twierdzę, że mapa do rpg musi mieć wyspę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Ta a najlepiej to przelecieć pełen pakiet lokacji fantasy, nie? Pustynię, lodowe zmarźliny w których jest wieczne -50, ziemie zniszczone wojną gdzie tylko demony grasują, przewyjebitnie wielki las, wliczając super słodką lub super mroczną wersję, wielkie góry, przez które nie da się przejść(chyba ze jest sie glownym bohaterem i sie tego od niego wymaga), preferowalnie z jakimis latajacymi stworami zyjacymi tam... No i mały skrawek świata w którym żyją ludzie i to jedyny skrawek który wygląda jak nasz zwykły, czyli troche pól, lasów i jezior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 zaglądałeś do mojego skryptu z gry którą robie :V? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 U mnie to akurat cała wyspa jest mroźną krainą, porośniętą tajgą. I to w sumie całe miejsce akcji, więcej mi się wymyślać nie chcę, wolę skupić się na dopracowaniu tego. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 U mnie to akurat cała wyspa jest mroźną krainą, porośniętą tajgą. I to w sumie całe miejsce akcji, więcej mi się wymyślać nie chcę, wolę skupić się na dopracowaniu tego. :P Teraz zaczynam się bać... Zajrzyj co ostatnio publikowałem w Nasze produkcje -> Zapowiedzi -> Nad czym aktualnie pracujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Widzę, że nie tylko ja lubię zimowe klimaty. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 tak z ciekawości która postać z tych wam się najbardziej podoba? edit: lub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 pierwsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Pierwsza ex aequo z drugą IMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Lipca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 czwarta jest spoczko, postaci takie z konturami będą fajnie się komponowały ze wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 dzięki za sugestie a o to prawdopodobnie ostateczna wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 ######ste! Ostatnia wersja the best! To w końcu to jest 2D,3D, 2,5D? Czy co? Bo się pogubilem już xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 ######ste! Ostatnia wersja the best! To w końcu to jest 2D,3D, 2,5D? Czy co? Bo się pogubilem już xD a może pracuje nad 3 wersjami na raz na PC, DS i Android :o a tak serio to nie wiem sam jeszcze szukam stylu który da mi w miarę ładną grafię a za razem będę w stanie ją wykonać bez wyrywania sobie włosów na głowie inaczej mówiąc, muszę ją dopasować do mojego słabego poziomu umiejętności graficznych i programistycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Lipca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 retro czytająca pani typu ilustracja w prlowskiej broszurce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 dzięki za sugestie a o to prawdopodobnie ostateczna wersja ta najlepsza, ja generalnie wolę wszystko z konturami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 ^ Ogólnie widzę, że poprawiłes konturę przy ogonie, oryginalnie troche skrzaczona była. Bardzo ładnie, podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Lipca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 @Czołg Krymski Jest naprawdę fajnie. Tylko, że to światło lampy tak jakoś dziwnie wygląda (Strumień od lampy nie "zlewa" się z tym światłem odbitym od podłogi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 pierwsza próba zrobienia własnej mapki w unity :P cholera nigdzie nie mogłem znaleźć standardowego skyboxa a i tekstóry też nie moje wiem bardzo słaby efekt i mam problem z ostrymi krawędziami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Eksplorowałbym :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 mały update jeszcze jest dość pusto i nie używam prawie w ogóle własnych asetów poza high mapą :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Lipca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 a ja się dalej bawię w artwork typu pismaki dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi