Threef Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Nie chce mi się już tego ruszać. "TO THE" wygląda teraz jeszcze gorzej. "up we GO!" chyba dam jeszcze teksturę chmur. Całość fajnie wygląda pomniejszona do 10%, ale nie o to chodzi. :/ @Czołg Krymski: :tv_horror: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 No wlasnie. Savestate z autosave nie brzmi mi jak cos z rpg hmm bo to bardziej ma być gra przygodowa z elemetami jrpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Niestety Threef jak dla mnie ten napis zupełnie nieciekawy-nic do siebie nie pasuje,połączenie pixeli z neonami i czcionką z worda-ja bym to zupełnie skasował i zrobił od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Popieram. Dość słabo to wygląda i niechlujnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 ta, w ogóle ta wizja nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wymyśl coś innego bo to jest tragedia na skalę światową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 No niestety ale nie chce mi się tego już kiedykolwiek ruszać. Final wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Pixelowy akacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Pixelowy akacz Bardzo piękne. Ile to robiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 24 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Pixelowy akacz do dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 AK słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Bardzo piękne. Ile to robiłeś ? Całe 15 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 24 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Całe 15 lat kłamiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 kłamiesz wcale nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 W ramach nudy zrobiłem swoją wersję ale nadal to słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 W ramach nudy zrobiłem swoją wersję ale nadal to słabe Podobnie i fajnie ale te cegły jakoś rozmazane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 ile można ten różowy z turkusowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 24 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 ile można ten różowy z turkusowym? a ile można robić duże oczy paniom w anime i mango hehe. Lubię się z ludźmi kłócić o sztampowość audiowizualną rzeczy z kraju kwitnącej wiśni. To co tu masz to zwyczajny trend, którego estetyka wywodzi się z nurtu vaporwave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 estetyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 24 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 wiesz, że mogę to zraportować :ranmus: :ranmus: :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 ile można ten różowy z turkusowym? jak sie nie wie o co chodzi i czemu to było fajne w tej jednej grze to można wszedzie to wpierdalac do usranej smierci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zostaw tło jak jest, walnij drewnianą tabliczkę i na niej ładnie daj wygrawerowany tytuł: "Assassin's Creed Ripoff" i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zostaw tło jak jest, walnij drewnianą tabliczkę i na niej ładnie daj wygrawerowany tytuł: "Assassin's Creed Ripoff" i będzie dobrze Myślałem żeby dla beki nazywać to Assassin's Creed Lite. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 zrób graffiti na murze :P A domek sobie na szybko zrobiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Holy molly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 kozackie, chociaz ten pistolet mozna by jakos poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 No jest trochę niedopracowany, ale ogólnie pracki już nie tykam i po prostu będę robił następne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Blablabla, codziennie to widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 4 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Blablabla, codziennie to widzę. ach to rysowanie na warstwach B))))) no ale w sumie estetyka należyta i się nie ma czego przyczepić, prócz może mało wykwintnego morału i dosyć przetartego. Ale reszta na plusik idzie, takie pozytywny z minusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Nowe itemki do IDLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi