Snake Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Gdybyś nie napisał nigdy bym się nie domyślił że to alien ~.~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Też słaby. W ogóle nie widać zmiany w poziomie Twoich prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A alien ? Zdecydowanie rozjechane przez samochód żaby wychodzą ci najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Tak macie racje to jest zaba :) Lepiej zapomne o pixel arcie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A mi się to podoba. Ale ja lubię takie surrealistyczne/abstrakcyjne prace ^^' W każdym nazwanie tego "alienem" jest IMO błędem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 to jakaś żaba a nie alien. Nie ma nawet cieni i nie wiedomo gdzie przód a gdzie tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Huh. Wybaczcie, ale jeśli mam być szczery to powiem, że to-to raczej cudem graniczy w ogóle z ogólnie pojętą grafiką. W ogóle poziom grafik tutaj prezentowany jest niski, a ostatnio przez te "komiksy" jeszcze niższy. Ludzie, weźcie pokazujcie efekty pracy, a nie pierwszego lepszego, 10 minutowego mazania. Przecie to jest śmieszne. :/ Niczego nie zabraniam, ale dla mnie po prostu cieszenie się z grafiki wykonanej byle jak w kilka minut i prezentowanie jej publicznie jest dla mnie głupie. Rozumiem też, że nie wszyscy "umią", ale od tego są 4 ściany by siąść i poćwiczyć i stać się lepszym. Słoniu, jaja se robisz. o_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja tam się zgadzam ze słoniem :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 @Tymon: ale w naszych komiksach liczy się treść, a nie kreska :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ale to jest galeria grafik a nie galeria treści. Tymon ma w 100% rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Lepiej zapomne o pixel arcie xD jestem za Ale to jest galeria grafik a nie galeria treści. Tymon ma w 100% rację. Ale tu ni wszyscy mają talent. Yoda ma w 100% rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ale tu ni wszyscy mają talent. Nie o to chodzi. Po prostu gdzie mamy dawać te komiksy? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Mie się nie pytej. W każdym razie, chodzi o sam pomysł, wykonanie schodzi na drugi plan (jezeli chodzi o komiksy) np. ja wole komiks Yody o 10-latku narysowany w 2 minuty niż ten o GMC wg. mnie wogole nie smieszny narysowany przez ta ziomalke z nickiem na a... nie pamiętam już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Stwórzcie sobie temat, albo serwis który będzie się tym zajmował. Ale tu ni wszyscy mają talent. Yoda ma w 100% rację.Przeczytaj to co napisałem wcześniej, proszę. starhedgehog, w takim wypadku proponuję zapoznać się z terminami "surrealistyczne" i "abstrakcyjne" oraz poszukać prac które są z nimi powiązane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Przeczytaj to co napisałem wcześniej, proszę Ależ pzreczytałem zaufaj mi! I niezgadzam sie ze 10 minutowe mazanie nie jest smieszne. Przyklad? Podalem post wcześniej. Nie spammy plax, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 No wiesz, pisząc: Ale tu ni wszyscy mają talent. Yoda ma w 100% rację.Podczas gdy ja napisałem wcześniej:Rozumiem też, że nie wszyscy "umią", ale od tego są 4 ściany by siąść i poćwiczyć i stać się lepszym.... nie wydaje mi się. Po za tym dalej nie widzisz różnicy, to nie jest galeria treści, a galeria grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Po za tym dalej nie widzisz różnicy, to nie jest galeria treści, a galeria grafik. No to załóżmy temat "Galeria Treści" i już! Jeżeli jest sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 No wiesz, pisząc: QUOTE Ale tu ni wszyscy mają talent. Yoda ma w 100% rację.Podczas gdy ja napisałem wcześniej: QUOTE Rozumiem też, że nie wszyscy "umią", ale od tego są 4 ściany by siąść i poćwiczyć i stać się lepszym.... nie wydaje mi się. no tak, i? Zgadzam sie z tym poza tym zeby sie zamykac w czterech scianach, jak ktos chce niech sobie publikuje bazgroły, ale niech nie pąłcze jak go zjadą, dodając komiks liczyłem się z tym, że "poważni" użytkownicy mnie zjadą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Mały fotomontaż: Almora vs Soulland :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Mały fotomontaż: Almora vs Soulland :P No i taki "fight" wedlug mnie bedzie :P Troche te kolory , takie , ekhm , kolorowe ^^ . Pomysl fajny , wykonanie takie sobie ;p @Tymon , musze sie zgodzic , co wejde na galerie to widze te 'patyczaki' ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 "poważni" użytkownicy mnie zjadą... sa tu tacy? :boxed: :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Tymon, zrób żeby nie naliczało postów... @UP: Chyba nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zapewne wszyscy z was twierdzą iż koń wygląda tak: lub tak Dowiedziono naukowo iz możliwe, ze koń wygląda tak; Lecz nie! Obalę ten mit koń wygląda tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 @UP: 2 i 4 fotka - WTF?! To nie jest śmieszne. To jest głupie. btw. Wierz mi, ale Yoda (którego wszyscy Yadą za grafikę w komiksach) to przy tobie artysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Właściwie to "pomysłowiec" ,który ogranicza grafikę do minimum (Yoda ,mówię o nim) . Co do yoho - podzielam jakluba ,chciałeś tylko nabić posty ,a 1 i 3 zdjęcię nie jest twoje :] .Koń to dla mnie żal.pl (bez obrazy :] ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 ależ mnie pojechał, nie wyjde zpod kołdry do jutra... Twoje rury-parury sa smieszniejsze nie? I twoje filmy z "twoje tuby" sa za to tak śmieszne ze sikam pupą... To ze jestes Jaklubem i nie rozumiesz tego humoru to juz nie moja sprawa którego wszyscy Yadą za grafikę w komiksach wtf? gdzie? sreberko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 chciałeś tylko nabić posty Tak, na pewno. Czy jak widzicie pracę zrobioną pędzlem w paintcie to od razu myślicie że została wykonana w 2 minuty? a 1 i 3 zdjęcię nie jest twoje A to musi być? :unsure: Koń to dla mnie żal.pl Nie lubisz koni? A, to spox ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Emmm, wiecie. Postu tutaj nie są naliczane. o_o Tak w ogóle, albo chwalicie się grafikami ( ale grafikami, nie śmieciami ), albo koniec zabawy i będziecie się chwalić innym przez PW. Yoda, regulamin Ciebie też obowiązuje. A łamię go gdzieś? :) Yoda Tak, dyskutując z nimi zamiast po prostu wyczyścić temat ze spamu. :P Oj tam, jeden post. Musiałem. Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 ależ mnie pojechał, nie wyjde zpod kołdry do jutra... Twoje rury-parury sa smieszniejsze nie? I twoje filmy z "twoje tuby" sa za to tak śmieszne ze sikam pupą... To ze jestes Jaklubem i nie rozumiesz tego humoru to juz nie moja sprawa Nie jesteś w szkole. Tutaj avatar nie zrobi z ciebie prawdziwego niggi. No i gdzie pisałem, że filmy na mojej tubie mają być śmieszne? A przy tych parurach od razu ostrzegam, że są pozbawione najmniejszego sensu. W przeciwieństwie do ciebie wkładam w nie trochę pracy (są to paintowe bazgroły, ale dużo staranniejsze niż mazanie pędzlem). A, i nie musisz się chwalić tym, że sikasz pupą. :D PS. Możesz mi nie wierzyć, ale bycie Jaklubem wcale nie ułatwia mi życia. PS2. Dyskusja dalej na PW. PS3. Post do usunięcia przy odspamianiu tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Yoho, ale on nie wrzuca filmów z jego tuby i nie wyskakuje z gówniarskimi tekstami jeśli komuś (czyli w przypadku twojej 'pracy' niekomu) nie będą się podobać. Tymon, jestem za zamknięciem (bo niestety za aborcją byłem już za późno :U). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi