Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 nagraj timelapse jak pixelujesz takie cuda wojbax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dziękuję za pochwały :) mogę zrobić tutorial z następnego elementu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 http://i.imgur.com/lDNANBk.png na razie prosty tutorial skał ze zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A mnie się podłoże pod domem kompletnie nie podoba. :( Statek, latarnia, dom, skały - koks. Podłoże wygląda przy nich jak takie machnięte na szybko, tak niestarannie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Mnie się podoba wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Teraz skałka ma cień ze złej strony. :P (Czepiam się samych cieni! LOL) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 zaczynam walkę z pierwszym logiem w życiu, pewnie ze sto razy będę to zmieniał i poprawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jakieś ludzkie te pokemony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To trenerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ANtY fajny początek, dawaj postępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 19 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ANtY fajny początek, dawaj postępy Daj kod pocztowy, wyślę Ci kilo propsów. A co do tej chałupki - "Szanowni państwo, czas na film" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 projekt tatuażu, nie patrzcie na pięciolinie, nie wczuwałem się w nią bo nie wiem czy w ogóle ma być w tym miejscu: taka super pierwsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 walcze z głupim motorem bez żadnych referencji bo akurat net padł jak zaczynałem >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 super grafika wojzax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 A oto moje wypociny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jej ciało ma kształt penisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Also ta twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Coś obrzydliwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 za duży rozstrzał kolorów no i tak gdzieś 2x za dużo tych plamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jakich plamek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jescze dużo do zrobienia, ale fajny początek. Trochę dziwne oświetlenie, jakby milion lamp w nią cisnęło i miała skórę z plastiku, zbyt wyciągnięta broda, oczy trochę daunowate, ale chyba miała być chinka to ok. Za bardzo trzymasz się ustalonych outlinów moim zdaniem (vide proste usta). Ogarnij ilość odbłysków i daj więcej cieni np. na włosach za głową i będzie ok. zaczynam walkę z pierwszym logiem w życiu, pewnie ze sto razy będę to zmieniał i poprawiał Kiedy update? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 chocim 1620, 7 września 600 husarów rozbija jedną szarżą w drobny mak 10 000 turków. każdy nabija po 2, 3 na kopie jednym ciosem, rekordy dochodziły do 6. Po polskiej stronie zgineło kilkudziesięciu husarów, Turków kilka tysięcy. edit. zmniejszyłem bo się nie dało patrzeć edit. powiększyłem bo znowu się nie dało patrzeć edit edit. Phoenix, jasno bo to środek dnia był, a husarzy kolorowi weseli ludzie byli. true story Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Te kolorki jakieś takie za żywe, zbyt jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Te kolorki jakieś takie za żywe, zbyt jasne. jaskrawe* Znowu praca w której niektóre elementy są niesamowicie szczegółowe, miodzio, a inne (twarz pana po prawej) niedopracowane, widocznie robione na szybko i się gryzie. Możnaby też rozmyć tło. Muszę jak zawsze pochwalić za ogarnięcie tak wielkiego obrazu w tak fajny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 troche z niektórymi rzeczami się popędzałem fakt, chciałem zrobić w 2 dni znowy wyszły 4 :P może jeszcze popracuje nad tym kiedyś, ale najpewniej narysuje coś od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Kiedy update? xD meh, walcze, walcze ale gównem jestem, zacząłem i już dość daleko się posunąłem w wątpienie w możliwości ogarnięcia przeze mnie grafy do tego projektu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Spódniczka wyszła fajnie, ale uważaj na wiatr. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 spódniczka akurat jakoś mega płasko i w ogóle się mi nie podoba no ale nic jakaś taka niby finalna wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 No jedyne nad czym bym popracował to spódniczka, reszta naparawdę fajna i pasowałaby nawet do tej trawki na widoku z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi