Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 1 plan mistrz, tylko buty półleżącego pana wołają o poprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 ogólnie całość taka na wpół na odwal się :P powinienem jeszcze to pomęczyć ale nie chce mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Piękny przestrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Całość, nie wdając się w techniczne szczegóły, określiłbym jako poruszającą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Świetne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 combo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 oj to słabiutko wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 zobaczysz całość za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 poza płomieniami - OSOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 ale o czym mówisz o tatuażu? Bo tam płomieni generalnie nie ma :D a w wojennym plakacie chyba najladniejszy ogien jaki w zyciu narysowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 wojenny plakat. plomienie sa zbyt ostre na krawedziach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 może w paru miejscach ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Moim zdaniem Twoja najlepsza praca , no tylko bym czołg dopracował , wyostrzył : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 oj lepsze od oblężenia zamku to nic długo nie będzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Koń króla ma przerażoną minę, to celowe :D? Ich chyba takie widoki jednak nie ruszają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 konie zawsze robią głupie miny kto wie co one tam w głowie mają :D projekt tatuażu i wizualizacja taka jak to ma docelowo wyglądać. Kwiaciane motywy i rewolwer podkradłem z googli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Nosek jakby się spłaszczył. Hm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 ale że co w tym po lewo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Bardziej z prawej, ale to pewnie dlatego, że to na ręce jest, a nie na kartce, więc to spłaszczenie powinno później zniknąć, tak myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Bardziej z prawej, ale to pewnie dlatego, że to na ręce jest, a nie na kartce, więc to spłaszczenie powinno później zniknąć, tak myślę. a no no, ale to przecież jasna sprawa, nie narysujesz nosa tak zebyś zmieniając pole widzenia widział go z różnych kątów, tatuaż pod tym względem zawsze jest płaski, taka o - tekstura. a tą 'wizualizację' tak na odwal się zrobiłem, nie ona jest ważna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 konie zawsze robią głupie miny kto wie co one tam w głowie mają :D projekt tatuażu i wizualizacja taka jak to ma docelowo wyglądać. Kwiaciane motywy i rewolwer podkradłem z googli Super, może kiedyś zrobie sobie coś u Ciebie ale najpierw muszę mieć odpowiednią ilość kasy. Pomysłów na tatuaże nie brakuje. Najgorsza opcja jest taka, że nie wiem gdzie sobie wytatuować oczy lub jedno oko na czarno. Chyba mało gdzie robią tak porządnie, żeby nie uszkodzić a samemu sobie nie będe bić po oczach igłą i tuszem, bo musiałbym mieć unieruchomioną głowę. Ale jeszcze sie zrobie na zombiaka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Super, może kiedyś zrobie sobie coś u Ciebie ale najpierw muszę mieć odpowiednią ilość kasy. Pomysłów na tatuaże nie brakuje. Najgorsza opcja jest taka, że nie wiem gdzie sobie wytatuować oczy lub jedno oko na czarno. Chyba mało gdzie robią tak porządnie, żeby nie uszkodzić a samemu sobie nie będe bić po oczach igłą i tuszem, bo musiałbym mieć unieruchomioną głowę. Ale jeszcze sie zrobie na zombiaka: to dziaranie oczu to jest rzeźnia, nie mała szansa utraty wzroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 to dziaranie oczu to jest rzeźnia, nie mała szansa utraty wzroku Dlatego na 1 raz sobie daruje. Ewentualnie jedno oko ale na pewno nie 2 na raz. Ogólnie myślałem nad zrobienie sobie jakiś fajny kostek do gry na lewej dłoni i napis cape diem a na prawej trupią czaszkę z piszczelami bądź też karty i napis memento mori. Ciekawe by to mogłoby być. Tak samo na lewej łapie wytatuowac sobie tel pocisków ile mam lat i dokładac co jakiś czas nowe. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 początek rękawa, pierwsza sesja, znowu zrobiliśmy oporowo dużo jak na 1 raz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ta kobitka wygląda jak harda suka. Świetny efekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 jak dla mnie to ta na łapie wygląda trochę bardziej starzej i zmęczona życiem jakoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Render numer 1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 sam teksturki robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Niestety tych najlepszych nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 coś ubogi ten szyld nad drzwiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi