Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 a jakbym u ciebie zamowil tatau to by dzialalo jak w farkraju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Pierwsze akwarelki zdatne do pokazania, aczkolwiek słaby aparat i wyszły słabe kolory: ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 propa - generalnie jak się dba o tattoo a to co innego, dopisek o białym tuszu jakoś mnie zmylił i wydawalnio mi się że jest to zmywalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 biały tusz akurat jest upierdliwy (niekiedy na różnych skórach generalnie jasne tusze lubią że tak się wyrażę s****ć, ale to w pierwszym tygodniu-dwóch, i wtedy sie narzuca kolejną warstwę jak się zagoi aż do skutku. A w końcu , w skrajnych przypadkach po 3-4 razach skutek będzie). Ale czarny i większość innych tuszów nie robią fochów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Kolejna nowość ode mnie: http://adriann92.deviantart.com/art/Head-1-375684604 (moja jest środkowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 grubo, z czego to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Odlew gipsowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 dobra rzecz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Taki sobie Aston Martin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 O kurde...przyznam że całkiem niezłe, podoba mi się;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Najs, dobre cieniowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Taka tam szkatułka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Obie ostatnie prace zacne. Aston Martin jakimś tuszem czy tak wyszedł ołówek, zabawa kontrastem? Wspaniały jest błysk znaczka na masce i krata u dołu, pod tablicą rejestracyjną - mistrzowski detal. Dla odmiany ta nad deską trochę gorsza, ale ujdzie. Czemu to takie fioletowe, weź zrób ładniejsze zdjęcie. A skrzynka ładna, schludna, ciekawy kształt, pokusiłabym się tylko o zrobienie tych elementów fioletowych w węższy i płytszy groove i niech może będzie na nich cień, bo są płaskie - ani nie widać, czy są półokrągłe, czy jednak kanciaste i powinny mieć zaznaczoną krawędź. Czy to po srodku to miejsce na kopytko by otworzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Obie ostatnie prace zacne. Aston Martin jakimś tuszem czy tak wyszedł ołówek, zabawa kontrastem? Wspaniały jest błysk znaczka na masce i krata u dołu, pod tablicą rejestracyjną - mistrzowski detal. Dla odmiany ta nad deską trochę gorsza, ale ujdzie. Czemu to takie fioletowe, weź zrób ładniejsze zdjęcie. Tak wyszedł ołówek, nie bawiłem się kontrastem :twisted:, tak w ogóle to dzięki za ocenę :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Takie tam modeliki, miałem ochotę troszkę się pobawić w blenderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Chcę zobaczyć to w grze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Takie tam modeliki, miałem ochotę troszkę się pobawić w blenderze oczywiście nadal nie jest to bazowane na tej bajeczce tylko wszystko inwencja własna? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 oczywiście nadal nie jest to bazowane na tej bajeczce tylko wszystko inwencja własna? :) A czy gdzieś napisałem że te konkretne modele nie bazóją na kreskówce? Ale jeśli czepiamy się takich szczegółów to "samochód" jest moim własnym pomysłem (choć wiem ze nie specjalnie oryginalnym) :P a kto siedzi w środku zawsze można zmienić jako że kierowca a "samochód" to osobne modele :) Chcę zobaczyć to w grze :D Kto wie może i zobaczysz ale niestety na razie jestem zajęty inna grą :3 edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Sculpt rękawicy, gdzie pierwszy raz użyłem narzędzia pod nazwą polygroups (jak i uprzednio specjalnie przygotowałem mesha w tym celu). W planach reszta setu, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Z głowy wymyślasz te wszystkie modele? Masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Przypomina modele z filmów Blizzarda. [101]/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jest to moja pierwsza praca rysowana zwykłym długopisem, Khalessi: Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Nudziło mi się więc zrobiłem coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Nudziło mi się więc zrobiłem coś takiego: mi też :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Fapujesz do kucyków chociaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 To już jest stereotyp, nie każdy Brony fapie do kucyków - wręcz inaczej: niewielu to robi. >czas da bolodupną dyskusję o mlp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Z głowy wymyślasz te wszystkie modele? Masakra. właśnie, tez jestem ciekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Fapujesz do kucyków chociaż? chusteczki na stole to taka sugestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 To już jest stereotyp, nie każdy Brony fapie do kucyków - wręcz inaczej: niewielu to robi. >czas da bolodupną dyskusję o mlp niewielu to już więcej niż 0 :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 daily hejtowanie poniaków fred? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi