LionX Dagger Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jak dla mnie to jakiś ptak ala koliber i goryl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 To pierwsze wygląda jak konik morski, ale musiałem się przyjżeć dokładniej :D . A to drugie to jak jakieś zwierze bez tylnich łap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Dzięki :* W sumie nie chodziło mi o dokładne powiedzenie co to za zwierzę, bo to i tak jakieś dziwne hybrydy, ale cieszę się, że widać że to stwór, a nie bezładne kryształy. A bardzo podobają mi się Wasze propozycje. To odkopane grafy, przy sprzątaniu na dysku znalazłam, ale na razie nic z nimi nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 epickie te gui, Shil, tylko te ikonki na górze majo brzydki bevel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ładne to Anty, szczególnie druga jest super. Ale u trzeciej ten wstępny szkic ust mi nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Uwielbiam kobiety. :) Ta pani pierwsza ma fajną pozę, ale trzeba by coś zrobić z jej talią, a właściwie brakiem - teraz jest łuk, a powinna być taka bardziej klepsydra, jak tu: http://i1.wowy.pl/266d83171a1c2430970668ae...g?1367438440837 i cycek, narysuj brodawke, cycek spływa jak łza po klatce piersiowej aż do brodawki spokojnym łukiem, a potem ostrym łukiem, bardziej okragłym zagina się w stronę ciała - u Ciebie te krzywizny są równe. To tylko drobne poprawki, ale mysle ze by wiele zmieniły. Ta druga pani nie ma biustu ale wcale mi to nie przeszkadza, natomiast to wygięcie, to miał być wystający łuk żebrowy? trochę za nisko zdaje mi się...ale poza ciekawa, niestandardowa...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 fakt, tak próbowałem z tymi cyckami jak mówisz ale jakoś gorzej wychodziło, ale przy następnych będę pamiętał o tym co do łuku żebrowego to tak, a co do talii to hmm, chyba nie każda laska ma perfect sexy talię? chyba, że to co mam to jest incorrect anatomicznie to też będę pamiętał o tym na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 fakt, tak próbowałem z tymi cyckami jak mówisz ale jakoś gorzej wychodziło, ale przy następnych będę pamiętał o tym co do łuku żebrowego to tak, a co do talii to hmm, chyba nie każda laska ma perfect sexy talię? chyba, że to co mam to jest incorrect anatomicznie to też będę pamiętał o tym na przyszłość ja też mam problem z cyckami (cóż za osobiste wyznanie), zawsze rysuje brodawki, jest łatwiej. zresztą bez cieniowania tez mogą dziwnie wygladac, potem jak dodasz, to bedzie inaczej sexy talie nie, na pewno, ale anatomicznie muszą te mięśnie jakoś się ułożyć, ja mówie, to zmiany tyci tyci. tu szybkie mazi mazi o co mi chodzi, nie umiem sie precyzyjnie wyrazic https://gmclan.org/uploader/6656/sdkfjde.png edit: a btw, ładną refkę znalazłam nie? ^^ fajna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 taka meh, generic szczerze mówiąc :P dzięki za overpaint, faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 editnąłem twarz ale nie wiem czy lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 god, ta twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 epickie te gui, Shil, tylko te ikonki na górze majo brzydki bevel w tym dolnym nie podoba mi sie wystające coś pod lewym cyckiem, gula na żebrach, no i linia łukowa na prawym cycku, murzynski tylek i usta i oczy. z tego górnego coś może być, fajna poza, fajne ciuchy (po prawo) i dobre proporcje. A pani łos generalnie nie za ładna jeśli chodzi o jej urode ale technicznie bez zarzutu. to żółte coś w ręku nie wiadomo co to, ale za to dłonie fajne, szczególnie lewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 w tym dolnym nie podoba mi sie wystające coś pod lewym cyckiem, gula na żebrach, no i linia łukowa na prawym cycku, murzynski tylek i usta i oczy. z tego górnego coś może być, fajna poza, fajne ciuchy (po prawo) i dobre proporcje. A pani łos generalnie nie za ładna jeśli chodzi o jej urode ale technicznie bez zarzutu. to żółte coś w ręku nie wiadomo co to, ale za to dłonie fajne, szczególnie lewa. pani łoś ma super pozę i ładną figurę. ma murzyńską wargę, za dużą dolną, oczy jakby były ciutke większe, a bardziej okrągłe,to może pomoże. A ta z toporem ma ładny tyłek, mie sie podoba, co chcesz Propa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 pani łoś twarz troche jak Nicolas Cage, teraz mi sie skojarzylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 pani łoś twarz troche jak Nicolas Cage, teraz mi sie skojarzylo może nieco, nos chyba, w sumie to całkiem dobrze, Cage przystojny gościu, pani łoś zyskuje punkta, zrób może nieco delikatnego zarostu jeszcze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 :( Zarty przecież - popraw jej usta i oczy, bo ładna jest. a masz Cagea w avku, i był wczoraj bodajze skarb narodów, więc Chell się zasugerował ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 lepiej? gorzej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Lepiej. Ale kształt oczu powoduje że ma spojrzenie jak zombie trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 ile ja bym dał, żeby umieć rysować twarze (albo cokolwiek tbh), eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Twarz ala bitch please. Ale reszta naprawdę świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 3 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Alfonsem Muchą zajechało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 No, i tu twarze w porządku. Na 1 trochę usta krzywo ale 2 świetna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 podoba mi się :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Anty ta druga jest wporzo, fajna twarz, ale krzywe nogi (kolana!) psują efekt. No i prawe przedramie znacznie chudsze niz lewe. Mogłabybyć też troche węższa w biodrach, ale to już typowe czepialstwo. Ta na górze taka o, średnia. Wygląda jakby nie miała jednej piersi, i oczy jakieś zbyt migdałowe, nienaturalne. Za to fajny nos, ale umiesz ładniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Pomyślałem że i ja coś wrzucę,dawno nie męczyłem was moimi pracami. ;p Oto koncept jednego z czarnych charakterów w grze nad która pracuje od pewnego czasu: EDIT: Dla kontrastu jeszcze wizja głównego bohatera.Tyle spamu z mojej strony na dziś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 ale umiesz ładniej :) a to ciekawe ;) @Adriann: fajny klimacik edit: wow, a ten główny bohatyr to w ogóle pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 adriann, kurde, jaki postęp :o stylowy concept, nic do zarzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 jeszcze ostatni szkic na dziś (stopa za mała, wiem, według niektórych pewnie ręka też za długa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi