Shil Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Wrzucam nad czym ostatnio pracuję, tak się skupiłam na twarzy, że otoczenie już na odczepnego jest, ale jestem zadowolona. Może wrócę do tła za miesiąc czy coś. https://gmclan.org/uploader/6656/lala35f465.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Super jest, ale ona ma chyba zeza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Super jest, ale ona ma chyba zeza. jest taka możliwość, zdarza mi się, ale na razie jeszcze tego nie widzę. chyba że ktoś wskaże jak chłopu na miedzy - 2 pixele w lewo prawe oko np. a btw, wstepne szkice mam takie, może rzucicie na nie okiem w tym stadium? https://gmclan.org/uploader/6656/bohater1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nudziło mi się więc zrobiłem, coś takiego :jezor: : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 @shil: nie, ona nie ma zeza proponuję takie coś: wspaniale ukrywa niedoskonałości i taki jakby 'pędzlowo-bajkowo-fotoszopowy' sznyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 ale ona ma zeza, prawe oko jest za bardzo w prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 nie nie jest, jaki zez? z oczami wszystko w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 hm... okej... Szpaq - to jest bardzo fajne, tylko te kanistry u dołu nie pasują graficznie, bo masz wszędzie fotografie, a tam nagle rysunki jakiejś bazooki, ognistej kuli - niespójne są. Ale tylko to. Reszta bardzo fajna, nie przeszkadza mi nawet że szosa jest pod kątem do widza, a samochód idealnie z profilu. Cień ma źle, skoro się już pokusiłeś o cień, to dałeś go za kołami, jakby światło padało od strony widza. A roślinka daje cień z zupełnie innej strony, zresztą bardzo wyraźny, nie rozmyty. Tyle z marudzenia. I super czcionka. Wrzucam WIP już bliiżej niż dalej do końca, uff, co za szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Dzięki Shil, z cieniem masz racje. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 ciąg dalszy rękawa nowy fragment: a tu widać całe ale z fleszem do dupy jakość: http://img829.imageshack.us/img829/1199/twow.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 @Shil: nogi moim zdaniem powinny być krótsze, bo teraz wydłużają one nierealistycznie ciało i odwracają uwagę od jego masywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 mój girson: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 dokończona husaria: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 http://www19.speedyshare.com/f3eMt/download/make-up-10.PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Husaria śliczna , najlepsza Twoja pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 moim zdaniem nieco za duzy kontrast na skalach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Planety hmm niestety na tym jasnym tle forum nie prezentują się najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 ta druga ekstra pierwsza bym kolory podciagnal bo sa za hmmm "zwykle", szczegolnie boli obvious niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 pierwsze spoko, drugie troche zbyt morowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jedna z pierwszych moich prac tabletem, i pierwsza która po mojemu nadaje się do pokazania. Opinie i uwagi mile widziane. Wiem, włosy są do dupy ale już serio nie wiedziałem co z nimi zrobić ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 fajne, gdybyś wyjebał te cieniowanie, bo tylko psuje efekt protip: cieniowanie != bevel and emboss, nie odtwarzaj tego efektu cieniując Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jak na cukierkową płaskorzeźbę to całkiem ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 nowe elementy do mechanicznego rękawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Wóz trixie, kucyk zamieniony w kamień, straszne drzewa z pierwszego odcinka. Everfree forest :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Wóz trixie, kucyk zamieniony w kamień, straszne drzewa z pierwszego odcinka. Everfree forest :? nope wóz cyganów skamieniały ze strachu koń po prostu straszne drzewa :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Taaa, jasne :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Taaa, jasne :} ech... to sobie porównaj :) zobaczysz że nie są takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ale jakieś powiązanie jest. Skamieniała Twilight Las Powóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Z wozem to się niezbyt zgodzę, ale posąg i drzewa jak żywcem z MLP. :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi