Misiek999 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Mi tam się nie podoba :P Ogólnie nie potrafię zrozumieć jak można w ten sposób szpecić ciało :red_bandana: "szpecić" dla jednego to "ozdabiać" dla drugiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 "szpecić" dla jednego to "ozdabiać" dla drugiego :) No teoretycznie tak, ale wiesz jak jest z gustami, zmieniają się błyskawicznie. Kiedyś chciałem sobie koniecznie zrobić krzyż na przedramieniu. Teraz bym na 98,9% żałował. Albo to że się lubi laski wytatuowane, no to ok, ale to nie jest kolor włosów, tego już nie zmienisz. A potem weźmie cię obrzydzenie do wytatuowanego ciała, i co wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 to jest osobista kwestia czym dla kogoś jest tatuaż. jeśli ktoś go robi w pełni świadomie to nie będzie żałował, z każdą dziarką wiąże sie jakieś wspomnienie jakieś przemyślenie czy jakaś iskierka która była motywatorem do wydziarania sobie akurat tego, taki pamiętnik na ciele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 baca i wojo powiedzcie mi że prace tego kolesia to jest szpecenie ciała: http://www.anabi-tattoo.com/gallery.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 naprawdę świetne prace. Od technicznej strony wymiata, ale to co ludzie sobie tatuują - no cóż o tym się nie powinno dyskutować :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Prace tego kolesia to akurat nie ale ciekawe kogo byłoby na taką dziarkę stać. Chyba żebyś zrezygnował z kupna nowego samochodu to by ci starczyło. Ale w Polsce takiego tatuażysty chyba nie spotkasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 to jest koleś ze szczecina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 IMO bardzo ładny statek ale po mojemu lepiej by wyglądało gdyby płynął w kierunku obserwatora. :) Kiedyś sobie zrobię tatuaż u Propy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 @Ignis refka była taka to dziara jest taka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Wiem, wiem. Chodziło, że jako klient wolałbym statek od przodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 baca i wojo powiedzcie mi że prace tego kolesia to jest szpecenie ciała: http://www.anabi-tattoo.com/gallery.php ja powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Z tym szpeceniem to nie generalizujmy, jeśli tatuaż jest na wysokim poziomie, to bez względu na gust, będzie czymś wartościowym, tak jak dzieła sztuki - zmienia się moda, styl, zmieniają się ludzie, a wciąż Mona Lisa zachwyca i już. A ciało szpecimy tak czy siak codzień, niech się odezwie ten kto codziennie zjada zdrową żywność, ćwiczy, nie pije, nie pali, nie siedzi przy kompie (i to w większości dla przyjemności) kilka godzin załatwaiając swój układ kostno-mięśniowy), unika rzeczy które go uczulają, zbyt obciążających sportów, nie ma tu kobiet za bardzo, więc odpada Wam farba do włosów (która jest jedną z bardziej rakotwórczych substancji w naszym otoczeniu), kosmetyki, buty na obcasie - za 20 lat spojrzę na tatuaż i powiem, kurde to był kawał dobrej roboty, mimo ze mi już przeszło, a spojrzę się na nogi i będę zadowolona jak nie będzie tam żylaków, pajączków, deformacji kości stępu, obrzęków, początków haluxów itd i przecież zrobię to sobie na własne życzenie, dlatego że tak chciałam teraz postępować. Więc to takie tam chrzanienie, zmieni się gust, nie zmieni, w sumie akurat gust jest dosyć stałą, immanentną cechą u osobnika dojrzałego, wyniesioną po części z domu, ze szkoły, moda się zmienia bardziej, a moda na tatuaże zawsze będzie, tylko zmieniać kręgi może co najwyżej. Z prac tego gościa, co dałeś link Propa, to podoba mi się Faun i ta sowa pierwsza, a cała reszta, to nie to co bym szukała w tatuażach, wolę Twój statek. A co do pozbywania się tatuaży, prawda to, czy nie, że jak jest słabej jakości tatuaż z domieszką metali to w rezonansie magnetycznym wyrywa ze skórą??? Taką plotkę słyszałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 A co do pozbywania się tatuaży, prawda to, czy nie, że jak jest słabej jakości tatuaż z domieszką metali to w rezonansie magnetycznym wyrywa ze skórą??? Taką plotkę słyszałam. Plotka, obalona nawet w "Pogromcach Mitów". :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Plotka, obalona nawet w "Pogromcach Mitów". :) To dobrze, nie chciałabym mieć takiego pacjenta, kto by taką skórę połatał. Jeszcze słyszałam plotkę, że po zapaleniu opon mózgowych nie można do roku robić MRI, ale nie widzę w ogóle w tym sensu i nikt nie może mi tego potwierdzić albo obalić... edit: ups, offtop, dobra wrzucę WIPa, jeszcze mocno rozbrzebany, ale trudno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 niech się odezwie ten kto codziennie zjada zdrową żywność, ćwiczy, nie pije, nie pali, nie siedzi przy kompie (i to w większości dla przyjemności) kilka godzin załatwaiając swój układ kostno-mięśniowy), unika rzeczy które go uczulają, zbyt obciążających sportów Oto jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Shil, czy on ma powłokę, czy to sobie skórę zdziera, bo tatuaże mu się znudziły? Ale bardzo fajny :D A ciało szpecimy tak czy siak codzień, niech się odezwie ten kto codziennie zjada zdrową żywność, ćwiczy, nie pije, nie pali, nie siedzi przy kompie Wiesz, wystarczy spełniać chociaż 4/5 z tych warunków i już człowiekowi jest o wiele lepiej na duszy. Naprawdę polecam jako piewca samorozwoju. A myślenie że 'ciało szpecimy tak czy siak', jest strasznie destrukcyjne, trzeba myśleć odwrotnie, że "każdy najmniejszy sukces zbliża nas do szczęścia". W ogóle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Co to i do czego? Bo wygląda fajnie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 gra na androida? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 myślałem nad jakąś grą o czerwonym kapturku, ale skończyło się na tej grafice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Beka ze szpecenia ciała. Równie dobrze mogę powiedzieć, że Bedziom szpeci kartki :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Niet, kartkę mogę wyrzucić lub z niej zetrzeć. Tu by było trudniej. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 "Ludzi łatwo zabić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 A co do pozbywania się tatuaży, prawda to, czy nie, że jak jest słabej jakości tatuaż z domieszką metali to w rezonansie magnetycznym wyrywa ze skórą??? Taką plotkę słyszałam. Był chyba taki odcinek House'a, że koleś zrobił sobie tatuaż w więzieniu, a tam używali tuszu z większą ilością metali, czy jakoś tak. Shil@ Ten potworek przypomina mi fledera z Wiedźmina. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 takie tam enviroment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Niet, kartkę mogę wyrzucić lub z niej zetrzeć. Tu by było trudniej. ;) Rozumiem, że w dobie "cywilizowanego" świata trochę to nie na miejscu, ale ja tam nie widzę żadnych przeszkód, by "kartkę" zamienić na "człowieka" :D . Zdecydujcie się ludziska, czy mówimy o szpeceniu, czy o trudnościach w odwróceniu procesu, bo tak pieprzycie, że aż niemiło czytać ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 DynaMesh jest mistrzowski. Teraz w zasadzie można ograniczyć się softem do samego Zbrusha i mieć głęboko całą zabawę z początkową topologią czy modelowaniem basemeshów w 'edytorach trójkątów'. :D (nic tu nie jest skończone, dopiero parę godzin) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ładny gradient w tle. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Do teraz robilem jedynie szablony w photoshopie więc nie bijcie, mój pierwszy taki rysunek, bede trenował bo wiem że kiepski:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No fajny koleś tylko tło za nim takie zbyt bajkowe. Jakbyś wyciął kolesia bez tła to byłby ok :red_bandana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Włosy fajne, reszta naprawde kiepska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi