Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 1 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Uznałem, że dokończę me "dzieło": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Było lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Jak dla mnie ciekawe, ale to jeszcze nie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Jak dla mnie to oklepane po całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Mag do mojej nowej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 za mało szczegółowe i zbyt płaskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 za mało szczegółowe i zbyt płaskie Do szaty będą dodane później ornamenty, co jeszcze mogę z tym zrobić, żeby było lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Teraz ta szata wygląda teraz jak... włosy? Taką ma powierzchnię. Rak robisz te pofałdowania to nie zapominaj że jedne powinny przykrywać innej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 jak dla mnie z dobrą animacją będzie bardzo dobre, nie mam zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Dzięki za opinie, będą poprawki o ile to możliwe. A no i w grze będzie to połowę mniejsze, więc mam nadzieję, że niektóre niedociągnięcia nie będą się rzucały w oczy. Szczególnie w ferworze walki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Eno propa weź zapłać za tatuażystę on to ci zrobi lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Stopy fatalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 lewa noga jest pod takim kątem, że się połoczy z ciałem w miejcu prawej Eno propa weź zapłać za tatuażystę on to ci zrobi lepiej. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 wydaje ci sie, zdjecie zrobione pod kątem zabija perspektywe @Wojo cos ci siepopieprzyo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Eno propa weź zapłać za tatuażystę on to ci zrobi lepiej. BURN! xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Eno propa weź zapłać za tatuażystę on to ci zrobi lepiej. well played Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Noco ja mówię jak jest. Nie wygląda fajnie. Weź nabierz wprawy i dziaraj bo z takimi malowidłami loszki od ciebie uciekną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ale ty jesteś tępy, przecież on siebie tatuuje właśnie po to by być w tym coraz lepszy. Ty myślisz że ktoś by dał się tatuować tylko po to by podszkolić jakiegoś amatora w tym fachu? Nie, tatuażysta musi ćwiczyć na sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Huder przecież to nie moja dziara. W sensie nie moja ręka. A gość któremu to wydziabałem wyszedł ######ście zadowolony i juz zapowiadał że wróci na kolejne tattoo. Kwesti jakość zdjęcie/tatuaż omawiać nie będę, nie umiem robić zdjęć dziar i taki jest niestety fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 huder wyszedłeś na total tępaka, przecież propa już od kilku miesięcy robi dziary innym, chyba nie myślałeś że robił te wszystkie dziary na sobie? miesjca by mu zabrakło na ciele lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 od roku :) ja to mam skromnych pare tatuaży na nodze i to wszystko, a ludziom to sto tatuaży myśle mogłem już zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ale lewą nogę tego anioła/jezusa ze skrzydłami skopałeś trochę, szczególnie stopę myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Glupia dyskusja... heh, nie zawiodłam się wchodząc na Gmclan dziś. :) Nogi ma fakt dziwnie i trochę mało dopakowany ten Archanioł Michał? Fajnie miecz zachodzi za aureolę i ma fajną twarz. No i kompozycyjnie też mi się podoba, choć cieżko tu to w pełni ocenić. Ja dorzucam taką prackę Drzewo życia: i druga wersja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 no mało dopakowany bo orginalny anioł gabriel wygląda tak: http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl...280&bih=923 i w zasadzie tak też miał wyglądać, ale w ostatniej chwili zdecydowaliśmy się mu chociaż twarz męską zrobić. A drzewo życia fajowe szczególnie wersja pomaranczowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 @propa: akurat zdjęcie ma małe znaczenie, imo to śmieszni ludzie do ciebie przyłażą, ja bym w życiu nie zrobił takiej decyzji nie wiedząc jak tatuaż będzie wyglądał - "dobra, nadupiaj mi jakiegoś archanioła kozackiego z mieczem z głowy". Nie wiem co to za ludzie, ale ja bym chciał najpierw zobaczyć projekt tatuaża (tak się chyba robi w bardziej profesjonalnych studiach?), wtedy też uniknąłbyś tak karygodnych błędów anatomicznych jak nogi anioła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 robi sie jak sie chce, gosciowi narysowalem na kartce (fakt trwało to 15 minut), zatwierdził, dziabneliśmy, wyszedł szczęśliwy. A zdjęcie zmienia dużo, szczegółnie jeśli dziara nachylona jest pod kątem tak że góra jest bliżej aparatu niż dół, na żywo wygląda to zupełnie inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Shil, fajne tak poza tym że stopa jest brzydka i ten w tle to skopiowany przedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 dzieciak ma reke jak zaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ano propa jakbym miał se dziarke strzelić to nawet z największego gówna bym cieszył twarz a na później bym żałował :/ Patrząc na inne grafiki ,które wstawiałeś np. tych atletów czy sportowców to były ciekawe a teraz dziwne takie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi