exp Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Ja to chcę na pulpit :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 okurfa :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Propa twoje tempo do jakości prac jest ######ste. Chcę być taki jak ty jak dorosnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 hehehe :D A ta laska na dolnym obrazku ######sta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Wojzax pierwszy obrazek ładniejszy ale ogrodzenie powinno być wyższe bo by pouciekali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Wojzax, utrzymujesz ######sty klimat, przy czym technicznie coraz lepiej. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Wojziu jej oczy chyba do drobnej korekty albo mi się wydaje albo jedno jest wyżej , a drugie niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Wojziu jej oczy chyba do drobnej korekty albo mi się wydaje albo jedno jest wyżej , a drugie niżej. Są owszem, ale chyba poprawię usta, bo nie widać że twarz jest przekrzywiona minimalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Wyostrz tory i będzie perfecto ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Następny art. Wybaczcie za chamską symetrię. I że nie ma siusiaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Brzuch do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Też odnoszę takie wrażenie. Tak to jest, jak rysuje się połowę postaci, i na sam koniec odbija w poziomie. Wtedy wszystko wychodzi na jaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Weź mu dorób drugą połówkę albo jakoś ją przemień, ale ogólnie duży plus cała praca, lubię twój styl, jest taki niedokłądny a jednocześnie postacie są plastycznie idealne Może gdyby dać większy kontrast byłoby ładniej, bo na razie nie ma czerni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 dłonie imo też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Jestem niepoinformowany. Trip w końcu będzie darmowy czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Płatny, ale tani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 świetne światło propa, ten klimat jest gęsty i wspaniały i krzyż jako T ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Genialne, jak (prawie) zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 haha :D po lewej na nagrobku jest zespojlerowana cała gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 A. Nie oceniłem jeszcze pracy. Cudowna. Powinno wyskakiwać coś takiego jakby się przegrało. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 nie no będą takie loadingi, przed każdą nową misją kadr z danej lokacji. Dużo tych rysunków, no ale co, już sie wpakowałem.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 szybkościówa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 ta mi się najbardziej ze wszystkich podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 i krzyż jako T ;) :rolleyes: Te szybkie prace naprawdę na plus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 szybkościówa: w ogóle tempo zabójcze masz, wszystkie prace spoko, ale ta ma genialne światło, taki spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Propa, miażdżysz! ;) To Trip będzie w końcu po polsku czy po angielsku? Bo tutaj nagrobek jest zdecydowanie po polsku, a trailery po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Przyczepiłbym się trochę do tych napisów na nagrobku, propa. Są "za ostre" według mnie, w stosunku do całej pracy. Rozmaż je troche :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi