Bedziom Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Żeby pokazać rysunek? @Law - ojtam od razu alkoholizm ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jeżeli dla ciebie talerz wygląda jak kupa, to musisz mieć apetyczne obiady w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opisałeś położenie rzekomej kupy, więc wywnioskowałem, że chodzi Ci o talerz ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ale ten rysunek to gówno. Orangutan z parkinsonem lepsze by narysował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No cóż, widocznie jestem poniżej orangutana z parkinsonem oraz nie mam talentu. Sorry za zmarnowanie Waszego cennego czasu :((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Fajna mikrofalówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 W sumie mi tak wyszło, ze ja się serio zastanawiam, czy to mikrofalówka czy telewizor. W zamierzeniu miało być to drugie, ale skoro nie wyszło, to narysuję jeszcze raz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 @Bedziom: nawet w przedszkolu nie wygrałbyś klasowego konkursu rysowania z takim czymś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 cykane Avillą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Za duży nochal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Co do Bedzioma to zanim przeczytałem opis, serio byłem pewien że to mikrofalówka :D Ale każdy jakoś zaczyna :D Co do Wiedźmina to nie lubię tej gry... :I W ogóle całej postaci. Ale rysunek niezły, tylko długopisu nie lubię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Może i nawet coś zeskanuje z twórczości na polskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 ja mam specjalny zeszyt do twórczości na polskim. założyłem drugi, bo tamten mi się już skończył :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Bedziom rozumiem ,że lubisz się chwalić rysunkami ale człowieku miej trochę własnej krytyki. Przecież to wygląda jak rysunek 7 latka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Bedziu, piękne to nie jest ale trochę dokładniejsze i będzie fajne, na pewno lepsze od moich rysunków (jezu, nie rysowałem od wczesnej podstawówki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jak sprawię sobie nowy ołówek (ten, którym rysowałem tutejsze dzieła się skończył :crying:), to poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Największym problemem początkującego artysty są rosnące ceny węgla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ciekawe są rysunki Bedzioma. Spróbuj jakąś sytuację narysować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ciekawe są rysunki Bedzioma. Spróbuj jakąś sytuację narysować Mam nieodparte wrażenie, że cała ta twoja życzliwość dla bedzioma jest ironiczna. Nie wmówisz mi, że widzisz w tym rysunku coś więcej niż gówno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ma inne zdanie niż Ty, ot co. Uszanuj to. 3 pozycje strzelca + gostek na czymś, co w założeniu miało przypominać motocykl, a wyszło takie dziwne coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Wszystko co robisz, Bedziom, wygląda jakbyś to robił na odwal się - "a se zrobie ceesa dwa de", to samo z rysunkami. Jak chcesz rysować to się na poważnie zabierz za to, a jak chcesz pobazgrolić to przynajmniej zachowaj efekty dla siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Aż tak źle z tym jest? :D Dobrze, postaram się bardziej przyłożyć do tego rysowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Kreskę masz w porządku ale starannie to rób, posiedź nad detalami i będzie po jakimś czasie ok :) Ja zaczynałem gorzej w każdym razie :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dzięki :) W sumie wszystkie moje rysunki do tej pory były takie "na szybko", ew. "na średnio szybko" ;x Domyślam się, że jak się postaram, to będzie naprawdę nieźle. Ale, tak, jak pisałem, muszę najpierw kupić sobie nowy ołówek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 To teraz niechaj ktoś się o moim Geralcie wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ma za duży nochal + jest jakiś taki... dziwny ;x Nie umiem sprecyzować, ale coś mi w nim nie pasuje ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zwłaszcza, że tytuł Wiedźmin zapisany jest WIEDŹmIN, po cholerę zresztą, jak to ani wiedźmina nie jest, a Sapkowskiego czytałem i pojęcie co nieco mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 jak pisałem to napisałem WIEDŹIN i dopchnąłem M :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Mi się ludek Bedzia nie podoba głównie ze względu na twarz - trójkątna broda, niemal dokładnie okrągłe oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Nie za krótki ma miecz ten twój WIEDŹmIN? :) Ale tak to w porządku, choć długopisem nie lubię rysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi