Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 chyba sie nie znasz, btw. gdyby nie kawałek kręgosłupa to twój rysunek byłby paskudny, nie mówiąc o czaszce rysowanej przez 5-latka : DDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 MXQ nie wpieniaj sie ;x ładne, ale pixelart toto nie jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 możecie mi odpowiedzieć czemu?? to jest pixelard matejka i da vinci jedne karolo, póki co jestem dość spokojny jak na siebie : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Może i jest pixelard, ale pixelart? A w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Może i jesteś głupi, ale mądry? A w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 inb4 MXQ whining Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 MXQ, to NIE JEST pixelart, w pixelarcie nie używamy narzędzia "Zamaluj". Marna podróba czarnego maga z FF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 muuuuuczek kolejny "znawca" a jednak kretyn, czy to jest pixel art?: tak a czy została użyta opcja zamaluj? oczywiście! wniosek: nie odzywaj się jak sie nie znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 MXQ jesteś świetny :D gdzie się tego nauczyłeś? kilka pierwotnych zasad pixelartu: 1. stawiamy pixel po pixelu. 2. używamy tylko i wyłącznie ołówka (ew. linni w nowszych zasadach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 nie, opcja zamaluj jest "legalna", znajdź jakiś pixel art 128x128 gdzie stawiano pixel po pixelku a skoro z Was tacy drętwiacy to zaraz coś machne pixel po pixelku żeby był "pixelart" taki jaki chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 ale przypadkowe linie dosłownie nabazgrane to nie jest pixelart. w dodatku użyłeś koła do ronda czapy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 mnie się mega podoba jestem boski i tyle i mi zazdrościcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 MXQ, to jest ładne ale nie powinieneś tak się denerwować towarzyszu. Prawdy kijem się nie udowadnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 nie, to nie jest ładne. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 No. twoje zdanie ale mi on nic nie zrobił więc jestem miły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 masz oceniać moje grafiki nie przez to jaki jestem lecz przez to jakie one są :) witoldyn: nawzajem jeśli chodzi o Twój rysunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 MXQ: właśnie wyjątkowo mi się niepodoba. wygląda tandetnie jak rysowane przez 4latka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ok ok. A więc. Kolorystyka dobra, jakbyś popracował nad tym trochę dłużej byłoby lepsze :) Ale od dna daleko ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 MXQ jesteś świetny :D gdzie się tego nauczyłeś? kilka pierwotnych zasad pixelartu: 1. stawiamy pixel po pixelu. 2. używamy tylko i wyłącznie ołówka (ew. linni w nowszych zasadach) Wiele dzieł można nazwać pikselartem, pod warunkiem, że każdy piksel stawiany jest po pikselku. Autor przyznał się, że tak nie czynił, toteż nie ma co się kłócić nawet. Nie ma się wiedzy, to się nie używa pojęcia. Krytyka pracy danej osoby na podstawie krytyki własnego dzieła dokonanej przez tę osobę - płycej się nie da :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Kurcze, najgorsze że rysunek mxq jest w dobrą stronę i może się podobać, a wy się zaczęliście kłócić o to czy można to nazwać pixelartem. nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 trochę lepiej panie MXQ? jeszcze jakiś detal i lekkie poprawki ale mi się nie chcę już w sumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Krótszy kark powinien mieć, teraz zauważyłem :P Ale tak to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 kark tak specjalnie ;p na początku miał być bardziej potworzasty ale w trakcie zmieniłem zdanie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Aaaa. Mógłbyś spróbować coś potworzastego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 czaszka strasznie płaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Czy ja wiem. Nie odstaje przynajmniej od reszty. Jak dla mnie w porządku ;) Mój rycerz też płaski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 zawsze się mnie czepiają że moje cieniowanie jest płaskie... ja kurna tego nie czuje. może dlatego że monitor ustawiam najciemniej jak się da... albo mam upośledzony zmysł wzroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 witoldyn: czaszka nadal skopana, chodzi o kształt cyklop pustynny(tło na szybkiego): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 ten cyklop powinien conajmniej jeździć na wózku inwalidzkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 why Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi