Morro Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Morda w ten sposób, może nawet wyżej patrzeć. Sry za painta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Morda w ten sposób, może nawet wyżej patrzeć. Sry za painta. Nawet fajnie wygląda :) Usiądę do tego w weekend. ALe będzie gościu... ekhm, nazwijmy to patetyczny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 W Mount and blade gdy się oblega jest taka fajna grafika kawalerzysty patrzącego z oddali na zamek. I głowę tego gościa trzeba nieco zwiększyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Nio to byłoby ciekawie. Następnym razem w ogóle się zastanowię czy nie narysować wszystkiego od tyłu. Epicka dupa końska... :) Rób jak chcesz, ja tylko wyrażam swoją opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Epicka dupa końska... http://www.tajgames.com/blog/imgs/mount-an...-1-tajgames.jpg Jak to nie jest fajne to od dziś nazywajcie mnie Bedziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Paint, ze 40 min. Chciałem podołać wyzwaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Paint, ze 40 min. Chciałem podołać wyzwaniu. Ten błysk w oku psuje cały efekt :( Poza tym pięknie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Shil rysuj jak uwazasz :) Kazdy i tak by chcial inaczej wazne zeby sie Tobie podobalo :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Przykre... nie chce mi się srać myszką od nowa, a nie wiem jak to teraz naprawić (nie ma warstw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 E tam, ładnie wyszło. Tylko skórę wokół oka bym poprawił, bo oczko za bardzo odstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Tęczówka w tęczówce :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Incepcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ładne oko. Tylko nie trzeba było robić tego różowego w rogu. To istnieje ale psuje efekt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Weź lustro i przypatrz się swojemu oku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Jasna cholera. Toż mój post był krótki jak wojna sześciodniowa.. To istnieje ale psuje efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Zbrushowy "człowiek północy", jako efekt interpretacji tutoriali, tzn. zmusiło mnie to do użycia narzędzi których w życiu na oczy nie widziałem. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 No no. Bardzo dobre. Choć ubranie, szczególnie na górnych partiach ciała wygląda nienaturalnie. Sprawia że bardziej wygląda jak posąg (Jeżeli nie miałeś tego w założeniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ignis ma racje, ale i tak kłaniam się Exigo, póki co najlepszy grafik na GMclanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Temu nie można zaprzeczyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Przeszedł polypainting, plus parę drobiazgów. ; ) Tu jest link do zrzutu "bezciała": https://gmclan.org/uploader/3290/nordman_po...inted_stuff.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Ja chcę takie gry : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 on kiedyś ożyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 on kiedyś ożyje? Chciałbym. Zresztą, nie jest nawet przygotowany do real-time renderingu. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 szkoda.. ale i tak niezły chociaż mógł przyjąć jakąś ciekawszą pozycję skoro ma tak już stać na zawsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Chyba najlepsze co się tu pojawiło ostatnio. Przypomina rajdersów z nowych Falloutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Hmmh. Dziwny trochę. Zdaje się że krocze ma za wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 do tego te odsłonięte nogi wyglądają jak rozciągnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Można by walnąć oś symetrii idealnie przez środek. To źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamg1996 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 A co sądzicie o moim czymś.. ? :D 1 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 jakieś pokrzywione i bez wyrazu, poza tym manga i anime to ch*j hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi