Pablo-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Przykro mi, Pablo, że nie znasz się na świetle ale to nie jest mój problem. @SKID: nie jestem ślepy, widzę ten cień po lewej stronie. Byłoby miło jakbyś najpierw zobaczył co miałem na myśli w moim poście, a dopiero później odpisywał. Przeglądając Twoje prace jestem w stanie powiedzieć to samo na Twój temat , mistrzu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 To że rysuje słabo nie znaczy że nie zna się na świetle, akurat cieniowanie mu fajnie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 @up popieram. Cieniowanie mu bardzo dobrze wychodzi. Tylko w rysowaniu musi się poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 To że rysuje słabo nie znaczy że nie zna się na świetle, akurat cieniowanie mu fajnie wychodzi Skoro on ma prawo komentować moje zdolności w zamian za podsumowujący komentarz na temat jego osoby - tak samo ja mogę wyrazić swoje zdanie . MI SIĘ PO PROSTU NIE PODOBA . Sprostuje mniej więcej swoją wypowiedź . Fakt nie mam Bóg wie jakiej wiedzy na temat światła , ale przeczytanie paru artykułów na ten temat nie zrobią z Anty mistrza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Nie tylko czytałem artykuły na ten temat ale to raczej temat na osobną dyskusję. @Wojzax: W skrócie chodzi o to, że każdy (prawie) obiekt odbija światło we wszystkich kierunkach. Dzięki temu pomimo tego, że za oknem bezpośrednio Słońca nie widzisz to jednak w pokoju masz jasno. Jednak nim większe jest zamknięcie (między kłodą a ziemią, w szufladzie, za kaloryferem, pod łóżkiem) tym większy jest cień (mniej światła odbitego tam dociera). W moim nicku literka "t" jest mała, a nie "n", dziękuję za uwagę :) edit: wcale nie mówiłem, że jestem mistrzem. Po prostu powiedziałem wojzaxowi, gdzie sie pomylił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 tzn. myślałem że owszem jest tam ciemniej ale samo ciemne miejsce jest przysłonięte przez samą kłodę. better, czy nie oto chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Better :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 imo to za grubo wyszło i zwykły antyalias by wystarczył. Chyba że trawa się tak podwija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Takie wczoraj o 3 nad ranem szkice(nie skończone i na szybko, to nie są jakieś skończone arty jak ta małpa): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Coraz lepiej Ci idzie widać dużą poprawę. Ten drugi mi się nawet podoba ale źle trzyma tarcze... A tak to GOOD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Tru, tarczę trzyma się w poprzek, nie wzdłuż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Miecze też nie są takie duże i koszule nie ograniczają się do samych rękawów, może taki to jest świat, gdzie tarcze trzyma się inaczej? :) Uruk haie we władcy pierścieni właśnie tak trzymały tarcze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Nie wiem, cięższą tarczę byłoby mniej wygodnie trzymać w ten sposób niż np. puklerz. Ale w/e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 To co uruk haie nosili to według ciebie puklerze? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ale o czym ta dyskusja? Rozmawiamy o prawdziwym świecie czy czymś co jest wymyślone. Bo nie ma się co spierać gdy mówimy o dwóch osobnych rzeczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 No ta postać nie jest z prawdziwego świata, więc to raczej logiczne, że o prawdziwym nie gadamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 A więc może trzymać tarczę w ten sposób... Koniec. EDIT: Kilka naście minut pracy, mam nadzieję że to zaczyna być dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 @Anty: Nieźle ... mówie rzecz jasna o drugim :P Miecz za duży, tylko tego mogę się uczepić. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 To co uruk haie nosili to według ciebie puklerze? :P Nie bierzesz pod uwagę tego, że urukhaje były piekielnie silne przez zmutowanie goblina z orkiem, twój bohater na osiłka nie wygląda. Może dla tych abominacji taka tarcza ważyła tyle co puklerz? I miecz nie jest za duży, jest szeroki przez co wydaje się masywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ta figurka trzymala tak tarcze zeby kogos dziabnac szpikulcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Akurat uruk haie miały specyficzne tarcze, zaś ta twoja się nie nadaje do takiego trzymania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 tarcza tarczą, ważne że cieniowanie śliczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 https://gmclan.org/uploader/5459/scr1.png Prawdopodobnie będzie to strzelanka, ale znając mnie, pewnie i tak tego nie skończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Efektowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ANtY - bardzo ładne , tylko ciekawe jakbyś narysował resztę detali np twarz . Ale tak to suuuuper . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Muszę się nauczyć trzymać blanta jak on :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 No elegancko go złapał przecież : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Kciuk powinien być pod "blantem" a jest jakby nad nim. Poza tym to tak jak już mówiłem, trudno się do czegoś przyczepić, mocno stylizowany, ale to ani plus, ani minus. Fani propy powinni być zadowoleni :P A, no i przez światłocienie bluza i palce wyglądają na jakby plastikowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 co do palców nie odniosłem takiego wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Może nigdy nie paliłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi