szpaq99 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Sorry, za double, ale jak trzeba yo trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @Szpaq99, spisałeś się chłopie, te grafiki wyglądają cudownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Sam je od podstaw robisz? Bo aż ciężko w niektóre uwierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zależy, bo pudełko od amunicji zrobiłem sam pocieniowałem i nałożyłem teksturę z tym kolesiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie zmienia to faktu, że wygląda wspaniale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Bronie, amunicja itd. idealnie pasują jako ikonki do jakiegoś turowego rpg-a. To jest mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wstaw to do STALKERA i nikt nie będzie wiedział które oryginalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dla mnie narysowanie takiej grafiki graniczy z cudem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Bo zamiast pracować i przypatrywać się wolisz pisać bzdurne posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Myślisz że nie próbowałem rysować takich (albo 50% fajności) grafik ? To że mam od nie dawna konto , to nie znaczy że kiedyś nie pracowałem. Teraz dalej pracuję i próbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie wiem czy was to interesuje ale szyby mam w domu przezroczyste. Hum. Bardzo ładna grafika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 woodstockowa pamiatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 jakaś wielka mrówa łazi ci po nodze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ty serio nic nie żałujesz że robisz sobie te tatuaże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Glupie pytanie :) Jakbym zalowal to bym nie robil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Potem będziesz starym dziadkiem wytatuowanym w każdym miejscu ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 I będziesz się udzielał w gangach motocyklowych. Będziesz miał Harley'a, długa brodę, okulary przeciwsłoneczne i gnata. No i oczywiście tatuaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 No może i głupie pytanie.ale no nie rozumiem tego poprostu;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Czego? :P //to nie offtop! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 To było na temat proszę pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 @up - a jak myślisz? Adriannowi chodziło o robienie sobie tatuaży. Niektórzy robią sobie je dla szpanu, inni wyrażają przez to swój charakter :) Myśle, że propa poprostu robi to co lubi robić w życiu, nieważne co sobie ktoś o tym pomyśli, to go kręci i tyle. Mogę się mylić... psychologiem to ja nie jestem :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Mam strzałkę sierotę: Jak się komuś podoba, to niech Mu dobrze służy. Mam problem graficzny. Rysuję pewną panią od dłuuugiego czasu i utknęłam w martwym punkcie. Chciałam dać cień i dostałam opinię zwrotną, że wygląda jak brudna... Co więcej ręka jest straszna, ale nie wiem czemu - czy widać za dużo części palców czy za mało, czy zbyt przesunięta, a może za mała... No i brwi ma różne, które lepiej? Aha, planuję ją kiedyś ubrać nieco, jakby co. Potrzebuję sensownej rady... :) tu link daję (uwaga, nagość) : https://gmclan.org/uploader/6656/kobita.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jak się komuś podoba, to niech Mu dobrze służy. :) Mam problem graficzny. Rysuję pewną panią od dłuuugiego czasu i utknęłam w martwym punkcie. Chciałam dać cień i dostałam opinię zwrotną, że wygląda jak brudna... Co więcej ręka jest straszna, ale nie wiem czemu - czy widać za dużo części palców czy za mało, czy zbyt przesunięta, a może za mała... No i brwi ma różne, które lepiej? Aha, planuję ją kiedyś ubrać nieco, jakby co. Pani byłaby ładna, gdyby nie te włosy. To jest jedyne, co jest straszne... Tzn. mogą być brzydkie, ale jest taka zasada, że niepocieniowane lub źle pocieniowane włosy psują całokształt i głębię / perspektywę. Tu właśnie tak jest :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 te włosy to zupełnie inny styl jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dłoń przy klatce piersiowej wydaje się płaska prawda? :) Powiem tak, zrób tak, żeby twoja ręka była tak samo zgięta, i zobacz gdzie jest przyciemnienie itp. Zrób to samo przy tej kobitce, to już będzie jakoś wyglądać prawda? ;) Zauważ też, że kostki u ręki masz co nie ? - zbytnio nie widać, żeby je miała, przez co ręka jest płaska. Co do tego, że ,,niby" jest brudna, użyłaś troszeczke innego koloru, niż powinnaś. ^_^ Zobacz tutaj, dobre przyciemnienie, http://imageshack.us/photo/my-images/844/kobita.jpg/ w innych miejscach, jakby to powiedzieć.... kolor jest tak jakby przybliżony do szarości. Myśle, że powinnaś przyciemniać właśnie w tym stylu jak zaznaczyłem. :thumbsup: Co do brwi, prawde mówiąc ani jedno ani drugie nie pasuje do tej kobiety. :( Skoro chcesz zrobić realistyczną kobiete, brwi też powinny takie być(realistyczne), a one zbytnio nie są takie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Tablet + blending warstw w fotoszopie (ale nic poza tym) (proces powstawania tutaj: https://gmclan.org/uploader/23/kate_progress.jpg ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Gnysiu, fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Bardzo ładna, gnysku. Spójrz na mój awatar i powiedz czy czcigodne Cyckoczy są dziś dla ciebie przychylne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 wy byscie zalowali i nic dziwnego bo to dla was tylko obrazki dla mnie kazdy z nich ma znaczenie i wiarze sie z ######stymi wspomnieniami :) Dziadkiem wytatuowanym na calym ciele nie bede jak latwo zauwazyc ograniczam sie tylko do lewej nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi