Ignis Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Szczerze. Wtedy byłoby fatalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Źle, już jest fatalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 jakiego znaczka Play? :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Srakiego. ( |> ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 ja po prostu zrobiłem na szybko zielono-czarno-bordowe logo team'u i już jest tu masakra :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Fajne plastelinowe ludziki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 ja po prostu zrobiłem na szybko zielono-czarno-bordowe logo team'u i już jest tu masakra :o no logiczne że jak wrzucisz coś robione na szybko to cię zjadą, więc jaki sens wrzucania niedopracowanych brzydactw? Dopracuj wrzucaj. http://img192.imageshack.us/img192/8530/soldiern.jpg Army Men fajniusio wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 niefajne, wyglądają jak z plasteliny :\, chyba że robisz grę: "Plasticine Soldiers Adventures" i trochę żołnierze przypominają postawą tego żołnierza z pracy Exigo bla bla adm bla bla bla ini bla bla bla to bla bla bla pa bla bla bla ja bla bla bla bla bla bla ce bla bla bla bla bla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 trochę żołnierze przypominają postawą tego żołnierza z pracy Exigo To chyba jakiś żart, to że ma hełm to może również dowód na plagiat? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale żolnierze właśnie tak trzymają broń, tyle, że akurat u exigo ma kolbę na ramieniu i przycelowuje, a u mnie z biodra strzela. @Wojzax: dzięx, nad przeciwnikiem za długo nie siedziałem. chyba że robisz grę: "Plasticine Soldiers Adventures" Wydało się :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Imho przedramie w tym soldacie zjebales, zbyt plastikowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dla mnie to ten hełm strasznie świeci w oczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Anty gnat wygląda jak mój rysik od starego tabletu : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 No. : D Też mam taki rysik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Też taki mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Fajna dziara. Nawet Rasta Lion się znalazł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Propson, nie będziesz tego żałował za x lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Nie sadze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Piszę teraz całkiem obiektywnie - ja już bym tego żałował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Tia ale on dzięki praktyce na własnej skórze więcej zarobi mamony, więc nie ma chyba czego żałować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 tym bardziej ze mi sie te dziarki ######scie podobaja :) No i przewaznie jak sciagam spodnie to sie jakiegos klienta nakreci wiec dodatkowy plus:) Ale o to chodzi w tatuazach kazdy ma wlasny gust i kazdy robi je dla siebie. Ja czesto robilem ludziom tatuaze ktorych sobie sam bym nie zrobil - i robilem sobie tatuaze ktorych nie zrobilbym komus. Kolejna sprawa ze na zywo to wyglada i tak duzo ciekawiej. A i sprawa trzecia :D Tam po lewej na dole :D Miala byc zbroja ale nie sieglem wiec wstawilem na szybko byle co :) cos wymysle w to miejsce jeszcze a po prawej w puste miejsce tez dojdzie jakis motyw (jeszcze sie wacham jaki) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ja bym sobie zrobił jakiś fajny tatuaż na nadgarstku, np. cytat z jakiejś piosenki, ew. głowę lwa na jakiejś chorągwi - ile u cb takie coś by kosztowało? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 napis kolo 100-200zl (jesli upierdliwa jakas czcionka, a napisy sa niestety zwykle bardzo upierdliwe), a np lew zalezy jaki chcesz wzor od 50 za jakis prosty do 200zl za fotorealizm :) Wszystko do dogadania. A i nie polecalbym dziarania sobie nadgarstka :) Ale to juz osobna kwestia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 No nie powiem trochę mi to zajęło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 nice work :thumbsup: E: Troche przysmutniała twarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 O, ten koleś z Mortal Kombat!!11 No i przewaznie jak sciagam spodnie to sie jakiegos klienta nakreci wiec dodatkowy plus To ja już w końcu nie wiem, gdzie Ty pracujesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Kolejna postać na zamówienie tym razem próba wymodelowania „Bert Raccoon” Troszkę grubszy mi wyszedł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 No nie powiem trochę mi to zajęło: Nie jest źle, lecz lekko mało pocieniowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zrobiłem małe poprawki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi