4tk Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Wiem, zawsze mam problem z lokami Edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 znowu na swojej nodze: i na rece kumpla: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zrób cos takiego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 jak ktos bedzie takie cos chcial to zrobie, nie widze problemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Można używać do gier, tylko dacie do lufy cień za pomocą kodu i będzie gitara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 @up: to wyglada jakby ten czolg byl zrobiony z korka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kurcze a chciałem, żeby wyglądał jak ziemniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 szpaq coraz lepiej, nawet całkiem klimatyczne w tym powiększeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jakieś tam zabawy w 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 "Modlitwa rycerza" stylem kreskówkowym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Po nocnym modelowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ile to ma poly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Oficjalnie zazdroszczę Ci umiejętności :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ok. 2,4k z greeblesami. Sporo poly jest "wewnątrz" modelu, i gdyby wypalić je z CSG to było by z 1,5. Weź jeszcze pod uwagę że większość to quady, nie trisy, tak więc suma sumarum będzie z 2,5k samych trójkątów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No to ładnie :D. A modelowałeś to z jakiegoś rysunku? Czy tak na żywioł w programie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Super model..jestem pod wrażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Niby prosty model a cieszy oczy. Blender? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Nadal lojalny wobec Wings'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 model zarabiaszczy, tylko to cos na koncu co chyba mialo byc karabinem/dzialkiem etc. nie za bardzo szczegolowe i model przez to traci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Blender i GM. Chciałem, żeby wyglądało jak ze starych gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Góry zrobiłeś w blendeże? bo daje niezły efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No tak. Góry są zrobione w Blenderze, a z braku GIMP-a efekt zmniejszenia liczby kolorów zrobiłem w GM-ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 gory wygladaja jakbys na jakies kredki sztywno przyczepione do podloza, nalozyl worek na smieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Może lepiej jak ciemne góry były by z tylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Może lepiej jak ciemne góry były z tylu. Bredzisz. A co od pracy to mi się efekt bardzo podoba. Jest dość ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dawno już nic nie dawałem do Galerii :) Niestety nie mój szkic ( Z google grafika ) . Wszystko robione w ps na wektorach dla ćwiczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Fajne,nawet bardzo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ten obrazek pójdzie do intra mojej kolejnej gierki. Ta sama technika, tylko ogień dorysowałem w Paincie (brzydki :/). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Fajny piesek. Tylko szkoda, że nie twój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Propaganja a to prawda zanim się zrobi tatuaż można go długopisem na ciele na szkicować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi