Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 nie grałem w magicka, ale takie menu gdzieś już widziałem i to chyba nie raz. mam tablet w końcu, zabieram się za rysowanie, na razie ćwiczeniowo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 wojzax fajnie wyszlo :) z ciekawosci - jak ustawilem sile nacisku, na przezroczystosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 nie mam w zasadzie pojęcia, przy większym nacisku jest mniejsza przeźroczystość, ale ustawiło się to samoistnie bo mam jakiś nowy program photoimpact i tam mi ustawia. musze photoszopa se sprawić albo coś @EDIT: podejście drugie, tym razem próba layerów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Stary, narysuj mój autoportret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 no i coś tam jeszcze, więcej wrzucał nie będę : D flaku mogę napisać twoją autobiografię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 wielka improwizacja z kolorkami w zasadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik97 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Genialne! Czyżby to miało być jakieś tło do menu spartana 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 no do loadingu. a tu 18+ http://www.digart.pl/zoom/6228836/your_ass_is_mine.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ten najmniejszy palec tak mdło wyszedł , ale ogółem praca genialna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 małe bazgru-cienkopisy 2 aż ! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 wygląda jak by mu ktoś przejechał samochodem po połowie twarzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 mam tablet w końcu, zabieram się za rysowanie, na razie ćwiczeniowo: A mój tablet leży zepsuty i tyko kurz zbiera 3: Próba jego naprawy okazała się fiaskiem Po tym jak się zepsuł - LionX Dagger chciał go przerobić na zasilanie z usb - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 wszyscy wymieniają się pracami na tablecie ;O szybki bazgroł (około godziny) i tak trzeba jeszcze dopieścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Wojzax działa ci nacisk w tablecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Owszem, działa. Na programie artweaver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 wygląda jakbyś nacisku nie miał, nie wiem jakbyś pisakiem malował coś koło tego ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Kolejny Make up z pomocą Wojzaxa który zajął się tutaj oświetleniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 ej ten nacisk jednak nie działa : D EDIT działa już : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 w cs 5 są 2 dodatkowe opcje związane z naciskiem wtedy ładnie wszystko wygląda jak normalne pociągniecie pędzla lub aerografu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 rozdziewiczenie tabletu: tymek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 PRZEŚLICZNE : * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 enrique Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 próby z tabletem: macie dla mnie jakieś wskazówki, opinie czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Widzę że wszyscy szpanują tabletami ;D Też mnie coś wzięło na kupno, co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Proponuję zaoszczędzić 1500zł i kupić sobie coś porządnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 ale jeżeli ktoś początkuje dopiero to nie ma sensu np kupować wakoma czy coś co będzie stało na stole tylko bo nie wykorzysta sie wszystkiego w pełni lepiej nauczyć się na czymś tanim bo komp kompem ale osobiście wole na kartce rysować ;x,ja mam Pentagrama open XXL i jestem zadowolony w pełni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Moja zabawa tabletem :P nic specjalnie wielkiego tableta w ręku nie miałem parę lat a i wtedy już byłem kiepski :P kurcze mi też coś drga na pentagramie xxl może to z powodu starego rysika edit a tak wygląda naprawione piórko xDD :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 W Blenderze, bez żadnych przeróbek w Paincie itp. Co o tym myślicie? (pomińcie kwadratowy pistolet :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi