Nikas Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 rozpieSIEMAlasz system człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 fajny korytarz. wielokolorowość aliena nie jest w cale fajna. głowa jeszcze ok ale reszta wygląda jak wyrzygany brokat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 konceptart, myhyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 fajne chociaz rece gostka dziwnie wyszly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 niewątpliwie ciekawą bieliznę nosi ten ogr :). Ogólnie facjata tego kolesia jest z deka koślawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 fajne chociaz rece gostka dziwnie wyszly Wlaśnie! Zgadzam się, też miałam takie wrażenie, ale nadal nie wiem czemu. COś jest nie tak ale nie wiem co. Chodzi Ci o ramiona i przedramiona, nie o dłonie? Bo dłonie jak dłonie, wiem że są takie niedopracowane. Ale najgorsze jest to, że całe ręce są dziwne... EDIT: @Phoenix: tam bielizna, z tyłka jestem dumna;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ogólnie zarąbisty rysunek, ale chyba buzia (usta, uśmiech) chyba trochę za duża (za szeroka i za bardzo 'łukowa'), a dłonie są spoko... może z wyjatkiem kciuka prawej ręki (przy włóczni), za chudy. E: I dziwnie wygląda but tego wojaka... ale poza tym jest idealnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 @Shil: Fajne, tylko te ręce i facjata kolesia :P W czym to robisz? @Flaque: To z gry, czy tak tylko? :D Btw. fajny styl, fajna gra by była :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 @Flaque: To z gry, czy tak tylko? :D Btw. fajny styl, fajna gra by była :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 konceptart, myhyhyhy GML /*obrazek z rycerzem i orkiem*/ Ręce i dłonie kolesia nie wyszły trochę. Ręka z toporem orka zbyt zblurowana i do tego nie ma on twarzy ;) Dla mnie spoko tylko brakuje cienii mocno. No i tło ja bym zmienił of kors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 anty, mam nowe wersje jak cos, poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 A to koncept do gloriusa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 @Flaque: To z gry, czy tak tylko? biggrin.gif Btw. fajny styl, fajna gra by była smile.gif Jak na razie tylko obrazek. Nawet jeśli będzie to gra, to nikt o niej nie usłyszy, bo w przeciwieństwie do Stache (którego serdecznie pozdrawiam!) nie wrzucam tu każdego rozpoczętego projektu :). A że styl fajny to wiem. Dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 no styl fajny, ładniejszego nie ma. Tło trochę nie halo, bo mi to przypomina bliski wschód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Prawie skonczona animka chodu bohatera gierki platformowej (sorki za watermarki ale byłem zmuszony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Ładniuśkie alwinku, coś jak z całkiem fajnych gier flashowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Ogólnie chciałem robić grafikę w stylu pixelart ale niestety nie jestem do tego stworzony:/ Więc wziąłem się za vector:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Masz zamiar to dokończyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zią, to jest piękne! Właściwie nie znajdzie się osoba, która by nie powiedziała, że to proste i sama też to może zrobić, ale to ma swój urok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Napisy fajne tylko niepoczebne te łuki przy E, bo to wygląda jak ĘMPIRĘ, HORDĘ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zacząłem się bawić w robienie bezszwowych texturek, w corel psp: pierwsza pracka: Raczej jej nigdzie nie wykorzystam więc możecie sobie ją brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Coś w stylu cegły lub folii bąbelkowej a co to pracy Anty nawet fajny styl tylko to co mówił Wojzax zmień Ę na E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Do Antego - Beznadziejne proporcje, rycerz zlewa się z tłem i ogólnie brak jakiegokolwiek pomysłu na pracę. ĘMPIRĘ i HORDĘ unoszą się w powietrzu. Poza tym, po prostu brzydkie, derp derp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 @flaque: niezle proporcje w sygnie i na avku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 to jest brzydkie. nie wylansujesz tego stylu jak japan i flak wylansowali gruby pixel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nie chciałem żadnego stylu lansować, po prostu se narysowałem "Nie wjeżdżaj na mnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 O i idzie w dobrym kierunku:) Anty Te cienie na facjatach elfów nie pasują.. zwalcz ten gradient i daj cień w stylu całej pracki. A i nie przeginaj ze światłocieniami.. wszedzie jest oki ale u dwarfów przegiełeś chyba:/ np na czapie czy ostrzu. Specem nie jestem ale tak mi się wydaje. Ogó,nie fajne. Edit- cała pracka my być ja ten rysuneczek niżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 @Anty - A czy ja wrzucam moją sygnę i avatar w galerię grafik? Plastusie już fajniejsze, :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi