Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Zrób trochę większe i postaraj się bo na razie nie dorastasz Stasiowi do pięt ;). Nic dziwnego, 4tk ma 11 lat, a staś 2m wzrostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ładne :D Mi się podoba :P tylko dziwne wykończenie, tego co się wciska, i ta czerwona linia pod tym xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Nie no fajne. Chyba najlepsze z tych wszystkich sprejów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Miałem do tego dodać aa ale już mi się nie chciało :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Świetny dobór kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 @fortek złote czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Tak, to już jest o wiele lepsze :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 I tak brzydkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Ale trzyma klimat bardziej Anty niż Twoja sygna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Nom, napis Utdod2 jest brzydki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Nie wstawiałem go do galerii grafik, bo wiem o tym. Jak będę miał czas na zrobienie lepszego loga to wtedy wstawie. Zresztą u mnie klimat jest tak samo zachowany jak u japy, tylko, że to inny klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 hmm klimat umiarkowany że tak powiem/siki weroniki. Oczywiście bez obrazy Anty:) Ps Dawanie swoich grafik w sygnaturze jest jeszcze mocniejsze niż w galerii bo częsciej widać -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 hmm klimat umiarkowany że tak powiem/siki weroniki. Oczywiście bez obrazy Anty:) Ps Dawanie swoich grafik w sygnaturze jest jeszcze mocniejsze niż w galerii bo częsciej widać -_- To co, mam teraz oceniac twoją gó***aną sygnaturkę? userbar służy u mnie jako link, nie widzę sensu wklejania tam samochodów, czy innych "little tikes", bo nic mi to nie mówi. powiem/siki weroniki. Nie wiem co masz na myśli. ANtY ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 dobre szpaq, dobree : D tylko aa nie dawaj bo straci swoją wartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Kąt padania światła po między oczami a puszką jest różny, zupełnie nie ta strona co trzeba. Po za tym - pozostając już przy tych oczach - zaszło powszechne zjawisko tzw. parówy (jak to określił jeden pan na ztg) ;D Jak byś je zwiększył (tak do "rozmiarów komiksowych") i porozróżniał kolory (tak jak to zrobiłeś w przypadku puszki), było by całkiem fajnie. Po prostu pomieszałeś techniki/styl, co popsuło pracę. Ale i tak nie jest źle, nie jestem rasistą. Edit: Btw: Z przed chwili, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Już nawet nie będę pisał jakie to ######ste nie jest tylko zapytam grzecznie, ile czasu Ci to zajęło... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 To ja powiem,to jest zajekur$astyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Faktycznie ######ste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Niespełna godzinę. Tak naprawdę samo modelowanie zajęło większość czasu. Z teksturą było natomiast na rach ciach. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Ładniusie i bardzo, że tak powiem, profesjonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Zabawa kolorystyką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 sweet : *. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Japan "pressure" nie ma grubych pixeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 możliwe że taki był zamiar autora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 to ma zwracać uwagę, odwracać ją od detali i tym samym "wygładzać" rysunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 a teraz, jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Jak dla mnie za bardzo widać to z tyłu i nie jest przekręcone :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Tak właśnie myślałem, że czegoś brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi