Grela Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 @Up: nie ja =) Mój boże... :cold2: O co ci chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Chodzi o to, że obrazek był zrobiony "na szybko", niestarannie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Może być? :D 100x100, 32 kolory, paleta w prawym dolnym rogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Moim zdaniem troszku tych kolorków zmarnowałeś, ale toporek i tak kewl =D Tylko czemu na ostrzu ma lineart a na trzymajce już nie? ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 @UP2: Według mnie to fajne, także avatar z pojazdem i z przyczepą, na której stoi krowa rox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Tylko czemu na ostrzu ma lineart a na trzymajce już nie? ;cChłopie, WTF? O co zchodzi?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Damn, czarne kontury znaczy się =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 to logo do mojej gry 10 min robione. To zielone tło do gma żeby szło bez tła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Grafik z ciebie marny... Już tekst napisany jakąś czcionką i wypełniony gradientem zrobiony w jakimś programie do grafiki wektorowej będzie lepiej wyglądać, a czas pracy o wiele krótszy. W ogóle, Grela: http://pixel2life.com <- poczytaj, poucz się i nie zalewaj nas takimi szajstwami :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Bardzo krzywy ten obrazek. :/ Marmot dzięki za linka przydadzą mi się te tutoriale. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ten ale fajny "mudzyn" xD A jakim progranmie to robiłeś? Bo photoshop na pewno nie, ma za mało funkcji :] I ten napis "be grela" xD Ja bym się wstydził pokazywać takie coś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 No wiesz on niema czasu na cwiczenia, on musi updatowac co chwile liczbe postow w swoim opisie... ten czerwony napis tak bije po oczach ze normalnie cos mi sie w musku robfii....hbxjv ddjslfljsf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Widzę ,że tu nikt swych prac dawno nie wrzucał więc dam kolejny swój pixel-arcik :) 100 x 100, 16 kolorów i paleta tam, gdzie przedtem. Tematyka podobna jak wcześniej tylko w troszkę innym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Hmmm... tak się bawię :P @up: trochę ta tarcza płasko wygląda ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Próbowałem backgroundy wody stworzyć ^^: xD @down: Dzięx... :online2long: ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 1. brzydki 2. ladniejszy, ale wyglada jakby sie patrzylo pod katem (beta:~-120;gamma:~17) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Moja wizja x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Ładna wizja Kryniaku ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Heh... xD Przed: I po: Moja przeróbka... xDD BTW. ^^ A jeśli się nie boish boisz: http://i1.tinypic.com/8fjs108.jpg http://i10.tinypic.com/8ajvx3n.jpg http://i10.tinypic.com/6wvz1hh.jpg http://i16.tinypic.com/7wfwbip.jpg :V Wybacz, ale na tym forum piszemy poprawną polszczyzną ;) . Zapraszam na sweetbrokacik jak lubisz tak pisać :P . Marmot. A czysh to poprawnie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Co to do cholery ma być na dole ( 4 linki ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 A czytać to się nie nauczyłeś? -.- "A jeśli się nie boish:" Znaczy, że możesz dostać zawału od tego... (takie okropne) ;x sry za offtop... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Co to do cholery ma być na dole ( 4 linki ) ? Czysh, z tego co wiem. :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Robiłem logo 'SYTHIA' do sygny sobie(grafikiem w tej grze jestem)... i pokaże wam to 'coś': EDIT (żeby 2-posta nie robić): Szperałem w mojej 'śmieciarni' grafik, i wyszperałem coś takiego fajnego (jakby co to komplet zbroji) : EDIT2 (żeby 3-posta nie robić): Za jakiś czas poznacie świat 'Sythia'... dla zapaleńców (chociaż mało informacji macie) oto 'znaczek' do sygnaturki...oczywiście was nie namawiam!, chociaż.....Eh.., wasz wybór : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ładnie :) żałuję że ja nie mam takiego grafika :] Może wrzucę do sygnatury jak będzie fajne demo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Kolejna dobra graficzka juz dodalem do sygny. Aha kto chce to zapraszam do dodania SythiaFAN. Jeszcze troche a gra ruszy w swiat :) Pozdrawiam, Pablooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Szperałem w mojej 'śmieciarni' grafik, i wyszperałem coś takiego fajnego (jakby co to komplet zbroji) : Podoba mi się. Można używać(przynajmniej części)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 KubaGM zgadza sie jesli dodasz do sygny napis SythiaFAN( ten obrazek) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dokończe za Pablo.... Albo poprostu sam napis Sythia.... nie musi być 'FAN'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 A ja dzisiaj dam od siebie coś. Pomysł na reklamy nowej odsłony mojego serwisu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Bardzo fajne gnysek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi