PsichiX Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 kurfa, zmiazdzyles mnie Wojzax, czegos tak fajnego dawno nei widzialem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 w sumie to nie do konca grafika, tylko jakis blad chyba z karta graficzna ze gry nieraz traca tekstury, a gry w game makerze zmieniaja sie w taka kolorowa papke. ale jest ladne i kolorowe wiec pomyslalem ze wrzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 w sumie to nie do konca grafika, tylko jakis blad chyba z karta graficzna ze gry nieraz traca tekstury, a gry w game makerze zmieniaja sie w taka kolorowa papke. ale jest ladne i kolorowe wiec pomyslalem ze wrzuce. haha, śmiechłę xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Postać do mojej nowej gry tylko nie wiem jak go jeszcze zaanimować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 propaganja Fajnie by to wyglądało z animacjom :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 szpaq pixelart? fajnie wygląda, ciekaw jestem animacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Hunter nie, ale narazie myśle jak będzie wyglądać animacja do tego, Tu masz pixel art też do gry robiony : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Szpaq, obrzydliwe to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Mnie się podoba - swój turpistyczny urok ma :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Bo Stasiu woli pikselki, co nie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 mi również sie podoba :P a stasiowi nie bo on woli "inne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 mi również sie podoba :P a stasiowi nie bo on woli "inne" Tak, tylko GRUBY pixel sie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Tak, tylko GRUBY pixel sie liczy masz na myśli pasztetowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 On ma na myśli pixelki z gier NESowych i tych starych :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Poruszający się poziomo przeciwnik do mojej gry jest już zaanimowany ale to nie jest gif tylko png więc nie wrzucę animacji. Połyskuje bo jest to zabawka: EDIT: a tu drugi tym razem latający: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Mnie tam bardziej razi spieprzona zupełnie kolorystyka. Kolory są nieciekawe a przejścia między nimi sztuczne (ten niepasujący do niczego zielony i tragiczny brąz w miejscach w których go nie powinno być). Obrazek ma spore wymiary a Ty nie potrafisz nimi zagospodarować. Hudera prace są o niebo lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Pikselowa próba wzorowania się na grze LIMBO oryginał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Wojzax punktujesz:) Huder świetne pixelki,wyglądają trochę jak pokemony:P EDIT: Przepraszam:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Hunter świetne pixelki,wyglądają trochę jak pokemony:P Hunter =/= Huder lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Archikatedra - projekt tajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Wojzax zrób z tego jakąś strzelanke, skradanke i będzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Archikatedra - projekt tajny Skoro uwzględniasz oświetlenie na trawie, to w tej podziemi też powinieneś je uwzględnić w podłodze i suficie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Niestety, czytasz mi w myślach : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Pikselowa próba wzorowania się na grze LIMBO oryginał: 1 i 3 obrazek fajny, ale to niestety beznadziejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Ile czasu Ci to zajęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 wojzax, piekne te twoje graficzki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Przedchwilą zrobione, sweetaśne owoce xD Najbardziej cieszę się z kiwi i truskawki. EDIT: kurde dopiero teraz zauważyłem że banan jakoś nie pasuje do reszty, chyba go usunę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 pasuje banan : D fajniusie milusie : D @ EDIT: niułest werszyn: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 No nawet. To ostatnie to śliwka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 @up tak a jest podobne do czegoś innego? Bo jak tak to poprawię. @wojzax No, no to jest świetne nie to co ta pierwsza wersja, masz plusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi