Nersen Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 (Koncept) Główna postać do mojej gry, Hamstermanii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Kolorystyka pasuje do siebie :) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 to bardziej wygląda na jeża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 raczej szczur bez ogona :P ale fajnei wyglada te dziwne stworzonko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 to wygląda na krzyżówkę jeża ze szczurem w życiu bym nie pomyślał, że to chomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Szpaq, więcej odcieni koloró i będzie gitara :)Nie, to dalej będą wypikselowane itemki :huh: A jeżoszczur fajny, choć mógłby być trochę mniej płaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Nie, to dalej będą wypikselowane itemki A tam.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nersen Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 No może faktycznie nie przypominał chomika, więc poprawiłem mu nos, ogonek, futerko, który lepiej wygląda (screen z gry) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 w grze to wygląda super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 No, tak fajnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 pokemony? śmieje się. podobne do mojego psa. grafika spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 elegencko. Zanimujesz jakoś tą postać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 No może faktycznie nie przypominał chomika, więc poprawiłem mu nos, ogonek, futerko, który lepiej wygląda (screen z gry) ? Pierwszy lepiej wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zdecydowanie lepszy jest ten z lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 No może faktycznie nie przypominał chomika, więc poprawiłem mu nos, ogonek, futerko, który lepiej wygląda (screen z gry) ? one wciąż nie wyglądają jak chomiki, do tego te stworzenia są w innym stylu niż teren. uszy za duże. chociaż ten po lewej bardziej przypomina chomika. przynajmniej się starasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A to moja praca mój pierwszy rendering w życiu to jest chyba statek kosmiczny ale sam nie wiem. Link: https://gmclan.org/uploader/6286/To_co_.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Aha No to załatwiłeś mi bezsenną noc bo będę się zastanawiać, z której strony to przypomina statek i co to w ogóle przypomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 To jest żółta palma w żółtej dziurawej doniczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 to posklejane pręty od radiatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Nersen, postać nie pasuje do podłoża. Chcesz narysować sweet chomiczka? Ucz się z hamtaro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Iczigo: czy aby na pewno pierwszy renedring w życiu? Bo ja zanim nauczyłem sie ustawiać kamerę, wykonałem wiele renderów, dopasowywując teksturę nieba i inne. Ale dobra, i tak jest mocno nie fajne, wiec nie ma co opisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Chcesz narysować sweet chomiczka? Ucz się z hamtaro! *tu głupia, nadużywana mina, najlepiej źle wycięta i skompresowana 20 razy* AR JU FUKIN KIDIN ME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Fiesta do mojej nowej gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Bleeeh. Gógle skeczup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 @moe: dobre ale tekstury prosimy tekstury zamiast tych wypełniających kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 @moe: dobre ale tekstury prosimy tekstury zamiast tych wypełniających kolorów Wszystko da się zrobić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 @moe: dobre ale tekstury prosimy tekstury zamiast tych wypełniających kolorów Czemu? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zostawię to tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 mi te ogrodzenie wydaje się modelem ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 To zdjęcie? Co nie? A to z sygny coś podobne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi