Makary155 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zrób render klawiszem F12, ok? :) nawet ciekawe ci wyszło jak na pierwszy raz. Co do eksportu to powinieneś mieć w file-export trochę formatów do wyboru, jeśli nie to zainstaluj Pythona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Heh wiem jak się robi render, ale nie umiem jeszcze ustawiać świateł itp. żeby ładnie wyszło, to dałem tak heh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 przecież blender ma funkcje eksportuj.... file>export czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 przecież blender ma funkcje eksportuj.... file>export czy coś Więc ? Bo chyba nie zrozumiałem heh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Objaśnił Ci coś, co zrobił Makary :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 nie ma najmniejszego sensu robienia takiego czegoś blender ma wbudowany render Blender Internal za pomocą jego można stworzyć na prawdę fajne rzeczy nawet zaawansowane a jeżeli później chciałbyś coś mocniejszego chociaż nie powiedział bym ale według niektórych YafRay jest lepszy heh :P ps wystarczy że klikniesz f 12 lub przejdziesz do zakładki f 10 i klikniesz rendering to takie proste ze światłami się będziesz bawił potem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Nie wiem czy to widzisz, ale każdy element (taki sam, lub podobny) tekstury występuje 4-krotnie na uvmapce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Wiem, że występują 4 razy, ale nie mam pojęcia jak to zmienić heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Heh wiem jak się robi render, ale nie umiem jeszcze ustawiać świateł itp. żeby ładnie wyszło, to dałem tak heh światło dodajesz add->lamp->rodzaj_światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Heh wiem jak się dodaje światło, już nic nie piszcie na ten temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ty w każdej swojej wypowiedzi wstawiasz heh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 hah zdjęcie kota moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Bimber obecnie jest wszędzie... kiedyś trafiłem na filmik jak wybrał się na takim dwukołowym elektrycznym czymś gdzieśtam to po kilkunastu sekundach cała ulica była zablokowana jak setki fanek zbiegło się, żeby go dotknąć, zobaczyć itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 prorocza wizja: za 3 miesiąc te same osoby(czytaj:fani bimbru) nie będą pamiętały do kogo wzdychały miesiąc temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Fani bimbru zwykle mają problemy z pamięcią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Uczę się pikselować narazie zaczynam od mieczyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 1 2 3 4 Oceniać szczerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Fajne masz wnętrze samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 To ty podpaliłeś Rosję!(fotka czwarta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Yhym, paliliśmy lasy, i rzucaliśmy patykami w ośrodek nuklearny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Żabka wymiata ;D a czym cykałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Aparatem Fotograficznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 ogien mnie urzekl, jest w nim cos magicznego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Telefonem. Mam jeszcze kilka fotek. Teraz coś dla głodnych :) 1 Dla tych co lubią przyrodę. 2 I mojego pieska. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Pirat drogowy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 masz dobry aparat w fonie w takim razie. Ile megapikseli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 5.0, ale takie zdjęcia da się zrobić każdym innym >=2.0 Mpix + makro + odpowiednie ujęcie. Pirat, heh, nawet nie dostaje do drążka zmiany biegów, nie mówiąc o gazie i sprzęgle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Hehe, ja ostatnio jadąc na rowerze obok przystanku autobusowego zobaczyłem TO. Takie coś chyba tylko w Polsce jest. Państwo bardzo chce chyba oszczędzić na znakach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Lol. U mnie takie rzeczy się rzadko zdarzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Szpaq, więcej odcieni koloró i będzie gitara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi