zalu Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Chyba że mur lawituje. Piszę się lewituje @TYMON Znam cię na GM Clanie jako świetnego grafika i mógł bym napisać że te grafy nie robią różnicy innym....Bo są świetne jak wszystkie inne :lol: tylko faktycznie wydaje mi się jak by ten murek lewitował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 To sobie pomniejszcie cień. :B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ale zazwyczaj nie wiem co przedstawua :P Bedziesz cos z tym robic czy to malowales bo ci sie nudzilo? Moze sie nie obrazisz, ale te grafiki maja kopyrajt? xD Bo chcialbym je uzyc :P "Plosie" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Przed chwilą powiedzmy, że skończyłem. Free for use. Alles klar? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 a soor xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Tymon - cień zadługi. Chyba że mur lawituje. Nie ten mur jest tak wysoki po prostu :P Jak na rzut z góry, to cień jest raczej si. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jeszcze mam uwagi do Tymona: Jak to ma być prawdziwy Tank, to gdzie jest ten klocek "Wodno podobny", przez który nie dało się przejechać, a tylko strzelić? (Dobrze wiem, mam to na gameboy'u :P) Jeszcze była taka jakby osłonka pod którą nic nie było widać. No i jeszcze ten ptaszek, (czy co to tam jest :P), którego trzeba było strzec? Wiem, że marudzę i wiem, że prawdopodobnie nie kierowałeś się tą grą, lecz jak mówiłeś, że nie wiesz co dodać, to masz kilka pomysłów ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 No właśnie, Battle City to jedna z pierwszych gier w jakie grałem a najbardziej podobał mi się edytor - zresztą do dzisiaj edytory i układanie obiektów to moja ulubiona część większości gier (Game Maker też jedzie na tym pomyśle jakby nie patrzeć :P). Ale najważniejszy jest przecież orzełek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Proszę bardzo. Oto mój pierwszy pixel art. :) Czekam na komentarze co robię źle i co poprawić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 A co to przedstawia? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ikonka bullet time w mojej grze. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Mój pixelart dobre to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Padzik z Super GeoStomp. Taki dziwny, fioletowy, połączenie pada z Playstation z padem od Saturna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 No, ale w sam raz na wyświetlacz telefonu komórkowego. =) EDIT Proszę, dla Ciebie wszystko. =D :blink: OMG, Tymon, w jakim ty to programie robisz? :P Świetne grafiki, naprawdę. I napewno użyję! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Bosz, już mówiłem, że to nie sprawa programu, a wyćwiczonych umiejętności. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Całkowicie wierzę Tymonowi. ^^ Zresztą weź to do painta i powiększ 8-krotnie... Co do narzędzia, to wygląda na painta... :] EDIT: @Grela: Ty w ogóle coś potrafisz oprócz zmieniania koloru i rysowania linii? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zmienianie kolorow w pixel-arcie to chyba podstawa, tylko jasniejsze lub ciemniejsze :P A ja cos tu mam i daje :P : EDIT: Mialo byc na tapete, to w tych okienkach byla by kazda ikona, tylko ze bylo za jasne i ledwo bylo widac ikonki ciemne i napisy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 @up: Avatara mógłbyś zmienić. :P @topic: - ramka na szybko w paintcie http://i1.tinypic.com/89sehsi.png - próbowałem zrobić tło menu do gry, ale w photoshopie ciężko mi idzie :( - średnio-udany czar (leczący) do gry ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 @Tymon: najbardziej cegiełki mi się podobają :D - w ogóle murek roxi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Bosz, już mówiłem, że to nie sprawa programu, a wyćwiczonych umiejętności. =) Tymon się przyznał, że jednak jest dobry :P Zapamiętajcie, bo w tym roku może się to już więcej nie powtórzyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 @up: hehe :P prawda prawdą :] @topic: 2 kamienie w photoshopie: Wielki: http://i7.tinypic.com/712j8m1.png Mniejszy: ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 solmis a co cie do mojego avatara? xD Cos ci nie pasi? hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ale gnysek marudzisz. =D Czytajcie z mojej sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 @Cruel_Boy: Nie no... :P To było tak BTW. :) @Tymon: Fajny pixart. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ech... tamto i tak nie pasowalo by na avatar chociaz nawet fajne to :P to ma rozmiar 120x120 wiec nie starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Solmis: Używałem ołówka, zmiany kolorów i gumki, a z czego się robi piexel-art niby?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 To że używasz takich narzędzi nie czyni z Twojej pracy pixelartu. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 To co mam używać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 mózgu i zeby nie bylo ze tylko jedno slowo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 to co napisales, tylko ze nie wypelniasz kolorami i robisz tylko odcienie, tylko to, ze robisz wypelnienie, a na tym wypelnieniu np. czerwonym dopasowujesz olowkiem jakies takie ciemniejsze lub jasniejsze... zreszta nie wiem jak to ci napisac, ja wiem co to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi